Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 19 yıl Erbay'ın ağzında Oy bakla ıslanmıyor Söyleme dediğimizi Gidip millete şıplıyor saçlarun bozulmuş ekız aynaya bak aynaya natalia başladi saçma sapan atmaya.....
Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 19 yıl Sanane saçımdan Bozulmuşsa bozulmuş Sen kendine bak Açlıktan rengin solmuş
Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 19 yıl saçundaki bitleri tarak ile atalum getur limonlarıda limonata yapalum...
Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 19 yıl gökteki yıldızlari oy kimler çaldi bu akşam acayip uykum geldi bu gece erken yatcam...... sarı sarı lalaler mis gibida kokayi gloria ablam bana karalahana yapayi.... oy enişte enişte sen neler yapayisun gloria hep yazayir sen niye bakayisun...... oy gidi taurusmutis gel yanuma bakayim kollarundan tutupda ameliyata atayim......
Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2006 19 yıl uyyy uşakla nezamandur yoğim buralara pekda ilerlememiş sayfala erbay kardaşumda olmasa kimle yazacak haburalara
Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2006 19 yıl Ben yazardım bir zamanlar Yıkıldı içimde bir sütun.. Yaralandım arkadaşlar Artık beni unutun..
Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2006 19 yıl eskileri unutmak deliliktir yıkılanın yerine en yenisini yapmak sewenlerinin görevidir bende alırım istersen temelinde yerimi
Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2006 19 yıl Sizin yeriniz temel değil.. Çinili mozaikli kubbe olsun Eğilebildiğince eğil.. Kalbin bana yakın olsun..
Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 19 yıl boğazundaki atkı yakti canumi yakti onun zalim babasi gözüme köti bakti..... almış eline bezi camlaruni silecek bir tencere yemeği tek başına yiyecek.....(şişko natalia'ya ) ankarali kankiler çok iyi anlaşurlar minenun düğününe inşallah karşularşırlar... tatile gidecek diye ağzına lokma koymaz sen ye habu kuymaği kuymak rejimi bozmaz.... (paulaya) ben çok bekledum oni dün gelemedi yanuma kestane şekerleruni atamadum karnuma..... (taurus'a ) oy çimenler oy dağlar durur asmada bağlar sevupta alamayan ölene kadar ağlar..........(buda benum için )
Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 19 yıl dere akayir dere dökülür karadenize benden selamlar olsun haburdan hepinize..... güneş vuruyir güneş hep yanduk buralarda özledum memleketumi şimdi yağmur var oralarda.... miyav miyav ediyor kediye bak kediye paula ne getirecesun gittuğun yerden hediye.... horon başlayir horon bir ileri vur bir geri taurus getirmiş bana mis gibi kestane şekeri.... funduk toplayan kızlar sepetleri doldurur karadeniz güzelleri adamun hayatuni soldurur....
Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 19 yıl dere kiyina oturmiş yarum bekler beni erbayum hepten şaşurmiş yeyemedi kestaneleri hele bi gideyim oy tatil edeceğum yere donuşte duşunurum ne alacağum kardeşime elumuz boş donmezuk gittuğumuz yerden isteduğun nedur önceden diyesun soyle
Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 19 yıl yüzünü bile görmek istemiyorum yoluma çıkmasan iyi edersin sözlerim sana ağırmı geldi kalbini mi kırdım afedersin... -_-
Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 19 yıl dere kiyina oturmiş yarum bekler beni erbayum hepten şaşurmiş yeyemedi kestaneleri hele bi gideyim oy tatil edeceğum yere donuşte duşunurum ne alacağum kardeşime elumuz boş donmezuk gittuğumuz yerden isteduğun nedur önceden diyesun soyle ben şaka ediyirum oy gidi ablacuğum sen sağ salim dön geri ben bişe istemiyrum....
Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 19 yıl bir kuş kanatlanır şu gönlümden kanatlanırda kanatlanır da uçamaz...
Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 19 yıl oy gidi açacuğum nedur habu çektuğun içime dert olmişdur senun habu ağladuğun...
Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 19 yıl ah ne bileyim ben... sen içine dert etme erbay agbeycuğum ben atlatırım bu günleri iiişallah...
Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 19 yıl ha ben buraya ugramayalı olmus baya zamanlar benden sıze selam olsun kucak dolusu sevgıler saygılar
Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 19 yıl bunu bılemeyecek ne var kuzey tabıkı cayın yanına getır yıyelım leblebıyı
Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 19 yıl Boğazında kalırsa Nefesin daralırsa Napacan leblebiyi Olmaz ama ya olursa
Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 19 yıl yok yok bana bısecık olmaz bı soz vardır kotuye bıse olmaz sen getır yıyelım leblebıyı yanına da bı ufak devırelımmı
Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 19 yıl Sağol alkol almam Sen bira iç ben kola Bensiz gitme salmam Ya sağa gidecez ya sola...
Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 19 yıl solu tercıh ederım abı ıcelım guzelleselım madem alkol kullanmıyosun o zaman cay demleyelım
Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 19 yıl Çaya hayır demem Çayla hıyar yemem Tamam koy sen çayı Yoksa valla gelmem
Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 19 yıl ocagın altını yaktım beklıyorum ha ben bu cayı ne guzel demlıyorum bıskuvılerıde sen getır ben cok acıktım dayanamıyorum
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.