Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 19 yıl sardunya şair misin farkında değil misin ne guzel de yazmışsın ben hala hayretteyım
Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 19 yıl hayretin büyüğü bendedir, şairlik te bu bedendedir ama şiir yazmak karın doyurmuyor acıktım şimdi karnım gurulduyor
Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 19 yıl kıs bu saatte yenır mı saat olmuş ıkı yirmi uyuyamazsın sonra deme bu ne selüliti
Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 19 yıl geldi gene temmuz ayi Biraz tatil edeyim Laz kizi sedelinaya oy Birkaç türki diyeyim.... Kurudi ekinlerim oy Daha yağmur yağmayi Bilirmi sedelina oy Acap inek sağmayi...... Bu laz kizi sedelina Gece gündüz ağlayi Bilimisun acaba kız Yoğurt mayalamayi..... Geyinmiş kuşanmisun kiz Nere gidersun nere hep beraber buluşup gidelum iskeleye...... Bu bizum sedelina oy Çok güzel suğur sağar Takilmayin ona Boğar adami boğar.....
Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 19 yıl ben yazarım bı dörtluk edemem erbayla ustaluk ıskele edirne değil yanlış yere gıtmeyuk
Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 19 yıl ekız doğri söylersun sakın edirneye gitmeyesun bilmezsun istanbuli kaybetmiyesun yoluni..... güneş vuruyir bize terledukda terleduk sedelinayı iki saat biz limanda bekleduk.... şaşırtmışler yoluni ekız nere gidersun sen habu istanbuli mersinmi zannedersun.... brunch yapalum brunch gugullayalum tabaklari taze meyve suyuyla oy dolduralum bardaklari..... tabağunda yemeği bırakani vururum habu yeduklerumi 2 ayda eriturum.....
Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 19 yıl aha başladı gene kuvvet gerek dizlere yarına enerjı lazım kaçmak için tepeye
Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 19 yıl Siz gidin bakalım Bisi götürmeyin Gesin heryeri Tırmanın dagı tepeyi
Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 19 yıl kalktum saat 7'de düştüm karayollara aynı zamanda geldik iskeleye paulayla..... arabasinun rengi süt beyazi rengidur benum paula ablam mankenlerun dengidur..... oturduk arabada bir cisim yaklaşıyor çok güzelde bişedur sedoşuma benziyor.... oturdu arka kaltuğa felsefe yapa yapa dedi sirvana gelecek oda büyükmüş baya....( en küçük bendim... ) palua bazdı gaza yolları yara yara çokda güzel sürüyor usta şöförmüş baya.... geturdi bizleri oy burjuvazik yerlere gözlerum şaşi oldi bakmaktan güzellere.... gördüm açuk büfeyi gözlerim oldi fal taşi habu yazduklerum hikayemuzun daha başi.... paula benum gibidur yemek yemeyi sever çok usta oyuncudur acayip tavla eder.... sedelinanun iştahi acep neden yok idi sirvanayla ikisi aynı ikiz gibiydi.... yeduk yemeklerumuzi içtuk acı kahveleri ne gülzelde oluyor ortaköyün kumpirleri.... ortaköyde gezerken garson çekti masaya karnım acıktı bu arada gözlemeler tavaya.... çaylari içe içe oy olmuşum çay filizi küçük kız da söyledi her oyun elinizi... ne yaptuksa olmadi yenulduk acemilere her el taş çaldumda söylemedum sizlere.... bir şaka hazuladuk benum gloria ablama az daha söylemesek indiriydi yumruğu kafama..... gözleri dönmüş idi oy bir sedoşa bir bana bakti eğer ben gülmesydum uçan tekme atacakti..... tanuştum enişteyle çok değerli biridur tunceliliyim der ama sanki trakyalidur..... çok güzel bir gün idi herkese teşekkür ederim bir daha ki buluşmada ben kesin kumru yerim... devamı gelcek....
Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 19 yıl ellerine sağlık kardeşimm, ama acemi demişsin bize yaw, kendi beceriksizliğinizden bahsetmemişsin ama sizde hiç bişe bilmiyomuşunuz beeee
Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 19 yıl döktün ekız çayi oy sen taşlarun üstüne yazuk ettuk adamlarun güzelum örtüsüne.... yıkanan camaşırlar balkonlarda asılsın habu oynaduğumuz antreman sayılsın.... Sordum kendi kendume Nerde ettum hatayi bağa geldi ki sanki bunlar hile yapayi..... evun diranisunde oy Kedi bağirir kedi sedelina utanmadan yanumda gözleme yedi.....
Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 19 yıl Gesin siz gesin Çok güsel olmus Bu arada masaya çayı kim döktü
Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 19 yıl maviş gözli ablamuz döktü çayi masaya bida bizi yendiler iyice girdiler havaya..... (paula)
Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 19 yıl Gesin siz gesin Çok güsel olmus Bu arada masaya çayı kim döktü erbay benım gözlememe saldırırken bardağı devırdı
Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 19 yıl erbay benım gözlememe saldırırken bardağı devırdı :lol: Obur şey nolcak.. Size saldırmaya kalkmadı demi
Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 19 yıl Obur şey nolcak.. Size saldırmaya kalkmadı demi hayır garsona saldırdııııııııııı
Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 19 yıl atturmayun kafami gelmiyeyim oraya tuz biber yaparum ben sizleri çorbaya....
Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 19 yıl burda kafa tutarsın atıp tutarsın glorıayı görünce kedı gıbı tırsarsın
Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 19 yıl gerçekçi olsun diye ben öyle davranmişum ben sizun gibileri oy cebimden çıkarmişum.....hehehehe
Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 19 yıl erbay çok tatlısın burdakınden fazlasın sen bı tanesın bebiş ablanım sen kardaşsın
Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 19 yıl şimdi öylemi oldi inan gözlerum doldi seni biraz bekleyunce deduk heral kayboldi...... (ablacum benum )
Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 19 yıl Ekiz çok kilolandun Akşam yemeği yema bi daha habu saatte bana yemekten bahsetma... elimde çay bardağı çayımı yudumlarum site sakinlerine selamlar yollarum... Benum pontuli biçen Terzinun makasidur natalianun ağzi oy sanki avrupa yakasidur... erbay çalar kemençe oy Herkes oynar eylenur Karadeniz atmasi Karşilukli soylenur... köprülerden karşıya gel beraber geçelim piknikteki yemekleri biz şimdiden seçelim.... saatimin camıda bakın ne kadar saydam fazla yemek yerum ama olur herkese faydam.... sedoş saçun dağilmiş oy Tarak vur saçlaruna ne bakarsun sen öyle benum kara kaşlaruma...
Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 19 yıl Arabamın vitesi bir geri beş ileri.. Varmı benle atışacak birileri.. Yad ettik gönderdik ölüleri.. Hani nerede kalan dirileri..
Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 19 yıl Erbay'ın ağzında Oy bakla ıslanmıyor Söyleme dediğimizi Gidip millete şıplıyor
Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 19 yıl aşık dediğin de tevazu gerek söz söyleme de ustalık gerek bırak sen elinden sazını hemen senin eline bir sini börek gerek
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.