Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gecenin bu saatinde hayranım size Erbay ne getirdin bakim bize Bisim kıslar getirmiş seni dize.. Ardından Kralx de getirmişsin söze... Alıntı
Φ sirvana Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 uy bende celdum buraya çayu dersenuz ben getururum siza ama sanmayunki petava dökta cörelum cubundan 5 lira hemde vardur kampanyam pir alana pir bedava şeceruda yanunda petava Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Ablacım (.... ) Hocam çay değil limonata sever Sadece benim getirdiğim limonatayı içer A uşaklar bu gece burda misunuz Uykunus yok mi çekin yorgani kafanizaa ( böhhüü ) Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 pasta geturdum size varmidur yiyenunuz eğer yemem dersenuz hepsini bana verinuz.... habu resum koyma işini ben niye beceremedum albüm bile kabullenmedi galiba çok çirkindum... sirvana ne diyirsun ben bişe anlamadum geturduğun çaylardan bida paramı istiysun.... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 çekirgem doğru söyler sadece ondan içerum biraz daha durursam ben ayakta uyurum.... Alıntı
Φ sirvana Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Ablacım (.... ) Hocam çay değil limonata sever Sadece benim getirdiğim limonatayı içer A uşaklar bu gece burda misunuz Uykunus yok mi çekin yorgani kafanizaa ( böhhüü ) limanota mideyu ekşutur nede olsa ekşidur bu gece buradayum uykum yoktur sedelinanın vekiliyum Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Çünkü sen beceriksuzsun Eklesen bile kabul etmiyler Sen çirkinsin bunu biliyler Boşa ugraşma seni sevmiyler ( ya bugün aceip neşeliyim nie bilmem ) Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 sedelina nerdedur yoksa horlayimi biz haburda yok iken siteyi kollayimi.... çekirgemun yaptuği limonata tatlidur insana en faydalı şey bilun ki uykudur.... Alıntı
Φ sirvana Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 pasta geturdum sizevarmidur yiyenunuz eğer yemem dersenuz hepsini bana verinuz.... habu resum koyma işini ben niye beceremedum albüm bile kabullenmedi galiba çok çirkindum... sirvana ne diyirsun ben bişe anlamadum geturduğun çaylardan bida paramı istiysun.... uy sen ne deysun getiruyum çayu pirde petava isteysun yoksa sen kayserimusun şeker petavada çaydan ne isteysun pasta deysun kendun yeysun pilmeymusun pasta çaysuz citmez Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Kazanlara kalay olam Sazanlara olay olam Severim seni natali Yalansa arap olam Sirvana çay getirmiş Beni benden bitirmiş Ne ara buralarda Sevdiğinimi yitirmiş Çay verde içelim Kendimizden geçelim Dostun hakikisini Adamlardan seçelim Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 bak yine benimde atasim geldi.. biraktim ardimda elemi derdi... biraz gülüp neselenelim artik.. tüm yaralari gazli medille sardik.. gece gece baymayayim sizi.. belki yarin sabah gelir gerisi... Alıntı
Φ sirvana Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 sedelina nerdeduryoksa horlayimi biz haburda yok iken siteyi kollayimi.... çekirgemun yaptuği limonata tatlidur insana en faydalı şey bilun ki uykudur.... sedalina yatmayyi size slm yollayi pen burada yokiken kardeşumu kollayun diyu Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Severim deyirsin Ama heç göstermeysin Bu nasıl sevgi kralx Sen bana çikolata almaysin Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 habu dedukleruni ben zaten bileyrum senun resmini natalia çerçeveme koyeyrum......(çocukluğumdan beri bugs bunny hayranıyımda ) bugün neşelenmiş oy benum çirkun çekirge alacağum bir kilo havuç yiyecek onlari kemirge.... ey gidi kralx abi şimdida arap oldun habu forumlara sen derya gibi doldun.... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Alaturka olsun çamurdan olsun Leylaya kol, mecnuna yolsun Sana kokmayan çiçekler Daha baharında solsun Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Ben busy bunny sevmeyrum Götür o havuçları yemeyrum Tweety'nin hayranıyum ben Onun resmini koy çercevene sevineyum Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 gelmiş gene buraya habu bizum alaturca ne güzel de söylüyor şarkıcı ali turca.... ablana selam söyle de fazla horlamasun uykusunu alsunda sınıfta uyuklamasun.... habu senun ablandan ben neler çekmişim kestuği saçlarun yerine ben yeni saç dikmişim... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Çikolatadan sevgi olsa Erirdi sıcakta Yada çikolatam bolsa Kızlar hep kucakta.. mı acaba??? Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Yin gariiiii Kızları genellememek lazım Bilmez misin hepsi aynı değil Sadece çikolata yetmez Kucaga her kız gelmez ( buraya bişi bulamadım idare edin ) Pas Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 koymuşum tweetyi haçan altun kafese çokda ufak bişedur benzeyir natalisine.. Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Alaturka olsun çamurdan olsun Leylaya kol, mecnuna yolsun Sana kokmayan çiçekler Daha baharında solsun vayyy sedat, cok güzel bir dörtlük olmus, ama o cicekler zaten dalinda solmus yinede güzel kelam eden sag olsun.. senin bahcende dikensiz güllerle dolsun Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Deveme deh derim gitmez Desene deveye deh denmez Diyeceksen eşeğe diyeceksin Neyse ya ben gidiyom arkadaşlar cafeyi kapatma saatim geldi, dörtlüğü erbay tamamlar.. cümleten Allaısmarladık kendinize ii bakın by... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 karuşturdi heralde sedat abi yoluni siz yanluş anladunuz onun deduğuni... Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 yaw Erbay, cola turca, ali turka .... pes pese siraliyssun. benim adim ala Turka sen bunu bilmeymisun oldu mu Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Ha bunu koymakla Ne iyi ettun sen Bak çok sevindi tweety'iim Öpüyor seni kalpten Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.