Φ HONEST Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2006 Yazduğum manileri Turkish-Forum alsa ileri Aksaklıklar yüzünden Şaşırttım manicileri..... Herkes mani yazayı Kendini bişe sanayı Ben çıkıyorum burdan Size bırakıyorum sahayı.. Bu kadar saçmaluğa Elbette sitemim yetmez İnsan olan İnsana Bu kadar fenaluğu etmez... Ben zaten sitedeydum Uzaktan seyrediyordum Kendumi bi gösterip Herkese elvada derum.... Burda yazanlar sizi severum Karşıma çıkmayun derum Bi tersine dönersam Sizi yerden yere sererum.. Ben size demedummi Bırakun bu işleri Ancak siz beklersunuz Çayırda inekleri....... Ben yazarım kızmayın İçimden geçenlerdir Sitemim yok kimseye Onlar kendini bilenlerdir.. Forumda Ağa Mahmut Rabbime şükürler olsun Sağlık sıhhat esenlikle Bayramınız kutlu olsun... Mahmut aga'm kızmışsa vardır bildiği demek... Bize düşen arkasından gitmek... Ağamla atışamadıktan sonra... Banada düşer eyvallah demek... Aga'm bekle bende geliyorum... Sensiz burada kalmak istemiyorum... Boşuna demiyorum... Senin dediğin herşeyin altına imzamı atıyorum... Kim gider aga'mın üstüne bu kadar... Bilmezmi yanında benim gibi kardeşi var... Çakallar bunlar her yerde var... Demekki aramızda kaşınanlar var... Mahmut aga yoksa bende yokum... Herkese eyvallah diyorum... Aga'm gelmedikçe buralara... Bende gelmeyerum... Okadar...EYVALLAH HERKESE... Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2006 sunli munli yazeysunyoksa hemşerimmisun tarzın hiç fena değil yoksa sen ozanmisun.... başlamişum rejime 5 kilo verecem bir ayda ne güzelde atmişsun helal olsun ilyada.... ara sıra sallarum haburda türkileri aşuklar hedefinuz ilyadadur ileriiii... eksik etme buradan sazının tıngırtısını bizde kulak vardur anlaruz kapı gıcırtısını.... burada atılanlar oy sadece makaradur ablamun memleketi galiba ankaradur.... Sunli munli konuştum, Yalniz ortama uydum, Tarzimu beğendinuz, Mesut bahtiyar oldum. Güzel attin demişsun, Hedef belirlemişsun, Güdümlü mermi gibi, Bana yöneltmiş isun Ok ERBAY makara, çabuk anlar iLyAdA, Doğduğum yer Antep'tur Doyduğum yer Ankara Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2006 ettugum büyük gafiben nasi kaldirayim güzin ablada öldi ben kimi arıyayım.... çektum world puanlari bağırdılar hep vadaaaa teknik bir hata oldi kusura bakma ilyadaaa... sen o yazdıklarumi ilyada diye farzet düzeltilme yapildi yeter bukar özet.... Güzin abla sağ iken, Artık yazamay idi. Tüm dertlerun çaresu, Junior Güzindeydu. Çektun tüm puanlari, Bela açtın başuma. Sana kefil ben idum, Haciz geldi kapuma. Bu defaluk affettum, Bir daha yapmayasun. Daha uğraşma benle, Karizman sarsılmasun. Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 karizmadan anlamam sevgili ablacuğum bundan sonra türküleri başkasına yazacağum.... tabak çanak alırken bütün kartları yersin sonra haciz gelince suç erbayundur dersin.... doyduğun yer ankara afiyet olsun sana madem öyle diysun bir daha yazma bana.... - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - kar yağdida doldurdi evimun çatisini yarim evde unutmuş oymali atkisini... dizer çeyizlerini dantelli ve oymali habu kaynanamida cehenneme koymali.... düğün vakti yanaşti kaynana inat eder biz alalun eşyalari nasılsa onlar öder... kaynanamun çenesi bir saniye susmuyor kayınpeder çok safdur oni kapiye koymuyor.... ALLAH'um vermesun düşmanımın başına çazi gibi bagırır hiç bakmadan yaşina... (çazi : lazca cadaloz demek ) giymiş gelinlikleri benzemiş bir meleğe fırına vermek için unu koydum eleğe.... :lol: Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 ustam ben gelmeden çıkmışsın.. çekirgeni beklemeişsun.. üzüldüm ararmamışsın.. mesaj atıp gitmişsun.. erbayım konuşmayorsun.. özleyomsormayosun... dalmışsın, ilyadayla konuşuyosun yuksa beni sevmeymusun.. şaka canım abim benim.. ben seni severim sen beni seversin.. Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 ustam ben gelmeden çıkmışsın..çekirgeni beklemeişsun.. üzüldüm ararmamışsın.. mesaj atıp gitmişsun.. erbayım konuşmayorsun.. özleyomsormayosun... dalmışsın, ilyadayla konuşuyosun yuksa beni sevmeymusun.. şaka canım abim benim.. ben seni severim sen beni seversin.. Prenses trip yapma, ERBAY rest çekti bana. Daha konuşma dedi, Zımba vurdum ağzıma Kartla tabak almadım, Limiti doldurmadım. Getirdiğim çeyizi, Hala kullanmaktayım. Çok sevgili kardeşim Türküleri beklerim Eğer yazmazsan bana Kaderime küserim Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 pekte iktisatlisun helal olsun ablama yap o tencerelerde bize kuzu haşlama.... kardan adam yapmişum burnunda havucu yok öğlen vakti yemişim ama hala karnım tok.....( rejimdeyimde ) kibrit kadar peyniri koymişler tabağıma sabahleyun kahvaltimi geturun yatağıma... ben sürmene uşağiyum kafam atar aniden prensesime bakma o ne anlar maniden... Alıntı
Φ moRyEL_ Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2006 Dedim, diyeyim bir merhaba İşte ben de geldim aranıza Hadi yazın yazın da Size de yazayım bir sallama Kısa yazar öz konuşurum Ama sizi coştururum Cevap vermeyenin haberi ola Yorulmam, peşinizden koştururum!!! Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2006 Dedim, diyeyim bir merhabaİşte ben de geldim aranıza Hadi yazın yazın da Size de yazayım bir sallama Kısa yazar öz konuşurum Ama sizi coştururum Cevap vermeyenin haberi ola Yorulmam, peşinizden koştururum!!! dağda gezen koyunun kurban sırasi gelmiş habu yanlızlık garı bize selam eylemiş... çiçekteki balları toplar çalışkan arı aramıza hoşgeldin ey yanlızlar garı.... biz zaten coşmuşuz vuracağız tavana attugun türkülerin çoğuda karavana... ne ciğer vardur sende koşarda yorulmasun fazla kendini yorma suratın sararmasun... Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2006 pekte iktisatlisunhelal olsun ablama yap o tencerelerde bize kuzu haşlama.... kardan adam yapmişum burnunda havucu yok öğlen vakti yemişim ama hala karnım tok.....( rejimdeyimde ) kibrit kadar peyniri koymişler tabağıma sabahleyun kahvaltimi geturun yatağıma... ben sürmene uşağiyum kafam atar aniden prensesime bakma o ne anlar maniden... Ablan iktisatlidur, Herşeyi iyi bilur, Haşlama dedun diye, Kurbani beklemiştur.. Rejimdeyum diyorsun, Penum aklum ermedu, Gizlu gizlu mutfaktan, Aşirduğun ne idu? Elmayu soyamadum, Tabağa koyamadum, Yemeğu götürecek, Hizmetçu bulamadum. Ha surmene uşağu, Mukayyet ol akluna, Prensese taş atma, Terluk yersun kafana. Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2006 az kalmiş kurbana yiyecez haşlamayi sende artuk bırak kardaşını taşlamayi... aşirmişum mutfaktan yarım kilo helvayi az daha yiyecektum anamdan koca tavayi... hizmetçiye gerek yok habu natalia varken hazır olda bekler ustası yemek yerken.... attugun terliklerun markasi muya midur acap ilyada abla yeminli avukatmidur.... Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2006 az kalmiş kurbanayiyecez haşlamayi sende artuk bırak kardaşını taşlamayi... aşirmişum mutfaktan yarım kilo helvayi az daha yiyecektum anamdan koca tavayi... hizmetçiye gerek yok habu natalia varken hazır olda bekler ustası yemek yerken.... attugun terliklerun markasi muya midur acap ilyada abla yeminli avukatmidur.... He az galdı gurbana, Sen zor yirsin haşlama, Bize Antepli derler, Her dayim kebap yirler. Mutfağa dadanmışsın , Gözün Allah doyursun, Sen helvayı yiyedur, Baklavalar kurtulsun , Az evvel natalyayı, Gördüm çok kızgın idi, Elinde bösböyk deynek, Erbay seni soruydu. Uşak sen garıştırdın, Terliği ben atmadım, Atan prenses idi, Markasına bakmadım. Ablan avukat değil , Okuyor o kamuda, Bitirmeye az kaldı, Seneye sizin orda,( eee kadın kaymakam fena olmaz ama dimi? ) Alıntı
