Φ HONEST Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2006 Derrin merin hak getıre İnmısım cıkaranım yok oyyy oyyyy O zaman haydı halayaaa teyyy teyyy Dunya guzel her sey guzel sen guzelsın guzelsın Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2006 iltifat için saol.. bu dünyada hep varol.. ya olduğun gibi görün ya göründüğün gibi ol.. Alıntı
Φ HONEST Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2006 Bayanlardan ne zaman OZAN oldu dünyada... Güzelim canım ozanım git sen bebeğinle oyna... Haa kimse kimseye aşırı laf atmaya... Amaç kalp kırmak değil burda... Nasıl AMA Alıntı
Φ HONEST Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2006 Kaldırabilir misin Kaldırımın taşını HONEST biliyor musun Bu dünyanın işini.... Sözüm sana değil AGA'm alınma, Biz bu işin kuralını da biliriz çaylak sanma, Hepimiz eğlenmek için burdayız, Sizler olmasanız biz de tat alamayız... Alıntı
Φ HONEST Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2006 Alır intikamını FONEST bilir işini Ah olsalar yanında Dökerdi ağızlarındaki Otuz iki dişini....... Dertleri taksak kafaya, Saç kalırmıydı kafamıza, Farketmeden okuyor canımıza, Allah'tan siz varsınız yanımızda... Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2006 Bayanlardan ne zaman OZAN oldu dünyada...Güzelim canım ozanım git sen bebeğinle oyna... Haa kimse kimseye aşırı laf atmaya... Amaç kalp kırmak değil burda... Nasıl AMA bu banamıydı.. ((( Alıntı
Φ HONEST Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2006 bu banamıydı.. ((( Alınmayasın prenses abla Sözümüz değil sana Honest derki boşver Olur herzaman böyle şeyler... Alıntı
Φ HONEST Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2006 Güneşli havalarda Gönül ister serini Kırk yıl geçse unutmam O güzel sözlerini...... Dağa yağar kar Benim demir gibi AGA'm var yan gözle bakana küçük bir hediyem var... Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2006 ağam sensin bu forum bana dar... giderim gezerim çay kıkpınar... neyime gerek benim aşıklık... bunu bana honest der.... Alıntı
Φ HONEST Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2006 ağam sensin bu forum bana dar... giderim gezerim çay kıkpınar... neyime gerek benim aşıklık... bunu bana honest der.... Ha şunu bileydin Erkek işine bulaşmayaydın.. Honest bunu bilir bunu der... Dönde bi ense traşını göreyim der... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2006 aldırmadım yazılan çizilene sevmek cinsiyetsiz gönülde.. alınmadım sözlerine lafım size değil çaresiz gönlüme... yürüdüm gündüz gece demeden kimliğimi bilmeden kalbimin acısıyla uyanırken ölümün adını öğrendim vakit geçmeden ölüm yakınmış anladım.. şairliğime laf gelmez sandım.. bir kız olarak yazdım karaladım.. hep bir üstümü örnek alarak; dört kolla bu işe sarıldım... Alıntı
Φ HONEST Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2006 Forum dinle beni... Bu laf benden sana... Hoşbulduk bizde buraya... Herkese bizden selam yolla... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2006 selamın geldi bilesin hoşbulduk dediğimsin.. kızdan şair olmaz diyensin.. gör bakalım nasılmış olmaz kızdan şair dediğin... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2006 bekliyorum içimi karmaşıklığımın geçmesini gözüm yollarda ezildi gel be hadiii mutluluk bekletme beni........ Alıntı
Φ HONEST Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 selamın geldi bilesin hoşbulduk dediğimsin.. kızdan şair olmaz diyensin.. gör bakalım nasılmış olmaz kızdan şair dediğin... Bacım hos geldın sende sefa getırdın Sen beni yanlış anladın Kardesıne laf atarsın sen kendındemısın... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 evet kendimde değilim belki ama neyse atışıyorum gördüğün gibi.. kırdıysam affola honest abi... benim amacım laf sölemek değil bilesin ki.. Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 içimden yazmak geldi yine.. ne diyim ki ben güvercine ki götürsün msjımı birilerine.. gelmiyor içimden hiç bi kelime seni seviyorum bile... Alıntı
Φ HONEST Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 evet kendimde değilim belkiama neyse atışıyorum gördüğün gibi.. kırdıysam affola honest abi... benim amacım laf sölemek değil bilesin ki.. Dostlara kırılmaz bizim kalbimiz... Sen estikçe titrer yüreğimiz... Atışmak seninde hakkın... Damlaya damlaya göl olur... Alıntı
Φ HONEST Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 Bu Forumun evine zor getürdiler beni O kiymetli Topiğe banli koydular beni Bu işi vereceğum Ulus gazatasina Ağam açar radyoyu hep bakar sefasina... Hoş gelmiş sefalar getirmişsin ağa'm... Varmı bi isteğin benden ağa'm... Sen yeterki söyle bana Yakar yıkarım buraları ağa'm... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 başladık yine konuşmaayaa.. inat gittik susmalara sıra gelince gül gibi açılmaya.. kaçtık hayattan köşe bucağa..! Alıntı
Φ HONEST Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 Teşekkür ediyorumSana selam veriyorum Zaten yakmak yıkmak işimuz Yok iyi gidişumuz, Örnek olalım örnek, Bize yeter o güzel asi d_vuruşumuz... Anlaşılmıyormuyuz neyiz... Bilmiyorlarmı kalbimiz temiz... Ama bilinmezse değerimiz.. Arkamıza bakmadan çekip gitmeyide biliriz... Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 biliriz temiz kalplisiniz... içi dışı bir kişilersiniz... biz sizi candan severiz peki siz bizi severmisiniz?? Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 bunlar yakışmaz ağamın ağzına.... duyduk hep güsel ondan umarım duyarız sonrada iyilik dile herkese ,,, kötüyü boşver takma..... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 kötü bize yakışmaz kiii bugün dargın gördüm herkezi.. ama sevmedim ben bu hallerimizi.. hadi yine neşeli...sevinçli.. Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 dost dost die nicesine sarıldım.. benim sadık yarim kara topraktır.... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.