Φ sedelina Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2006 kaçan senin aklın bence Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2006 Sen bana deli mi dedin şimdi.. Yoksa sen beni beğenmiyursuun.. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2006 İkinisin de aklı kaçmış.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2006 Aha buda kaçık dedi.. Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2006 kurbanlık koçda gelmiş bizim kasaphaneye annesi karışırmış ona bakın hele bahaneye.... senden ne et çıkar postunu sedoş yıkar erbay hepsini yer natalia'da bakar.... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2006 Sen ne duruosun hala Git hadi yat hoca Yarın erken kalkıcaksın Geç kalma kızar baba Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 Tanimayimisunuz beniBiraz deli doliyim Gelurdum peşunuzden Siz dua edun sevdaliyim.. E gaybana gaybana Sen beni bilurmisun Mani da atamaysun NATALİA gitta deden gelsun.. Ben yanarum yanarum ERBAY'ım senun haluna Alamadum NATİ'yi sana Vay benum ikbaluma.. Ata binerim ata Tabanca ata ata Ey NATALİA senun bobani ERBAY'a yapacağum kaynata.. İstanbula nam saldi ERBAY'um havasi NATALİA'yı tav eder O horon oynamasi.. Habu NATALİA'ya Türküler yazdururum Senun gibi baluğu Tavada kızardurum.. Sürmene uşaklari Pekte yaman oluyi Ankaranın kizlari Onlara vuruluyi.. Bırakun şu NATALİ'yi Aciyirum halini ERBAY diye diye Geribum akşamlayi.. Habu manilerume Vardur ince bi mesaj Dikkatli bakarsanuz Okuyan olur deşarj.. ERBAY kardeşum benı Mestu sena eyledun Okuduğun manileri Sana hediye eyledum.. Yaşa ERBAY'ım yaşa Ne güzelde hallarun Dilerum Allahumdan Acık olsun yollarun... ne güzelde atmişsun türkünün atmasini alacağum ben oni kandurdum babasini... zıp zıp çekirgemdir o yerinde hiç duramaz onun sevdiği vardır yerine kimseyi koyamaz... super fm dinliyor ondan onbire kadar natalia bunları görse forumu birbirine katar... yeşil yeşil erikler dallarda sallanıyor natalia'nın kolunda ölmüş adam canlanıyor... onun sevdasi vardur bilmem ki kavuşur mu gelirse buralara bizimle atuşur mu.... çayır kesiyom çayır bizim oralar bayır natalia'nun sevduğunden gelmez ona hiç hayır... sevgili mahmut abi deduklerun şakadır erbay habu dünyada ufacuk bir takadır.... Habu benum sürmenem Karadenizin incisi mahmut abi buranun birtane atma türkücisi.... Kargalar konsun dala oy nati nati bağarsun Anlamasun o işten Ancak sığır sağarsun... Ben sağa ne diyeyim oy Ekiz natalia baci Allahum seni etsun oy Seksen yaşinda haci... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 kurbanlık koçda gelmişbizim kasaphaneye annesi karışırmış ona bakın hele bahaneye.... senden ne et çıkar postunu sedoş yıkar erbay hepsini yer natalia'da bakar.... geldı kurban bayramı yaparız yahnı döner aman erbayı tutun sadece bırakır kemikler Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 Ağalık akıl işio da bağa çok vardur Senda türkü atardun Lakin burasi dardur.. Denizli güzelinun Beklenmezmi kapusi Alu kacuracağum kardeşime Göze aldum hapusi.. Dağ başinda orağım Merağum var merağum Prensesimi göremedim Budur benim merağum.. Prenses sayesinde Aştum kendumi aştum Bu kada laf demeye Vollayi ben da şaştum.. Denizli Prensesi Şaşurma sen bu işe Of suyundan çok içtum Sağa da vereyim bi şişe.. Habole diye diye Vurdi mani dörtyüze Fazla köti demiyeyim Bakacağuk yüzyüze... Sevgiler.. XprencessX bayılıyom ula sağa... biraz acaipsin bakma kusura.... ama sevmem seni sanma.... bayılıyom ula sağa... sen kimi kaçırıcan kardeşine kimi alcan... prensesi yaşatacaksan... bi saray bulmalısın Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 Tanimayimisunuz beniBiraz deli doliyim Gelurdum peşunuzden Siz dua edun sevdaliyim.. E gaybana gaybana Sen beni bilurmisun Mani da atamaysun NATALİA gitta deden gelsun.. Ben yanarum yanarum ERBAY'ım senun haluna Alamadum NATİ'yi sana Vay benum ikbaluma.. Ata binerim ata Tabanca ata ata Ey NATALİA senun bobani ERBAY'a yapacağum kaynata.. İstanbula nam saldi ERBAY'um havasi NATALİA'yı tav eder O