Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2005 vayyy gözüm döktürmüssün Keske ask cesmesinden icmis olsa... keske yüregi askla dolsa... o zaman gecmezdi benimle dalgasini... o da takmis olsaydi sevglisinin prangasini Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2005 Demek özü sözü bir değil Demek işi gücü sevgi değil Neden dalga geçer senle Yoksa o da mı kendinde değil.. Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2005 özüde sözüde birdir onun.. yoksa simdi MjsFlower mi konun.. takilir o sadece bana tatli tatli.. varsin takilsin, o benim icin cok giymatli Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2005 Bir insan bir insanı sevse Sevgisini içine gömse Anlamam bu nasıl bişeyse Konum o değildi ama neyse.. Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2005 Hayat bu, bazen cok ilginc... Bazen etmek gerekio duygulari linc... ne zaman nerde ne olacagi hic belli olmaz... duygular gizlensede, ask hic solmaz.. Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2005 Duygular neden linç ediliyor anlamadım Hem ben Admin gibi kimseyide banlamadım Kafiye uysun diye Adminide nerden çıkardım şimdi Demek gizli duygular ha! Hiç farkına varmadım... Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2005 Benim gizlim saklim yoktur... ask varsa, söylenecek coktur... özüm neyse sözümde o dur... icimde yanan alev bilemzsin, ne kadar kordur.. Alıntı
Φ TANİA HAYDE Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2005 ey sevgili alaturka ne güzel şeyler yazıyosunuz buraya arada bir bakıyorum sizleri kıskanıyorum Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2005 sevgili MjsFlower yeni isin hayirli olur insallah... herseyi de pek iyi beceriosun masallah.. artik askin zamani geldi.. bak ferhat sirin icin daglari bile deldi... Sevgili lalalaa ben uydurmayi cok severim... kelimeleri itinayla secerim.. ama hicte usta diilim.. yerine göre susmayi da bilirim... Alıntı
Φ MJsFlower Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2005 Canim alaTurkacigim herseyin bir zamani vardir kisin bulutlardan dökülen kardir ciceklerin zamani bahardir kalbi bulup yerlesen asiktir Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2005 Forumda açtı bir çiçek Acaba biliyormu yapmasını börek Hayır eğer biliyorsa iyi olurdu Acıktım yav.. Karnımı doyurmam gerek Alıntı
Φ nefertitii Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2005 ey arman acıktıysan burda işin ne te orda bi tepsi künefe ye ye kişne Alıntı
Φ ruLet Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2005 Nefertiti diye bi tiki Seviyor bellikı geyiği Geyık dedıgın nedirki Buzum buraLar yayla yayla oLdumu Lol Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2005 Bu nası dörtlük insaf yani nefer Şimdi halim oldu pek bi heder Taş atacağına ekmek atsaydın ya Şimdi senden yapmazmıyım bir kaşar teker... Alıntı
Φ nefertitii Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2005 valla doğru anlamışsın rulet benim hayatım geyik,muhabbet çok seviyom napıyım e tabi gevezelik zor meziyet oyyy armancım sen diyince acıktım aklıma başka şey gelmedi hadi bakam evlere yemek servisi Alıntı
Φ ruLet Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2005 yoq moruq benden bestekar olmaz:D ya Alıntı
Φ nefertitii Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2005 hadi hadi iyi gidiyodun bu kadar kolat pes etme Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2005 Benden şu olmaz bu olmaz deme Akşam akşam kendini kötüleme Hatırla.. T. Çiller bile başbakan oldu bu ülkede Ha akşam yatmadan önce saçlarını tara güzelce.. Alıntı
Φ nefertitii Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2005 ooo arman usta siyasi takılmışsın bu hususta sana katılıyorum aslında ben de şaşırıyom T.Çillerin nası başbakan olduğuna ve de bu ülkede şaşılacak şeylerin ne kadar çok olduğuna Alıntı
Φ jhonywalker Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2005 Kimler geldi kimler geçti... YAzıtura başbakanlar.. eşkiya suretli siyasiler.. Dewrimler ,İhtilaller.. İnadına yaşşa dediler.. YAşadıkta ne oldu sandığa gömüldük.. Eskiyi arar olduk... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2005 Yola çıktık Cemalin Hakkıyla.. Siyaset yapacaktık hakkıyla Elimize yüzümüze bulaştı, Hakkını veremedik Hakkıyla Sizin neyinize siyaset abi Ama gaza geldiniz tabi Yürüten yürütüyor gemiyi İlim öğrenin, olun Farabi..)) Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2005 Ben ne anlarim siyasetten... Bu dogrunun isi diil gercekten... sömüren sömürmüs devleti... kalmamis bu ülkenin adaleti... Alıntı
Φ TANİA HAYDE Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2005 arkadaşlar böyle demeyin meydanlara çıkın öyleyin adaleti sağlayalım gelin yoldaş olalım Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2005 Ne güzelde sölemizsin lalalaa Herbirmizin bu dava her acidan söz diil icraat önemli artik herkes sorumlulugunu bilmeli Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.