Φ kralx Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 Size bir dileğim var Sevginiz sürsün sonsuza Benim az işim var Çattım bir imansıza Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 Vay imansız vay Uğraştırırmış seni Kim o söle bakim Çizeyum onun da yüzini Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 Şeker al gel yaylaya Kete yapalum kete habu buzaklar içun gireyirum internete.....(buzaktan tatlı ne var bee ) Biçtum çayirlarumi Oy kurusun kurusun sen habu forumda korkuluk gibi durursun.... Bu dunyanun hatasi Kuldan diyirum kuldan natalia çiçek yolladum ben sana istanbuldan........ Tutuldun sevdaluga Senda sarardun soldun habu akşam forumda türki ilen doydun..... Ne dedun bilmiyisun Soylersun oyle boyle kralx habu imansıza bizlerden selam söyle.... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 Anlamaz lafımı Karıştırdı kafamı Buldum ben belamı Erbay versin selamı Çizmekle olmaz ki Şimdi ona git de ki "İnne lillehi ve inne ileyhi raciun"... (Ondan geldik o na döneceğiz) "Külli nefsin zaikat’ül mevt"....( Her canlı mutlaka ölümü tadacaktır) Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 Oy ben yuriyemedum Yaylanun yollaruni herkes yazsun bi yere habu dedukleruni.... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 Ha beni de sinirlendirmuş biri Vardır imansız, kral'ın dediği gibi Neyse sinirlenmeyeceğum artıkın Buzaktan tatlı vardır koyunun yavrisi Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 oldun koyun yavrusi hadi hayırlı olsun sana konuşmalarun laz gibidur gittukçe benzeyisun bana... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 Çok gösel olıyır böyle yazmasi Pek seversin bahçeyi kazmayi Yeşillik, orman, dağ bayir Yaylada gezmesi aman ne güsel olıyır Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 Gece uyumayisun Gündüzmi yatayisun Hani bilmem diyidun Çok güzel atayisun... Yeni alduğun etek Dardur belune dardur habu natalia nun acayip ağır eli vardur... senun habu türkülerun koyar beni müşküle natalia kaşuk atalalum senunle iki tabak keşküle..... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 Getir keşkülü yiyelim Aza çok demiyelim Çok fena acıktım ben Cabuk ol delirdim Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 keşkülü yiyeceğuk senun köfteden sonra sakın delirmeyesun daha bulaşık yıkayecesun... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 Ne bulaşığı yau Yeyip yatacağum Buranın hizmetlisi Gülsün O temizleyiversin caaanuuum Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 senun gibi tembelden bu beklenirdi zaten bunu gülsün duyarsa cırmıklar seni hakkaten.... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 Gülsün'ün duymaması için Bi sayfa öne geçmemiz lazım Cipsy'e yedirir beni Bulaşıkları yıkattığımız için Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 o dediğun nedur kız yoksa köpekmidur habu işun kurali yoksa böylemidur... trabzonun başina, sıra sıra meşeler elindeki cif ilen gülsün bulaşık eşeler.... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 Gülsün'ün köpeğidur Ama pek ufak tefekdur Yine de ne olur ne olmaz Kendimizi korumalıyuktur Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 ufak tefek deduğun hep ısıracak bizi oyy arkana bakmadan koşalum yoksa paçadan tutacak bizi.... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 Hoşt, hışt, kaşt desek Kaçar mı acep Saat 1 oldu Uyusak mı gari receeep Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 recep de kim oliyir yoksa oda benmiyim saat 1 oldi demek aklımdan çıkmıyor yemek... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 Obursun işte obur Yemeden duramaysun Ha recep de sen olaysun Ben ne diyeyrum Biri beni sustursun Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 senun uykun gelmiş çekirge ne deduğuni senda bilmiysun oturduğun sandalyede galiba uyuyisun... Atayiruk türkiyi oy Hep ortaluk kopayir sitenun oynakbeyi yeter artuk yatayir.... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 Bende sana diyeceğudum De gari gidelim Bak pc karşısında uyursam Seni dedeme derim Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 müsade isteyelum sitenun bekçisinden ben öperum dedenun pamuk gibi elllerunden... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 bizum burda havalar acayip bir pusli erbay elveda der size hemida kuss kuus li..... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 Şarkı söylemekten sesim kısıldı Müşteriler bu gece çok kasıldı İstek te verdiler ama, O şarkının sözleri nasıldı.. Neyse saat ilerledi İçkiler de bolca içildi Kravatlar boyundan çıkarılıp Kafalara geçirildi.. Oynamayan kasıntılar Kovalasan durmuyorlar Biraz daha uzat diye Nerdeyse yalvarıyorlar.. Dedim ben yoruldum Baştan oynasaydınız Sıkıntıya gelemem Valla çok sıktınız.. Anlıyacağınız yoğun bir geceydi Yorgunluk var ama değer İşimi seviyorum ben Kısılsa da sesim,elbet geçer.. Gelseniz hepiniz bir yere Çalıversem ben de sizlere Halay kurup oynarsanız Erbay geçsin en öne.. Tanımak güzel olurdu Hepinizi teker teker Forumdaşlarım benim Hepsi birbirinden şeker.. Gece gece bukadar Yazmak bile marifet Takat kalmadı bende Arkadaşım affet.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.