Φ ANUBİS Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 Bu forumda yeni azayım Yazma bilmem ama yazayım Sevdim buradaki herkesi Durduk yere ne kızayım Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 atmasını bilenle senda atışacasun habu kızların hepsiyle güzelce kapışacasun.... havalarda soğudi at kömürü sobaya habu çirkin kızlari vereceğum kocaya... odun kırarım odun samanlukta ormanda bir nedenum vardur habuları sormamda... ne oldi bu foruma eski tadı hiç yoktur bende gelemiyorum nedenlerim çoktur.... kalmadi eski tadi herkes işte güçte yarim aradi beni buluşacağız üçte.... türkiş medya deduğun bizlerden ibarettur burayı bırakmaya cevabım hep reddur... karnım acıktı yine gülsün yemeğimi yap natalia boş durmada sende bişeyler kap.... habu kış aylarında ben üşürüm üşürüm ne oldi eskilere oy ben hep düşünürüm... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 Ben çıkayım aradanERBAY'ım gelsin yandan Onun olduğu yerde Ben bakarım kenardan... Ayağıma potinler Kay dedum kaymadiler ERBAY'ın yanına dedum türki Deme beni hiç saymadiler.. oy gidi mahmut abi görmiyeli nasılsun seni gören kızlarda heyecandan kasulsun.... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 ula erbay sende kayupsun, bir varsın bir kaybolursun sormak lazım şimdi sana söyle bakim bu ne ayak? Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2006 Artık buralara hiç uğramaysun Uğradığında yine bana takılaysun Zaten bir küsüp bir barışaysun Anlameyrum sen ne ayaksun ( Erbay ) Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2006 giriyorum aranıza.... bakmayın gari kusura.... nasıl gider hayat buralarda..... kalan sağlar senin olsun Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2006 TakılayisunAtamayisun Tutamayisun Barışaysun.. Sende ne ayaksın..bunlar ne hınzır... maniyi nerenden atarsun kaliteyi düşurdun kör mi oldun NATALİA Sevdanla karişturdun... Derenun sularına Atamadum çakıli Merak etma NATALİA Aklun ERBAYda takıli... Yaa sende takılma bana '-sun' lu mani yazmak daha kolay.. Daha çok kelime uydurabiliorum Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2006 Dişlerun idi takma Neden demedun bana Bunca zaman boşuna Söyleniyordum sana... Kusura bakmiyasun, Dişuni bilmeyidum. Yaşuna hürmetume, Sana çiçek verurdum.. Mani yazaruk burda Listenun başindasun Bişe söylemem sana Prensesim sen aklı başındasun.. Kızma Prensesim kızma Bu senun sucun değil Ağa'luk düşmez sağa Bu iş oynamak değil.... ağalık yaparak geçineysun kimseyi takmeysun.... bişi demem ağamsun rüzgarda kasırga oliysun Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2006 THE_BOSS ım döktüriyu manineli manidar aman ağamızın akılu akıllara bir zarar ne zevklu şeymiş böyle mani yazumak ben hemen kaçiyu depsin sizu karakaçanlar Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2006 Artık buralara hiç uğramaysunUğradığında yine bana takılaysun Zaten bir küsüp bir barışaysun Anlameyrum sen ne ayaksun ( Erbay ) Kış geldi kar yağacak.. Bende bulurum bir kayak.. Sen onu bunu bırak Nati.. Bu Erbay var ya kırk ayak... Alıntı
Φ HONEST Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2006 Bensiz bensiz atışırsınız... Hiçmi sızlamaz vicdanınız... Bakın alırsam sazımı elime... Dönersiniz hepiniz şaşkına... Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2006 Vay ağam sende ne cevherler varmış Alıntı
Φ HONEST Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2006 Delikanlılık kitabını yeniden yazarım... Ama vardır Aga'mın fikirlerine ihtiyacım... Gel bu kitabı beraber yazalım... Görsün cümle alem bizim gibi delikanlım... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2006 ne oluyor burada ortaluk hep karişti kırık sazli ozanlar birbiriyle yarişti... almişum selamini sağolasun agam seni gören insanda ne dert kalır ne gam... ne ayaksun der bana kızların cadalozi birazda kendune bak ALLAH'un şaşkalozi..... olivia'nın gözleri ikiyi kırk görüyor kısmet çıkmış falında çeyizini örüyor.... haburadan geçerken baktum yine foruma üstümdeki honest'den olur buraya koruma... eskisi kadar olmasada ben yine yazacağum bana sataşan olursa düşünmeden atacağum.... