Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 Ya banane cevireceksin Beni merak ettirmeyecektin Erbayın gelmesini bekleyemem Bilmion madem yazmayacaktın Cevir caabukkkk Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 kapışmış benim tatlı öğrencilerim helal olsun onlara bütün emeklerim gülsün'ün yazdığını bir haftada çeviririm bunun üstüne bir tencere pilav deviririm..... bugün çok yorulmuşum başım ağrıyor başım bugün göremedim onu nerde benim odabaşım... aldım bitane kayuk denize açılacağum baluk gelmiyo oltaya şimdi çıldıracağum... bu sitenin demirbaşı kim diye sormayın bana arman abim burda ise selam ederim ona... ankara temsilcimiz geçen gün nişanlandı hazırlamışlar evde börekleri bizde düğünde atacaz göbekleri... forumdan ayırmaz gözünü asla unutmaz o özünü polat ile tanıştıracam onu gündüzleride yağ gece yağmuru.... eskisi gibi esmiyor onun meltem rüzgarı meydün nerelerdesin çok özledik gııı... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 Selam sana oynakbeyim Geldi işte odabaşın Gülsün'ün yemeklerini yeme Mazallah zehirlenirsin Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 hoşgelmişsin odabaşım gözümün üstünde var kaşım gülsün'e laf atacağına bir lokma da sen ver çok açım.... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 Ben az önce yedim Aç oldugunu söyleseydin Burda oldugunu bilseydim Sana da ayırırdım Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 halamında sakalları olsa dayı derdim ben ona bunlar mazeret değil bir yemek borçlusun bana...... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 Yaaa oynamıom ben Hemencecik yazıon sen Biz dumur kalıos Ne var azıcık düşünsen Hem sen benim dondurmamı aldın mı da yemek istion hee Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 ben seni düşünürüm yiyip kilo alma diye daha duruyormusun çabuk yap bana bezelye... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 Zaten zayıfım Kilo alsam bişey olmaz Almamak için bahane bulma Bu yaptıgın yakışık almaz Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 sen bilirsin natalia benim için farketmez alalım birer kilo dondurma beni bir külah kesmez.... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 Tamamdır hadi bekliorum Bi koşu alıver gel Karamelliyi çok seviyorum Bana ondan getiriver Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 aldım birer kilo dondurma bu kıyağımı sakın unutma benimki vanilyalı seninki karamelli bu yaz çok kilo alıcam belli.... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 Immm nasıl da tatlıymış Hemen gider alırmış Benim şişko ustam Kilo almaya alışmış Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 benmi şişkoyum çekirge al eline bir tane süpürge tartılsak senden hafif gelirim ben kiloları bir haftada veririm.... yedik dondurmaları hararet bastı beni canımda limonata çekti ama öğrencilerim beni ekti..... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 Limonata kalmadı Kola verelim Öğrencilerin ekmedi Du getiriyim de içelim Gittikçe kötü yazmaya başlıom ya Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 kola değil sanki bu hocanın abdest suyu hangi bakkaldan aldın kafasına dökecem bunu..... içmiş kadar oldum çekirge sen bu kolayı herkesten esirge limonata güzel içecekti yav harbiden canım çekti.... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 oh ne ala dondurma,limonata kola bu saatte de çıkıp alınmaz ne aklımıza getırıonuz yazık bu müslumana Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 Siz gelmionus ki buraya Biz de yiyip içelim dedik Ne bilelim canınızın istediğini Size bişi kalmadı hepsini bitirdik Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 bizde aklımızdan yiyip içiyoz izmirden de almışım boyoz dondurmalar benden limon nataliden sende kap bir tane dondurma çilekliden.... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 madem yıyemıyoz konuşalım hayalıyle avunalım hayalının kalorisi olmaz eyı ya kılo almayalım Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 bu saatte bu kadar yenilirmiydi söyle daha nefes alamıyom ne oluyo bana böyle.... galiba çok kaçırdık kola ile dondurmayı bu boğazım yüzünden görecem anyayı konyayı.... bir saatte yenirmi bir kilo dondurma daha dayanamıyom natalia beni durdurma.... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 Erbay Allah iyiliğini versin senin Tutan yok seni ye Sora kalbim sıkıştı deme Yedin o kadar şeyi Bir gün gidecen güme Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 ben güme gidersem sende bayram edersin ulen bu bozuk kolayı satan ALLAH belanı versin..... kaldırın beni çabuk media hastanesine gözlerim kararıyor sokun acil ünitesine.... artık bir kilo değil 1 gram bile yemem zaten zorla yemiştim aslında ben hiç sevmem.... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 Amanın bi sedye getirin Ustam fenalaştı Demiştim o kadar yeme diye Etraftakiler nere kaçıştı Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 sedyede taşımaz beni bi tane vinç getirin iyi günde yanımdakiler kötü günümde nerede.... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.