Misafir manidar Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 salınıp da zülfün saçan sen misin gönlümü çalan hırsız sen misin yakaltmayacağım seni polise alıp cezanı keseceğim kendi elimle Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 içme benum suyumdan oy kanarsun kanarsun ey gidi kralx abim sen böyle kime kızarsun.... Testiyi koydum suya Damlayip dolacesun manidar ha gayret senda türküci olacasun.... Oy neler görmektedur Benum habu gözlerum sadece sevduklerumedur benum habu sözlerum.... Ben boyle konuşurum Oy deliyim deliyim itirazı olan varsa trabzon sürmenedeyim..... dinlerim türküleri horon eder dururum daha yorulmamışum birazdan otururum.... Yarumi alanlari Haritadan silerum adamın dönmesune bıçağumi bilerum...... hava iyi karardı ha yağdı ha yağacak habu yazduklerume sevduklerum bakacak.... Şürmeneden ayrilmam Çok gidiyi zoruma meydün ablam ne zaman yazacak habu foruma..... Alıntı
Misafir manidar Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 trabzonun aşığı forumun yakışığı usturaklıdır sözleri erbaydır onun adı sürmene sürmene dövünme döne döne bak erbayın sözüne sevin sen döne döne Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Bolu Düzce Gerede Atışmacılar nerede Antalya, Kaş, Didim Alaturkayı özledim Efes Kemer Alanya Hadisenize kızlar ya Muğla Fetiye Köyceğiz Hem döveceğiz hem seveceğiz... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Hocam nerdesin yine İki atışıver de görsün Msn de dır dır edion demi Oynakbeyim ya ne körsün Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Hocan düşmüş denize Su kaçmız genize Hadi onun yerine Siz atışıversenize.. Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 ben her zaman burdayım ekız ne bağurursun sen nerelerdesin peki kendi gizler durursun...... Oygidi natalia Türkimi atayisun kenduni gizleyipta arkadan bakayisun..... Bir turli anlamadum Bu natalianun fenduni saklambaç oynar gibi hep saklayi kendini.... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Biz oluruz kolay lokma O bizden daha bilgili Allaam gelmio aklıma Nerdesin ey sevgili Gizlemeyrum gı gayri Açıktan yazayrum Bana kaçak diyecegune Bu topice bakaysun ( cok iğreti oldu be ) Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 uykumu alamadum başladum esnemeye haburda durursunda gelsene msn ye....... attuğun türküleri ekız ben çözemedum biraz düzgün at bakeym bugün yemeğini yiyemedum.... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Lokma olsan yermiyim Sana ekmek dermiyim Çavuşmuyum ermiyim Ben senmiyim benmiyim Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Yok gelmeyecegum Ha şimdi cıkayrum Hepinise iyi geceler Daha gidip yatacagum Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Ben çavuşum biri beni mi çağırdı Çok yoruldum başım ağrıdı Kesin bu kadar çok Erbay bağırdı Kulağım çok fena çınladı Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 hadi sen git bakalum çek yorgani kafana ALLAH iyiluk versun habu saatte yatana..... bugün aldım bi kazak kenarları dokulu habu aşıklar yeri sanki türkü okulu.... eygidi cennet suyu ne güzelde akarsun haçan gece yağmuru senda güzel yazarsun... çınlamış kulakları acep kim bişe dedi habu gece yağmuru bütün yemeği yedi...... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Yemedim yemeği Beğenmedim köfteyi Nerde bunun salatası, turşusu Kesin sen yuvarladın kutuyu Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 evimun çatisuna bağlamişum anteni ekız sen yedun yemeği deli etmeyesun beni.... çokmu yükler taşıdın yanakların oldu al ekız doymadıysan eğer vereyim bir kovan bal...... söyle bakim bana okulami gitmedun habu kadar yemeği tek başinamı yedun.... bizim burada köfte dövmeden kıyılmayı bir daha bekleyiruk bu daha sayılmayi.... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Dağlarda biter kekik Ne oldu bizim cibinlik Misafir geldik nerdeyse oldu gittik Isırdı kollarımı sivri sinek Alıntı
Misafir manidar Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 aşıklarda söylenecek söz çok olur güzeller de aşığa naz,yaman olur fazla da söyletme ey sevgili yar aşık dediğin abdest misali tazelenir Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Duydumki bu forumda yağmur türki soylemiş bida yetmezmiş gibi bütün yemekleri yemiş.... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Yemek salatasız Firen balatasız Boğaz galatasız Ben sensiz asla... Pilav kurusuz Sınav sorusuz Şebeke borusuz Ben sensiz asla... Çorba tuzsuz Söğüt susuz Şoför uykusuz Ben sensiz asla Salata ekşisiz Sokak bekçisiz Trafo tekçisiz Ben sensiz asla.... Forum bensiz Erbay densiz Sen sessiz Ben sensiz asla... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Sesim pek güseldir benim Beğenmeyene merdane hediyemdir Unkapanından teklif bile geldi Kıskanma Erbay kaset sana hediyemdir Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 densiz etmişsun beni ey gidi kralx abim ne densizliğimi gördün yoksa anlamadan kırdum mi seni.... Habu bizum yağmurun sesi kisuldi sesi bi kaset çıkartacak ama yetmiyor nefesi.... Alıntı
Misafir manidar Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 sesi kulağıma geldi deminden gönül yare dokundu deminden oy ne de içli söyledin yağmurum vallah gönül telim sızladı inceden Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Vayyy.. noluyo ince mince Olurmu bu iş burada sence Bir koku geldi manidardan Yanmış tutuşmuş kalbi bence Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Hem çalar hem söylerim ben Gönülden dinleyen anlar ne demek istediğimden Bir kelimeye takılır kalırım inceden Tekrarı olmasın bilirim samimiyetten... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 oy benum sedat abim yoksa kızdınmı bana eğr kızmış isen daha yazmayacağım sana... dayanmayi bu yürek iki sene kahıra rahat durmayan atı bağlayacaksın ahıra.... habu yaptuklerume oyun deyirim oyun otlar bizum dağlarda kara kırçıllı koyun.... oy surmene surmene bahtun daima kara çok selamlar ederum turki atan dostlara..... derun derun göllerun taa dibine daldilar bu sene karpuzlari seçmeceylen aldılar.... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.