Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 19 yıl gittim çalıştum geldim erbay abiye kapak olsun dedim ama bakılırsa şiirde yine bişey beceremedim
Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 19 yıl Yeşim beceremion Sus otur kenarda Sen sıkıya gelemion Aman küsme daa
Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 19 yıl bakun kafamın tasi atayi şiir miir demem yıkarim ortaliği kendini şair mi zannediyon erbay abi bak duruyor orda sedat abi
Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 19 yıl Kıza ne yükleniyosunuz Onu sahipsizmi sanıyosunuz Ben varım onun yanında Siz çokmu güzel yazıyosunuz..
Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 19 yıl almişum dondurmami çikolatlı kaymaklidur aya çıkmamun sebebi dedemin mirasidur..... habu sıcak havada karpuz ne güzel gider helede çiğnenmiş olursa beklediğimize değer.... ekız duydunmu natalia habu sözüm sanadur ben buraya yazar iken sen karpuzu yapa dur.....
Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 19 yıl Kıs Sedat'ın arkasına saklanma Erbay'la birlik olayrum Sus otur yerinde konuşma Çok konuşan dilini koparırum
Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 19 yıl canım sedat abicim sen koru bari beni bu ahlaksızlara bir tek sen verirsin derslerini
Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 19 yıl Natalisi erbayı vesairi Ben bilmem böyle şairi Sen onlara bakma Yaz yeşimim takma
Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 19 yıl bakun kafamın tasi atayi şiir miir demem yıkarim ortaliği kendini şair mi zannediyon erbay abi bak duruyor orda sedat abi sen dünyada yok iken ben şiir yazar idum sen abc derken ben şiirler ezberledum.... ben görmişum oni senden 1 sene önce bir daha yazacağum sen bana cevap verince....
Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 19 yıl sanane kıs nati erbay abi ne olduda böle yapti niye seni yarı yolda bırakti hırsından çevrim dışi mi oldi?
Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 19 yıl Sen kime ahlaksız diyeysun Elimde kalırsın bilesun Yoldugum bilmem kaçıncı kız olaysun Dikkat et cok göze bataysuuuunn
Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 19 yıl Yeşime alkış şak şak Sizde bi susun uşak Kız şair olacak ha gayret Verdim ona kara kuşak
Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 19 yıl kim yari yolda kaldi ekız bana bir söyle laflaruna dikkat et ne biçim konuşuon öyle.... biz burda atışıruk sen bunu bilmezmisun ahlaksız kim oluyor sen bana söylermisun....
Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 19 yıl Erbay kızı üzme O bal gibi süzme Bilmez tabi ne bilsin Zamanla öğretirsin
Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 19 yıl kim ne derse takmayrum gittiğimde arkama bakmayrum nerdesun sedat abi bunlarla uğraşamayrum naticim göremeyrum seni nereye gittin dövcenmi yoksam beni erbay abi destek olmayyi mi kızdınmı bu şiirimede rahat bırak beni
Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 19 yıl Ama ben sana takacagum Sen istersen uğraşmayasun Ha neden göremeysun beni Kör mü oldun bakamaysun
Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 19 yıl ekuz sen nerelisin söyle bakayum bana laz şivesiyle yazmak hiç yakuşmayir sana.... ben trabzonliyum konuşmamda böyledur ekız seviyeli atacasun burda kural böyledur....
Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 19 yıl aldım kara kuşağımi kızdırdım yine natimi ben şair olcam yakıinda bozmayun hayalimi
Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 19 yıl bende trabzonluyum gözü kara laz kiziyum kim demiş laz olmadiğimi diyeni parçalayum.
Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 19 yıl haböyle şairliği ekız millet ne yapsun sen şiir oku iken herkes kulakluk taksun....
Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 19 yıl Zaman geldi çattı Cafe kapatma vakti.. Hepinize ii geceler Benim uçak kalktiiiiii... ) Byeeeeeeee
Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 19 yıl Senden şair olmas Anca sallaysun Bu meydan sana kalmas Düzgün yasmaysan bilesun
Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 19 yıl gel bakalum o zaman kim kimi parçalayacak ALLAH yalan diyeni cehennemde yakacak.....
Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 19 yıl gözüm kör olmadi bal gibi göreyrum nedense bu sefer sedat abimi göremeyrum
Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 19 yıl Natali amma yaptın ha Kızı öldürcenmi daha Sen ilkinde neydin ki Şairmi oldun puhaha.. Neyse gerçekten gidiyorum, ii geceler yeşim, ii geceler erbayım,ii geceler nata.. Byeee...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.