Misafir manidar Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 bitse dertler kederler iyimi olur sence günler yazsak hep umutları azalırmı günün sancısı. çekilen dertler kısım kısım kimi dert yüklü kimi neşe bırak yaşaman gerektiği gibi mutlaka yaşa ama dert yanma Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 "Evet" desem neye yarar. alaTurka durmadan yara sarar bir güldüm iki agladim yüregimi dikenlerle dagladim kusura bakmayin arkadaslar icinizi karartmak istemem, neseli seyler yazmak istiorum hep böle seyler cikio, oysaki ruh halimide hic yansitmio... arabesklik damarimda var Alıntı
Misafir manidar Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 dağlanan yüreğinde filizler açar bir sevda biterse diğeri başlar ağlamak da gülmek de yarar yaşan dertler gün olur da biter Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 sevgili manidarım hayat gösterir yaşanılanları gücüm yetmez olayım mani hem dertlenirim hem yaşarım kafi Alıntı
Misafir manidar Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 bilmezsin yüreğinde bir umman var görmezsin sende nice cevherler var az ile yetinirsin oysa daha neler var senden özge sana hayran olanlar var Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 cevherler işlendikce parlar el vurmadıkca neye yarar dostlarım sağ olsunlar benimde hayranlıklarım var Alıntı
Misafir manidar Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 cevherden anlayan erbabı var her derdin de bir çaresi var sen elin uzat da bak ve gör işleyecek nice ustadlar var Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 üstadların eli öpüle hayır denirmi bu teklife yeterki gönülden anlayan olsun al senin olsun bu maden. Alıntı
Misafir manidar Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 aldım kabul ettim haberin olsun güzell günler hep seninle olsun merakın tasan benim olsun sözm de sazım da senin olsun Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 aldım kabul ettim haberin olsungüzell günler hep seninle olsun merakın tasan benim olsun sözm de sazım da senin olsun burada bulamazsın benı bannnnladımm Alıntı
Misafir manidar Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 bulacağım yerleri haber vermedin banladım diyecem ama uyarı alacağız topik yanlış diye am neyse kendine iyi bak görüşmek üzere Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 sana gelecekse merakım gelmesin ben dayanırım üzmeyi hiç istemem ben elimde değilse ne yapayım Alıntı
Misafir manidar Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 elinde olmayan senin yüreğinde yüreğindekini sakın küçük görme taşır seni dilden dile bütün gönüllere ama inan ve iste sen yeterki paula Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Müslimanın hayati destaluktur destanluk biraz imanun varsa her taraf gülistanluk.... dilimizden düşmez tekbir hiç şüphemiz yok ALLAH bir dileğumuz ALLAH'tan imanla göçelum dünyada ettuğumuzi ahirette biçelum... ne mutlu bize hem müslüman hem türk'üz canımız çıksada değişmez ülkümüz önümüze çıkanı inançla ederiz dümdüz inandığımız yoldan dönmeyiz olsada her mevsim güz..... Alıntı
Φ focal Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Müslimanın hayati destaluktur destanluk biraz imanun varsa her taraf gülistanluk.... dilimizden düşmez tekbir hiç şüphemiz yok ALLAH bir dileğumuz ALLAH'tan imanla göçelum dünyada ettuğumuzi ahirette biçelum... ne mutlu bize hem müslüman hem türk'üz canımız çıksada değişmez ülkümüz önümüze çıkanı inançla ederiz dümdüz inandığımız yoldan dönmeyiz olsada her mevsim güz..... sensin forum güneşi dünyada yok tek bir eşi nede güzel yazmışsın selamlıyor focal seni Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 sensin forum güneşi dünyada yok tek bir eşi nede güzel yazmışsın selamlıyor focal seni ölürsem cenazemi sala koysunlar sala bende selamn ederum ağabeyim focal'a... Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 bugün gece olurmu sevdiğim beni bulurmu ne olacak bilmem böyle hepside yanlış yolmuydu ? Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 daglarun dumanundan gorunmez şu koyler habu bizum paula acaba ne söyler...... yaylalardan koye yaya inerum yaya ben türkiler atarum dertlerumi saya saya.... dokun parmagum dokun kemençemdeki tellere yarumi babası vermiş zalim gurbet ellere..... Kemençemun ustune Cila vururum cila habu ander sevdaluk inanun başuma bela.... gunleri saya saya heyecan sardi beni çıksada habu canum unutamam ben seni.... ne güzelde olur derelerun dumani senun keçi babanun hiç yokmudur imani..... Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 uy uşağum sendami yazduğum anlaşilmayimi derdum var diyirum hemen gün bitsun istiyirum Alıntı
Misafir manidar Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Derdinin bitmesi kalmasın mahşere yaşanavcak güzel günler var geride sen iste ve sbret ve de ki ya HU bak daha ne güzel günlerin olacak Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 sabır ister bu ömür yok öyle bedavaya kömür mahşere varmaz derdim günümü duayla geçiririm Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 senden ayrı geçmez ömür neyleyim baharı , yazı , sefayı sevmessen hicran olur bu gönle yedirtme kafayı Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 gülümü soldurmayasın beni ağlatmayasın bak akşam oldu evin yolunu unutmayasın Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 Ey paula bu ne hal Aşıksın sen herhal Dağıtmışsın belli.. Topla kendini derhal Ey gidi şanslı adam dinle İşin olmasın inle cinle Bu kızı kaçırma elinden Sonra konuşmam senle.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 Ne olmuş burda Erbay kaybolmuş yok ortalıkta İyi akşamlar olsun size Ben biras geseyim forumda Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.