Φ moRyEL_ Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2006 dağda gezen koyununkurban sırasi gelmiş habu yanlızlık garı bize selam eylemiş... çiçekteki balları toplar çalışkan arı aramıza hoşgeldin ey yanlızlar garı.... biz zaten coşmuşuz vuracağız tavana attugun türkülerin çoğuda karavana... ne ciğer vardur sende koşarda yorulmasun fazla kendini yorma suratın sararmasun... uyy pen uşağumu bulmuşam adinu ERBAY koymuşam yorulmayasın ERBAY ağam daha sana bulaşmamuşam selam eder elunden öperum ariları karuşturmasan derum inceluğun için tekrar teşekkür ederum fazla coşmayasun tavanları kırmayasun ha bu yalnızlar garunda karavana olmaz haberun olsun daha çok gençtur kardeşun ciğer başka kimde olsun eğer istersen al karaciğerum senun olsun Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2006 antepin kebabini abla yapta yiyelim karnımız doyuncada eline sağlık diyelim... baklavalar şerbetli ağzımın suyu akar yeduklerumi saysam dünyadan aya kadar.... natalia kızmaz bana dinler ustasının lafını prensipli bir kızdır belli eder safını... prenses terlik atmaz ilyada fazla atma malzemeden çalıpta ucuz terlik satma... kaymakam olacakmiş ilyada bizim başımıza benide katip edersun dışarda kapınıza... Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2006 antepin kebabiniabla yapta yiyelim karnımız doyuncada eline sağlık diyelim... baklavalar şerbetli ağzımın suyu akar yeduklerumi saysam dünyadan aya kadar.... natalia kızmaz bana dinler ustasının lafını prensipli bir kızdır belli eder safını... prenses terlik atmaz ilyada fazla atma malzemeden çalıpta ucuz terlik satma... kaymakam olacakmiş ilyada bizim başımıza benide katip edersun dışarda kapınıza... Antep kebabı yersin , Eline sağlık dersin, Ama sen bana değil, Enişteye söylersin. Bizde kebap işleri, Er kişinin işidir, Hanımlar sadece yer, Hep beyler hizmet eder. (sadece piknikte, aman karıştırmayalım) Orada yediğini , Baklava mı sayarsın, Sen Antep te bi yesen, Tadına doyamazsın. Senin yerinde olsam, Çelik yelek giyerdim, Bayanlar belli olmaz, Böyle rahat gezmezdim. Malzemeyi terliği, Neden araya kattın? Ben kaymakam diyorum, Sen beni esnaf yaptın. Bana iş dedin ama, Yazını begenmedim, Katip alamam seni, Çim biçmeye ne dersin? Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2006 kadından ahçı olmaz boşuna dememişler senun yaptukleruni belli ki yememişler ..... desene yemek yapmayı beceremiyorum diye bunları söylediğim için sakın kızmayasın biye... gaza getirme beni kalkar giderum antepe ufacık olan göbeğim şimdilerde olmuş tepe... çelik yelek giymeyi daha hiç düşünmedim kadınlardan korkum yok kafayı üşütmedim.... askerde çok etmişum çim biçme olayini iki dakkada kaymakam oldun buldun işin kolayını.... Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2006 kadından ahçı olmazboşuna dememişler senun yaptukleruni belli ki yememişler ..... desene yemek yapmayı beceremiyorum diye bunları söylediğim için sakın kızmayasın biye... gaza getirme beni kalkar giderum antepe ufacık olan göbeğim şimdilerde olmuş tepe... çelik yelek giymeyi daha hiç düşünmedim kadınlardan korkum yok kafayı üşütmedim.... askerde çok etmişum çim biçme olayini iki dakkada kaymakam oldun buldun işin kolayını.... uyyyyyyy, Kim demiş olmaz diye? Sen diğer foruma sor, iLyAdA nın yemekleri, orada çok meşhurdur. Bana inanmaz isen , Sana adres vereyim, Gir adrese gör onu, Soframı göstereyim. Forumda ki çocuklar , Bende misafir idi, Benim masanın resmi, Herhal Louvre gitti. Daha kolayı da var, Odeissus a sor , Forumun yemekleri , Hepsi ondan sorulur. Bence korksan eyidir, Kadınlar belli olmaz, Evli değilsin belli, Evli böyle konuşmaz. Kim demiş iki dakka, Dirseklerim çürüdü Benim gibi azimli Sen kaç kişi gördündü? Analizden yüz puan, İsterim verin bana, Çim