Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 19 yıl benda sürmeneliyim her iş gelir elumden ben senin gibileri çıkarurum cebumden....
Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 19 yıl Yaa yalnız kaldın Gel bakim kollarıma Saçlarından mı başlasam Hangisi daha cok acıtır acaba
Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 19 yıl Zaman geldi çattı Cafe kapatma vakti.. Hepinize ii geceler Benim uçak kalktiiiiii... ) Byeeeeeeee offf sedat abi geç kapatamazmusun cafeyi bırakma beni bu sahtekarların içine
Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 19 yıl Natali amma yaptın ha Kızı öldürcenmi daha Sen ilkinde neydin ki Şairmi oldun puhaha.. Neyse gerçekten gidiyorum, ii geceler yeşim, ii geceler erbayım,ii geceler nata.. Byeee... güle güle abi yeşim bize emanet....
Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 19 yıl offf sedat abi geç kapatamazmusun cafeyi bırakma beni bu sahtekarların içine Bak yeşim sinirleneyrum Sen kime sahtekar diyeysun Yolacam diom saçını Hala dır dır edeysun
Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 19 yıl ekuz sen ne diyisun büyük lokma yiyisun sahtekarun anlamuni galiba bilmeyisun.....
Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 19 yıl Natali amma yaptın ha Kızı öldürcenmi daha Sen ilkinde neydin ki Şairmi oldun puhaha.. Neyse gerçekten gidiyorum, ii geceler yeşim, ii geceler erbayım,ii geceler nata.. Byeee... sana da iyi geceler sedat abi...hattta tatlı rüyalar şindiden
Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 19 yıl bileyrum tabi sizin gibilere denir ha o sedat abim gidince yolcaktınızda zordur o (şakadur haaa)
Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 19 yıl Geldim gördüm Yeşim yazmış Naty'mle Erbay'ımı kızdırmış İstenmeden söylenmiştir eminim Yoksa Yeşim terbiyeli bir kızmış..
Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 19 yıl ekuz kendine gelesun yoksa kafam atayir senun habu yazduklerun çok gözüme batayir... daha yaşun ufaktur çok şey öğrenecesun habu yazduklerune çok pişman olacasun....
Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 19 yıl Ben şaka maka anlamam Bana o kelimeleri kullanmayacagudun Ha bundan sora gözüme gözükme Gördüğüm yerde bil ki yolacagum !!
Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 19 yıl eğer şaka ediysan altuna yazacasun fazla tanumaduklerunlen ağur şaka yapmeycesun....
Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 19 yıl aa bakayrum herkes benden atmiş taurus abim gelmiş kaşlarını çatmış inanma sen bunlara taurus abim bunların her yazduklari yalanmış
Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 19 yıl Dedecim şuna bak Hala kendini savunayır Yüssüzlük edip bi de Bişey olmamış gibi davranayır
Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 19 yıl benum yazduklerume sen yalan mı deyisun ekız sen ne kadar gargamele benzeyisun....
Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 19 yıl Daha fazla uzatmadan Özürünü dile bence Kırdığın Naty ile Erbay'dan Üstüne bide beni kırmadan önce..
Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 19 yıl Ösür mösür dilemesin Kabul etmeyecegum Kalbim kırıldı bi kere O'nu affetmeyecegum
Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 19 yıl özür önemli değil kabahatten büyük olunca teselli neye vara gönüller kırılınca....
Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2006 19 yıl eğer şaka ediysan altuna yazacasun fazla tanumaduklerunlen ağur şaka yapmeycesun.... yazdım ya görmedinmi ha oni ama nerde sizde o hoşgöri siz herşeye darilaysinuz taurus abimi de kendi tarafinuza çekmişsinuz
Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2006 19 yıl Valla yeşim el değil Yanınıza kar değil Vurmayın daha kıza Bu iş mübah değil Baktım yeşim ağlamış Saçlarını bağlamış Nasıl insaf bu böyle Sizde vicdan kalmamış Nasıl kıydınız bu kıza O ne Kamildir ne Rıza O yeşimdir yemyeşim Varmı bunda arıza.. Elimden düştü sazım Artık size son yazım Kırıldım yaptığınıza Bana sağlam dost lazım
Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2006 19 yıl ekız başlama gene saçma sapan atmaya senin ne hakkun vardur bizlere laf atmaya.. biz kaç aydur konuşuruz demeduk senin dedukleruni hiç kimse hazmedemez senun yazdukleruni....
Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2006 19 yıl O bize derken iyiydi Koru sen yeşimini Kimseyi yanımıza çektiğimiz yok İlk o başlatmasaydı.. !
Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2006 19 yıl anam herkes darılmiş benum bu yaptuğuma eyer istemezsenuz konuşmam o zaman sizunla!
Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2006 19 yıl bana ahlaksuz diyene söyle ben ne edeyim şakanun bir sınırı vardur bunuda benmi diyeyim... daha yeni tanuduğun insanla böyle konuşulmaz fazla samimi olmadan böyle şakalar yapılmaz....
Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2006 19 yıl Korurum yeşimi O sıradan kişimi Ben varım önünde Ezin geçin leşimi
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.