horon oynamasi.. Habu NATALİA'ya Türküler yazdururum Senun gibi baluğu Tavada kızardurum.. Sürmene uşaklari Pekte yaman oluyi Ankaranın kizlari Onlara vuruluyi.. Bırakun şu NATALİ'yi Aciyirum halini ERBAY diye diye Geribum akşamlayi.. Habu manilerume Vardur ince bi mesaj Dikkatli bakarsanuz Okuyan olur deşarj.. ERBAY kardeşum benı Mestu sena eyledun Okuduğun manileri Sana hediye eyledum.. Yaşa ERBAY'ım yaşa Ne güzelde hallarun Dilerum Allahumdan Acık olsun yollarun... Hop dedik ağa sen neler diyosun O benim hocam bilmiyo musun Kaynata bilmem ne demişsin Çok ayıp ediyorsun ne güzelde atmişsuntürkünün atmasini alacağum ben oni kandurdum babasini... Hööyt zıp zıp çekirgemdir oyerinde hiç duramaz onun sevdiği vardır yerine kimseyi koyamaz... super fm dinliyorondan onbire kadar natalia bunları görse forumu birbirine katar... yeşil yeşil eriklerdallarda sallanıyor natalia'nın kolunda ölmüş adam canlanıyor... Puhahahha :lol: onun sevdasi vardurbilmem ki kavuşur mu gelirse buralara bizimle atuşur mu.... Atışmaz çayır kesiyom çayırbizim oralar bayır natalia'nun sevduğunden gelmez ona hiç hayır... Ben sağa ne diyeyim oy Ekiz natalia baci Allahum seni etsun oy Seksen yaşinda haci... İii güldürdünüz beni.. Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2006 ii uyu ağam.. sana bişi olsun istemezik Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2006 hoşgeldin sevgili ağam... dörtlüklerde üstüne yok gelecek şiirleri bekler bu gözler ağam... amaağadan ses seda yok... kaldım yalnız başıma... uzadı geceler yerini vermedi sabaha... agam yetişti sonunda.. ama ben gidiorum...görüşürük artık sonra.. by by Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2006 Gerçekten kızdım ama !! Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2006 Bak havu bacaksıza Ağaya kafa tutar Banada bulaşanlar Mine acı hapı yutar... Mineye bakma sen, onun tarzida böyle. Kafa kalun anlamaz sen ne soylersan söyle... AĞAM ne deyirsun kalbimi fena kıriysunn benimm kafaa waryaa seninkindeen ince bilmiysun Mine yazılarını gördümDedum bu delimidur Okudukça anladum Yüreğun sevdalidur.. Mine arayi açtun Peşundekiler mahzun Yakinda yanunadur Habu Ağa kardaşun... bnn deliyumm AĞAM senin delinum arada gelir gider aklum bilmez misin nedendurr bu saçmalıklarummm... bi dahaa söz AĞAM arayuu açmamm bu minee kardeşunn olsunn sanaa gurbann... Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2006 kimleri görüyorum... kankimi görüyorum :D Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2006 sen bi doktoraa görün kankimm bu göslerr ii deil gibi sankimm bnn burdayımm emmee sen görmessin bi de sorarsınn üstünee güselimm... Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2006 öyle mi dersin kamkim... canımı acıtırsın ula sen... böyle olma nütfen kamkim... kalbimi kırarsın ula sen... Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2006 kankimm sakın kısmayasun şakaa yaparımm biliysunn yuksaaa bnn seniii dünyalar kadarr sewiyrumm Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2006 etme kankim etme... sen bu topice girme... beceremysun dörtlükleri... beni millete rezil etme Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2006 sanaa şurdan bi uçarımm dörtlüğü kafandaa paralarımm topic mopic kalmass ortadaa bilirsunn gözü kapkarayımm... Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2006 kara gözlüm nazlı kuşum... ben sana şakalar yapayrum... o güzel saçlarını... tararken çıkan bitleri sayayorum :D nhahaha Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2006 sarıı kuşumm papatyamm bn dee gözlerinii sewiyrum o elaa güsellikleree mor sümbüller kondiyrumm... asıll bndenn nhahaha Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2006 sarıı kuşumm papatyamm bn dee gözlerinii sewiyrum o elaa göslerinee mor sümbüller kondiyrumm.. asıll bndenn nhahaha Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2006 aman ha yemeyin birbirinizi tutun hadi ellerinizi göreyim böyle de sizi içim rahat gideyim geri... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.