Φ sedelina Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 Araya girip duruyorumAyrık otu oluyorum YAzmayayım bari ben Şansımı zorluyorum.. Alıntı
Misafir manidar Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 anlatmaya gücüm kalmadı söyleyecek sözü kalmadı ziy paşa geldi şimdii aklıma demek sanaymış onun sözü ne demişti senin için bildin mi nush ile uslamyanı etmeli tedir tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 sana bişe diyeyum eğil birazcık eğil habu gece yağmuri köti bir insan değil... oturup dinleyeyim türkü söylesun kızlar yarum konuştukçe benum yüreğum sızlar.... açmuşum defterumi yazi yazarum yazi ey gidi meraklı melehat gel bize bazi bazi..... çayı koydum bardağa şekersuz içeyirum ekız habu laflari ben şaka diyeyirum.... almış eline kaşuk yemek yapayir yemek ekız cadı natalia sende aşcı oldun demek.... habu gülsün olmasa kız sen ne edecesun çilekin burda olmasa ekız ne yiyecesun.... sınav güni yaklaşti herkes pazarı bekler dersini çalışmayan kutupta olsada terler.... ekız sınava girdinmi çevir sayfayı çevir sınavdan çıktığında bir bardak limonata devir..... kitap okurum kitap okurum sayfalari gülsün bize getirmiş mis gibi baklavalari.... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 Bizum eve misafir natalia'yı davet ettum natalia gelecek diye Kapiyi genişlettum........ Ekiz sağa bagirdum da Çenem yoruldi çenem Duydumki yaşlanmisun Olasun benum nenem........ (natalia) Yokluğumdan istifade Yine bana takılmışsın Gelmiim bak yanına Yürü git yine acıkmışsın Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 Ustasız çıraktan Dişsiz taraktan Sapsız kürekten Aşksız yürekten Tonersiz yazıcıdan Dedektörsüz kazıcıdan Bastonsuz dededen Silahsız çeteden Işıksız fardan Çorapsız yardan Dikişsiz çuldan İteatsiz kuldan Askersiz surdan Dolarsız kurdan Gagasız gazdan Telsiz sazdan Kepeksiz darıdan İpekesiz karıdan Köpeksiz avdan Delilsiz savdan Kanatsız sinekten Kuyruksuz inekten Doktorsuz hastaneden Mektupsuz postaneden Noktasız son sözden Göbeksiz dansözden Kumsuz biriketten Parasız şirketten Balatasız firenden Vagonsuz tirenden Suya su katandan Var'ı yok satandan Cevapszı sorudan Deliksiz borudan Ahlaksız kayından Parasız dayından Emeksiz terden Ağaçsız yerden Çakmayan çakmaktan Anlamayan ahmaktan Aptalca yorumdan Kralsız forumdan.. Kime ne fayda..?? Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 aşık olmassam yazamazmıyım bu yüreği sizlerle paylaşamazmıyım çokda iyi sayılmam elimden gelenin fazlasını yaparım Alıntı
Misafir manidar Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 aşıklık yürek de gizli dilde dğil paylaşmak güzeldir ar değil ne güzel söylersin söylersen gönüldedir marifet dilde değil Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 çağır beni evine ben gelmezsem öleyim sitedeki dostlara bir selam söyleyeyim... geldi mısır zamanı pişiripte yiyelim ara sıra burada bizda türkü diyelim..... yaz aylari gelince neşem gelur yerine gireceğum karadenize dalacağum derine.... Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 ne güzel yasdın manidarım cesaret verdin sağolasın öğrenecek çok şeyim var bu yürekte gisli neler var Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Bilmem kaç bahardır yoksun Unuttun ardında bekleyeni Dönecegim diye söz vermiştin Bekletme artık seni özleyeni... Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 erbayum geldi karadenize yaz mevsimi ama kalmamiş derelerunda suyi sakin ha girmeyesun denize oda oldukca dalgalidu Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 habu bızum derenun hiç kurumasun suyi derenun kenaruna mangal güzel oluyi.... Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 mangal eduda çağirmayan delisi olsun o dağun sevida demeyenun hali hepten beterdur Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 yazı yazdum tahtaya acaba silinurmi oy habu benum dertlerumi acep sevduğum bilurmi.... beşiğum tahtadandur sallanur oyana buyana vermedi onu anasi kör olasu gaybana.... ekız senun yüzünden nedur benum çektuğum yakti beni savdaluk olmişum bir kördüğum.... takmiş peştemalini yarum gider pazara habu sevdaluk işi koyacak beni mezara..... Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 oyy erbayum erbayum bu çektuğun azmidu sevma diyemem sağa gönül işi sazmidu Alıntı
Misafir manidar Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 sazların teli inceden inceden dert çeker gönlüm gizliden paula sen bu işi çoktan kaptın belli aşıklık var kanında senin Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 gönül çeker acıyı kimseye demez nazını eğer anlayabildiysen beni ne mutlu, oldum sizlerden biri Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Şarkı dinliyorum etkiledi beni Hazırmışım hüzünlenmeye sanki Nereden çıktı bu böyle Sevenler hiç ayrılmasa keşke Alıntı
Misafir manidar Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 çektiğin dertlerdir senin ilacın dermanın gizlidir söylenmez yarası öyle aşığın gamlanma anlar aşık olan dilinden üyelik gerktirmez aşk meclisi bilesin Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 bilirsinde söyleyemessin çekinirsin acısın istemessin gönül öyle kırılmışki ne oldum bile diyemessin. Alıntı
Misafir manidar Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 bilirsen sazım çalar dilim söyler gönül hep hep sevdiğini gözler derim derim de sen de bilirsen yareleri deşmek bana ar gelir Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Ata ata dertleri hep icime attim Biraz neselenmek benimde hakkim hayatin cilvesi dedim dedim durdum kuru bir yaprak gibi sarardim soldum istemiorum artik ne elem ne de keder bitsin artik bu cile, cektigim yeter kismen caliniti, cogunlukla sallama, ama tamamen kurgu Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 bitse dertler kederler iyimi olur sence günler yazsak hep umutları azalırmı günün sancısı. Alıntı
Misafir manidar Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 oh ne güzel demek kuruluşa erdin diledin de sonunda muradına erdin kaldı demek bütün sıkıntılar dertler dua et sende kurulak biz de dertten Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.