Φ odessa Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2006 sensiz olmuyo bu dünya.... kararıyoo kapkara... unutamıyorum seni ula... hiç unutulurmu o patlak gözlerin laaaaaaaaa nhahaha Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2006 girmiş foruma yine taa alamanyalardan ekız yapta yiyelim güzelim pastalardan.... pabucum bağlari çözüldüde bağlanmaz sana aldugum tencereler 20 sene paslanmaz.... Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2006 erbay canım benim.... pastalarımı çok seversin bilirim.... ama sakın ha yiyipte.. zehirlenmeyesin Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2006 'ERBAY'ımm sen kankime bakmayasın onun aklı gelir gider takmayasın sen onun pastasını yesenn hemen mideniii yıkatırsınn.... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2006 Hiiç üstüme alınmam Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2006 bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2006 erbay canım benim....pastalarımı çok seversin bilirim.... ama sakın ha yiyipte.. zehirlenmeyesin ekız sende kimisun vallahi tanıyamadum ben daha bugüne kadar pastadan zehirlenmedum... ben yazmıştim onlari sevgili çekirgeme sende yapmak istersen vallahi esirgeme... benim midem çelikten kurşum bile geçmeyi lıght erkekler gibin yemekleri seçmeyi... Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2006 ee kusura bakma ben çekirgenin yerine geçtim istemeden onunla senin arana girdim kırıldım artık pasta yapmaycam.. oysa bende benden pasta istedin sanmiştim Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2006 Doğrusun miden çelik gibi Ne yersen ye bişey olmaz Oluyorsun bazen light gibi Ne zaman die sorma olmaz Çok uyduruk oldu yaw.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2006 Doğrusun miden çelik gibiNe yersen ye bişey olmaz Oluyorsun bazen light gibi Ne zaman die sorma olmaz Çok uyduruk oldu yaw.. katılıyorum (pek bi ciddi oldu bu çiçek) Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2006 ee kusura bakma ben çekirgenin yerine geçtim istemeden onunla senin arana girdim kırıldım artık pasta yapmaycam.. oysa bende benden pasta istedin sanmiştim niye asarsun suratini bir kusurmu işledun güzelim pastalari bir seferde dişledun.... sende çekirgem ol bari yiyeyim pastalarini eğer güzel yaparsan saklayayim parmaklarimi.... ey gidi prenses hanum hemende kırılıverdun oysa sen atışmayı pekde çok severdun... hadi kap malzemeleri yap ustana bir pasta en çok sevdiğini sorarsan çikolatalıya hasta.... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2006 Doğrusun miden çelik gibiNe yersen ye bişey olmaz Oluyorsun bazen light gibi Ne zaman die sorma olmaz Çok uyduruk oldu yaw.. gelmuş benim çekirgem bişelerde sallamiş suratına bakılırsa birilerini haşlamiş... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2006 Haşlamadım yahu.. Sen habire çekirge yetiştir bakalım.. Sedoş sus gıs Ben düzyazı yazsam Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2006 ee kusura bakma ben çekirgenin yerine geçtim istemeden onunla senin arana girdim kırıldım artık pasta yapmaycam.. oysa bende benden pasta istedin sanmiştim aman kardeşim aman güzeldir bilirim pastan bi yaparsan franboğazlı ordan ben yerim pastanı hiç gözümü kırpmadan... Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2006 afiyet bal şeker olsun iki dakkada nası da yaptım di mi ... affedildin "çekirgesi" tarafından.. iyi paçayı yırttın Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2006 iki dakkada yaptun avuç kadar pastayi natimde bi pasta yapar iyileştirur hastayi... yedum hararetlendum nerde benim limonatam nere gitsem yemek var seviyormuş kaynatam.... demek paçayı yırttım söyle ne edecektun kafamı fazla bozma sopayi yiyecektun... Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2006 çekirgeler dövülmes ayyyıııppp Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2006 attugum dayaklari git öbürlerine bir sor natiye fazla bulaşma tam bir ateşten kor.... çıkardum mendilimi terimi sileceğum sanada bundan sonra çekirgem diyeceğum.... üst sınıfındaki kızlar natalia ile gülsün onlar bahmeçde lale sende bir sümbülsün.... bugünlük ders yeter yarında bekleyirum bugünkü pastayi notlaruna ekleyirum.... Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2006 olur erbay abi.. göndereyim sana benim kediyi.. sarılıp uyursun... üşütmeni istemiiyyy Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2006 çimenunde oturdum ashoroz yaylasının çok hayrani vardur prensesin pastasının... of'dan geliyi bir ses acab mahmut abimi gönüllerdeki tahtın odur ancak sahibi.... çaykaranun yoluna vurdum atımı vurdum uzungölün dibine çadırımı kurdum.... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2006 Hala ne diye uğraşmaya çalışıosun anlamıorum.. Bişi yapsam içim yanmıcak, bi söz söyledim çektin sürdürdün de sündürdün.. O kız bu kız die laf atıp durma, benim bi nickim var.. Güzel yazmayabilirim ama bu tür sözlerle başkalarının kalbini kırmıorum.. Alıntı
Φ HONEST Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2006 Oy natalia natalia... Takma tertibim bunları kafaya... Yoktur kötülük onun mayasında... Vur sazın teline bak dalgana... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2006 ? Lütfen dışardan konuya katılmayalım ! Alıntı
Φ HONEST Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2006 Sen beni tanırsın ama bilmezsin... İnce bir ipucu verdim ama anlamazsın... Gerçek olan şu ki dediğinde haklısın... Dışardan konuya katılmam bidaha bunu bilesin... Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2006 honestim gücenmeyesen.. gerçi bilirim seni ben.. kırmak istemezsin kimseyi.. naticim sende kırma bu yufka yüreği Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.