Φ ERBAY Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Bizum karadanizum oy Hayindur dalgaleri Kizlarun uşaklarun Meşhurdur sevdalari... Birda horon oynarlar oy Ölürsun güle güle Nikahleri olmadan oy Tutuşmazlar elele.... Sahilde sevdaluğun oy Vardur bir meyancisi Güzeller sevdalanur oy Çeker sevda acisi.... Bu bizum sürmenenun Sali gunidur pazari Gökteki aya benzer Sürmenenun kizlari.... Habu ofun kizlari oy Sepete çay doldurur Sevdimi birisuni Nuska eder kandurur.... Rizede usta yapar oy Evlerdeki bacayi Bu rizenun kizlari eldirurler kocayi..... rizenun kizlarunun oy Çok düşüktur çenesi Banada sevdalandi oy Onlardan birdanesi......feriğim.... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 erbay çorbada kaşıktur bır laza aşıktur tez vakıtte kavuşşsun eriğine bı çenesı kapansun Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 bana diyene bakun habuna işuk yakun durmadan konuşuyor şunun ağzuna tipa takun..... vay benum ablacuğum saçlari kıvırcığum seni görürsem memlekette bir kuymak yapacağum.... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 erbay dua et be bızede aşkumuzu bulalumda tez vakutte aşksuz olmayur boğaz yalnız seyredılmeyur Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 el açmişum ALLAH'a versun sevduğumuzi trabzon ile rizede oy yapalum düğünümüzi..... Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 çok sevmayun a dostlar sonra kalursunuz yalnuz çok dayanilmaz bişeydur koversa sizi kalpsuz Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Çok seviyor olsakta Karşılık bulmasakta Kalbimizi çalsa da Yine sevecegiz paula Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 buni senmi yazarsun hani sevmiyom diye yanardun ne oldi okiz sağa nede çabuk değiştun Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Aman bana bakmayasun Arada bi geliyler Ne dediğimi bilmeyrum İşte yine de seveyrum Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 gönül işi bu akıl alırmı sevmem dersin kendinden vazgeçersin sevsem dersin kapının önüne düşersin bilmemki bunun ayarını kapılıp kalmışız sevdanın gamsız oyunlarına Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Beraber toplayalım oy Çaylarun sergisuni Ben sağa soyliyeyim Çayirun türkisun Yayla çayirleruni kiz Gel berabar biçelum Kiz bu akşam bize gel Otura çay içelim Yayla çayirlerunden oy Çevirelim burmayi Niye istemeyisun kiz Benumle oturmayi Yayla çayirleruni kiz Keseda kurutalım Yeniden başlayalım kiz Eskiyi unutalım Yayla çayirlerunun oy Sari olur burmasi Yarumun dudaklari oy Dersun kabe hurmasi Yayla çayirlerini kiz Üçe dörde katlarım Anan verirsa seni Altın ile kaplarım.... Yayla çayirlerini oy Hep ederim omuzluk Baban veriyir seni Anandadır domuzluk... Yayla çayirlarindan oy Foter dokurum foter Hep çayirdan bahsettuk millet bukadar yeter.... Alıntı
Φ kelebek_ Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 dünya dikenli bi hayat sevenlerdemi kabahat Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 bugünlerde içim berbat hiç gelmiyor içimden yazmak gösler arar sevdiceğini o da yoksa herşey sakat kim demişki gös görmesse gönül unutur aksine daha beter olunur özlem denen o hain insanı can evinden vurur Alıntı
Φ kelebek_ Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 aşk bir otobüstür binmesini bilmeli son durağa gelmeden inmesini bilmeli :D Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 otobüse amaçsız binilirmi aşkda istediğin yerde inilirmi ben pek bağlantı kuramadım bunu yasan aşkın ne olduğunu bilirmi ? Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gemişe saygı duymak lazım Üzülürüz sonra farkında olmayız Havalar sıcak bir de nefret ateşi Eritir bitirir bizi sonra sanırım.. Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 bu kadar basitleşmeyelim,yazdıkça derine batmayalım saçma sapan mevzuları buraya taşımayalım aile fertleri değerlidir kimse kimseye küfretmesin adabımızla yazıp karşıdakini rencide etmeyelim biten biter geriye hayvan isimlerini sıralamayalım saygıyı al eline otur yerine insanları zıvadanadan çıkartmayın (allam ya amma sallamışım...arkadaşlar saygı sewgi bunaları unutmayın...siz bir zamanlar gayet güzel bi çifttiniz...bitince saygıyı yitirmeyin.......herşeyi güzel şekilde hatırlayalım..........gerçi ben niye yazdıysam banane demi.... ) Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Oy made hızırmısın Atışana kızarmısın Döktürmüşün valla Bi dörtlük daha yazarmısın.. Alıntı
Φ kelebek_ Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 aşık hep karşısındakinin sevgisini umar umar ama sonunda hüsrana uğrar yine söyler dertli dertli sözü içi bir dışı bir olur budur onun özü Alıntı
Φ kelebek_ Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 kralx sen nereden çıktın ben yazarken araya kaynadın yinede olsun canın saolsun yeterki gönüller bir olsun Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 habu yaz aylarunda sıcak geçti kafama seni seveni bulduysan başa bişey arama... haburanun ekini pekde güzel çıkayi sitenun büyükleri haçan neler yazayi.... yıldız ile geceyi ayuranlar utansun onlari çekemiyen dul gibi evde kalsun... arabamun şanzumani acep kaç ileridur meydün yazmış buraya kıyamet alametidur.... elmanun içindeki kurta niye kızarsun senda onun evine bıçaği saplarsun..... oy fırtına deresi çok dertli akayisun sen her zaman yaz abla çok güzel yazayisun.... bizim ordaki evler tahtadandır tahtadan kahvaltumda eksik olmaz yumurtalar rafadan..... benum içimden akar dertlerun kan deresi çok yakuşmiş yarume al yazmali beresi.... habu yağan yağmurlar niye beni ıslatmaz seven insan yaruni haksız olsada ağlatmaz... yar deduğun namusdur benzemez hiçbirşeye onun bir tatlı sözi değmezmi ki herşeye... kemençemun telleri biri bordo biri mavi habu saf laz uşaği bir güzele sevdali.... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 ben hızır değilim ama çok kızarım akıllı olmazlarsa ikisininde kulağını çekerim......... karşımdaki kim olursa olsun gözünün yaşına bakmam çizerim Alıntı
Φ kelebek_ Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 erbay uzunca döktürmüş aşıklara söz bırakmamış yediden atışırlar diye kimseye koz bırakmamış şu garip aşıkta etsin izin ver bir iki söz sen bu muammayı çözebilirsen artık çöz Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Dikildim amuda Amcam var kamuda Kimi çizecen made Bilgi ver bu konuda Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 oy gidi kelebeğum şimdi ayup ettun sen isteyen yazabilur hiç karuşurmiyum ben..... oy benum kelebeğum aynaya bak aynaya oda bugün başlamiş haburaya yazmaya.... kapladi gökyüzünü oy bulutlar bulutlar arjantin güzel oynuyo bunlar kesin tur atlar...... aşuk adam deduğun gözi görmez hiçbişe taş olsada yeduğu fayda etmez kör dişe.... bizum orda baluklar finduk daliyle tutulur mangaldaki baluklar oy kilçuklen yutulur.... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.