Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 arabamun şanzumani acep kaç ileridur meydün yazmış buraya kıyamet alametidur.... allah canını alamaya olduk madara baktım kimse bişey demedi meydün desin bişee Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 oy senun gülüşüne habu uşak kurban olsun yap bana bi yemekte habu midem bi dolsun..... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Dikildim amuda Amcam var kamuda Kimi çizecen made Bilgi ver bu konuda çizilecek kestanelr bellidur sen içinu tutasun serun mesaj buldu yerunu herkes alsın nefesi derun yaf bu iş ban göre değil ben şiir neyim yazamam allam yeteneksizim ben Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 oturmuş koltuğuna oy şiirleri tesbih gibi dizer benum güzel abulam hergün proje çizer..... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 projelerde elbet biter bende yayılırım rahat koltuğa alurum hamsi buğlamayı elime afiyetle yerum...... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Kuyu kazdım üç arşın İşime hepiniz karışın Acilen kız lazım bana Ya esmer ya sarışın Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 yeduğun hamsilerun kilçukleri batmasun ağur gelurler sana yürümeden yatmayasun.... habu bizum dereler deli gibi akayi habu meydün kendine sultan gibi bakayi.... insan bi kahve yapar habu küçük kardeşine eğer yapmam deyisan takarum köpekleri peşine.... oy benum ablacuğum sen ne tatli bişesun habu avatarunada acayip benzeyisun..... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Selam selam aşıklar Kahve istemiş uşaklar Dur getireyim köpüklüsünden Buraya gelsin kaçanlar Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 son mısrayı bulamaz ekız fazla düşünme getur bir kahve daha habu işe üşenme..... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Ya bi durasun Az daha düşeneyum Ben hızlı değilim Kahve için bekleyeceğsun Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 düşünerekmi yaparsun ekuz sen kahveleri getururken dökmeyesun yakmayasun ellerumi..... sana gerek kalmadı gülsün gelmiş foruma o daha iyi yapar hiç gitmesin zoruna...... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Hemen iki dakkata sat Bi daha benden bişey isteme Kahveni iç ardından yat Küstüm sana konuşma benle Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 bu ne yaw herkes şiir yazayi ben yazıyomda herkes bakayi bırakın bu şiirleri canım sıkılayi bırakın dediysem bırakın yoksa yersiniz sopayi Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 yemyeşim ne diyisun ekız biraz daha bağır habu dedukleruni duyamadi bizum sağır.... ekız kaldur kafani aya bakasun aya sen daha yeni başladun haburaya yazmaya.... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Amanın yeşim bu ne hal O sopayı at derhal Sana yakışmaz abim.. Karışma buraya yanımda kal Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Laz şivesini İlk Erbay kullandi Taklitlerden sakınalum Aslini yaşatalum Hahaha Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 bana niye yakışmasın sopa.. erbay abi çık bak bakem aya.. oralarda nasıl hava?? bu 3 liük oldu idare edin artıkın.. Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Sende taklit edersin Neden ele dersin Natali varya senin Allah ...... versin.. Nokta nokta yere gelecek kelime, şahsınızın şahsım karşısındaki tutumu göz önünde tutularak zamanla doldurulacaktır.. Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 benum içun farketmez ben her türli yazarum istersanuz birde trakya şivesi yazarum..... habu yoldan yukarsi bizim koye gidiyor natalia limonatayı tek başuna içiyor.... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Sende taklit edersin Neden ele dersin Natali varya senin Allah ...... versin.. Nokta nokta yere gelecek kelime, şahsınızın şahsım karşısındaki tutumu göz önünde tutularak zamanla doldurulacaktır.. Sinirlendirme beni Öyle noktalamayasun Elim maşalı bilesun Vurdum mu yıkarım haberin olsun Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 ah sedat abi vah sedat abi kırıldi okumun yayi böle beddualardan sakın bak ne yapar sonra seni nati Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 bana niye yakışmasın sopa.. erbay abi çık bak bakem aya.. oralarda nasıl hava?? bu 3 liük oldu idare edin artıkın.. atarsun türküleri ama üçlük sayulmaz senun yazduklerun haburada duyulmaz.... benum ayda ne işum var ekız bana bir söyle git biraz daha çalış bu ne biçum türki böyle.... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Tamam beee noktalı yeri dolduruyom.. Allahmuafaza kafaya maşa yemek var... Sende taklit edersin Neden ele dersin Natali varya senin Allah iyiliğini versin.. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Ha şöle düsgün yas Olmuş kolların kas Bana ters davranursam Çakarum bak os Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Ne işin var ayda senin Malımı var orda dedenin Alttarafı bi dörtlük yazacan.. Neden zorlanır bedenin Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.