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2006 Kış geldi kar yağacak..Bende bulurum bir kayak.. Sen onu bunu bırak Nati.. Bu Erbay var ya kırk ayak... At hocam sen bunlara bakma İkiyi kırk yaparlarsa şaşma Sen hepsinin sazını kırarsın Velakin bilmişlik taşlama Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2006 Benum bir Şeydam vardıİçi dişi yanardı.. Ondan çok uzak kaldım Yüreklerim Dağlandı... Boş olan başaklarun, Başi havada olur. Doli başak gibisun, Başun oğunde durur.. Kaç gündür görinmeyi, Şeydamuza ne oldi. Yoksa sevdaluk yüzinden, Sarardi rengi soldi... Şeyda yavaş gitsana Maniler dörtyuzlanur Kızdurma bak Ağa'yi Oda şimdi hızlanur.. Lazkızı derum sana Gitma Samsundan yana Kısmetun Trabzonda Ayak diret anana.... Bir deste gül biraktum, Şeydanun kapisina. Kurban olsun abisi, Şeydanun kokisina.. Ben herkesi severum Hem da can-i gönülden Selam gönderiyorum İçimdeki sevgiden....... abimm benimm becerikli olmadığımdan ilk önce yazı yazmak istiyorum izninlee... seni çok seviyoruumm abim ben....bana kırıldığını düşündüğümde çok üzülmüştüm mesela. ..çok duygusalım bu konularda...ve bunun olmadığını söylediğinde içim birden değişti...seni seviyorum abicim...bundan sonra bana kırılırsan bile söyle emi...dilerim Allah tan da o günleri göstermesin banaa... senin kalbinin güzelliğini nasıl tanımlarki bir mani.. içindeki öyle bir sevgi ki.. yakar şeydanun yüreğüni... seviyorum ben seni mahmut abicim kimse değiştiremez hemde o biçim.. sana karşı sevgi dolu içim seni herşeyin ötesinde sayarım..severim... hangi kelimelerle anlatsam ki içimdeki bu sevgiyi... sen beni anlarsın be abii..m ben seni nicelerden bir gül düşün ki.. onun kadar nadide sevdim.. hızlı olduğumdan bahsettin.. bundan sonra daha yavaş ilerlerim.. ben seni dinler...güler...severim... benim biricik ağam..abicim... seni çok seviyorumm.... Alıntı
Φ HONEST Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2006 Belki etmeyiz eski bi aşık... Yinede sizinle atarız aşık... Bilmem nerden geldi bu şaşkınlık... Her yerde yaparız baskınlık... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2006 ilham geldi gitmiyo.. kelimeler yerinde durmuyo.. onları içimde tutmaya kalbim el vermiyo artık herkes şiir kitabı çıkar diyo.. geldim atışmaya çıksın bakalım birisi karşıma.. duramıyorum napayım diyorum biraz atışayım artık dikkat eder oldum kafiyelere sıkılmadan karaladım bi kaç kelime hala içim sığmıyo içime Allah'ım hayıra çıkarsın var bişey yine amaningüü...nihüü halimi görenler oolurlar ühüü.. saçmaladığımın farkındayım ben bu sıkıntıylan ne yapayım.. yazmak gelir içimden dinler bilirim birileri biyerlerden ondan derim ya birden turkish-media benm ebedi bölgem.. içindekiler hele bi nevi kardeş...baba..anne seviyorum ben hepinizi edebi öpüyorum sizi...hepinizi... aman be ne çok söylendim Alıntı
Φ HONEST Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2006 Edebi medebi bunlar boş işler... Önemli olan sazından çıkan sesler... Benim adıma honest derler... Vurdummu sazın teline her yer titrer... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2006 Atarsun ufak ufak Beslicekmisun beni Çok üzeyisun beni Baluk dişliçek seni... Geydum deli gömleği Bağladiler elumi Maharetun varsa Frozen Sustursaydun dilumi... Ander kalsun kaybana Yok derdumun devasi Kalduk bi deli Frozene Oda başumun belasi... Frozen taktiridur Boynuz kulağı gecti Habu Mahmut Ağa'yi Eyi manici seçti.... Ben seni bekleyirum Başum üstüne yerin Ablası darılmak yok Aramuz olur serin......... oy dereler dereler akar tersi tersine benum haberum yok ki THE_BOSS küsmüş kendu kendune aman ağır abimiz aklım gelmez yerune habu delu kafamın sığmaz hiçbir yerune Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2006 kapadum pencereyi soğuk geliyi soğuk bizi arayan olursa buralarda yoğuk... ayakkabımın boyasi ayna gibi parlıyor natalia gülmekten bebek gibi ağlıyor... çayı koydum demliğe olacak tavşan kani benum güzel çekirgem alaman gülsün hani.... sürmeneden uyani of'a giderim of'a çok selamlar ederum sevgili the boss'a... forumun demirbaşi nerede bu sedelina almışım kilolari ben oldum büyük balina... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2006 kapadum pencereyisoğuk geliyi soğuk bizi arayan olursa buralarda yoğuk... ayakkabımın boyasi ayna gibi parlıyor natalia gülmekten bebek gibi ağlıyor... çayı koydum demliğe olacak tavşan kani benum güzel çekirgem alaman gülsün hani.... sürmeneden uyani of'a giderim of'a çok selamlar ederum sevgili the boss'a... forumun demirbaşi nerede bu sedelina almışım kilolari ben oldum büyük balina.. . yedın götürdün yemekleri zayıflamış sızın evdekıler dediler bu zayıflığın erbaydır nedenı Alıntı
Φ KURBANLIK KOÇ Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2006 Benzerim ben annemeeeee Hep karıştı benim gezmemeeeeee Belki büyük adam olacaktım Taurus beni bırak meeeeee.. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2006 :lol: Şamatasınız hepiniz yaa.. İyiki varsınız Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2006 Tut kız..Kaçmış yine.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.