biçecek adamı, Nasıl tanıdım ama.. ( Yukardaku resum olayı gayett ciddidur, louvre dışında.reklam olmasun diye adres veremeyrum daaa ) Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2006 diğer forum dediğin beni hiç bağlamaz aşçı heryerde aşçıdır senin gibi ağlamaz.... verduğun adreste ne sofra var ne bişe masanun üstünde kalmiş sadece boş bir şişe... misafir etmişsun forum ahalisini burdada buldun sen yemek belalisini... dediğin çok doğrudur kadınlar belli olmaz su verirsen çiçeğe ölene kadar solmaz.... azmine hayran kaldum helal olsun abla sana bu gariban kardeşini orda işe alsana.... yüz puan verduk sana ama havalanmiyasun ben otlari biçerim sen yerleri yikayasun... neler çektim ben senden e gaybana sevdaluk ilyadanun makam odasi pazardan kalabaluk... yemek yapmayı bilmez bu burjuva bayan acaba barışıcakmı nihatla seda sayan.... :lol: :lol: Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2006 girduk yarin evine ortaluk kapkaranluk çekirge ses çıkarma ortaluk pek dağanuk... açtum bir kapiyi yarim yatar orada gülsün nöbet bekliyor natalia arabada.... koydum yari çuvala attum oni sırtıma birden kaynana çıktı bakar benim suratıma... gülsün vurdu sopayi kaynananun kafasina natalia geturdi arabayi evun arka kapisina.... attuk yarimi arabaya natalia bastı gaza kaçurmişum feriğimi açacağum ona magaza... Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2006 erbayım ustam.. ben bayramını kutlayam.. yeni yılınıda aradan çıkartam.. ilyada apla güzel mani yasar.. belki erbayı sollar.. ilyada daha nece yıllar Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2006 erbayım ustam..ben bayramını kutlayam.. yeni yılınıda aradan çıkartam.. ilyada apla güzel mani yasar.. belki erbayı sollar.. ilyada daha nece yıllar biricik pransessim söyle senden başka prnses varmı derim gözlerin bakar nimicik gözlerin Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2006 bebetom canım abim.. bayramın mübarek olsun dirim.. yenil yılın kutlu olsun dirim.. seni ben pek çok pek çok severim... Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2006 erbayım ustam..ben bayramını kutlayam.. yeni yılınıda aradan çıkartam.. ilyada apla güzel mani yasar.. belki erbayı sollar.. ilyada daha nece yıllar prenses mcx sana erbay bu işte usta iLyAdA çırak daha gün gelir olur kalfa herkese mutlu bayramlar, yeni yıllar. sevgiyle kalın Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2006 diğer forum dediğinbeni hiç bağlamaz aşçı heryerde aşçıdır senin gibi ağlamaz.... verduğun adreste ne sofra var ne bişe masanun üstünde kalmiş sadece boş bir şişe... misafir etmişsun forum ahalisini burdada buldun sen yemek belalisini... dediğin çok doğrudur kadınlar belli olmaz su verirsen çiçeğe ölene kadar solmaz.... azmine hayran kaldum helal olsun abla sana bu gariban kardeşini orda işe alsana.... yüz puan verduk sana ama havalanmiyasun ben otlari biçerim sen yerleri yikayasun... neler çektim ben senden e gaybana sevdaluk ilyadanun makam odasi pazardan kalabaluk... yemek yapmayı bilmez bu burjuva bayan acaba barışıcakmı nihatla seda sayan.... :lol: :lol: Erbay nazarın değdi, Forum kökünden gitti, Boş şişe var diyordun, O bile çöpe gitti Misafiri severim, Onlar ailem benim, Sen gibi belalıya, Buyur ,hoşgeldin derim. Belli doğa seversin, Çiçekleri sularsın, ( kamer genç de sulardı ) Umarım unutmazsın, Çiçeği soldurmazsın. Tamam işe alındın, Ama vardır bir şartım, Çimi çabuk biçesin, Ordan yere geçesin. Odam kalabalıksa, Bundan ne mutlu bana, Ulaşılmaz değilim, Milletle iç içeyim. Ben burjuva değilim, Halkın ta kendisiyim, Magazin işim değil, Nihat ta kimmiş derim. Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2006 güzel prensesler derim kurban bayramınız kutlu ve mutlu olsun derim.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.