Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 19 yıl Amanın kızdı kız Nedir yağmur bu hız Manidar pişmanmısın Azıcıkta şişmanmısın Olm bence hızlı oldu Az yavaşla şok oldu
Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 19 yıl adımı manidar koymuşlar benim sözlerim anllayana hoştur benim kalbimdeki aşk ezeldendir benim burası aşıklar meclisi pirim benim söz söyledim sadece gönülden muardım bir değil bin çiçekten sözlerimdeki mana sözlükten mi yok kardeş ancak yaralı gönlümden türk miletimizin huyudur iki tatlı sözden bal üretir nedir ey kardeşler bu sitem benim ki ancak meşgaledir
Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 19 yıl Menekşeyi sular,size saygılar Diyeceğimi dedim benden bu kadar Hız dediğin arabada olur O da burda biraz zor bulunur Karpuzlar yine ham çıktı Erbay aldı başını dağlara çıktı Bir tepsi böreğide Tek başına yiyen Kralx çıktı
Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 19 yıl Bir tepsi böreği Nasıl yerim tek başıma Getir böreği çöreği Yiyelim geç karşıma
Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 19 yıl habu yaz aylarunda yüzümden terler damlar benden bu kadar yeter size hayırlı akşamlar..... Uykum gelmiyir uykum Gece yatamayirum nedense bazıları gibi arkadaş satmayirum.... Gökde ucan teyyare Gelip kondi düzluğa sıcaktan darlanmişum sarilmişum buzluğa.... Çayi demledum çayi Bakamadum demini bapa densuz demişsun söylemedun sebebini.....(sedat abi) Geldi gene yaz başi Gidun yaylaya gidun haburada atmaya bensuzda devam edun... Doğurdi bizum inek Erkek deyil dişidur haburda türki atmak yine aşuk işidur.... Yaylanun çimenune Kuşlar çirpayir kanat ben çok yorulmişum birazcıkta sen at... oy dedemun sakalı ne kadarda beyazmış bizum site milleti güzel türküler yazmış.... Getur tomar parayi Ben bozarum bozarum kafama estiği zaman haburaya yazarum.... Kupkuru bir derede Hiç baluk tutulurmi haburada yaşaduklarım hiçbir zaman unutulurmi....
Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 19 yıl Yemişsin işte ben yalanmı söylüyorum Ben yiyemem börekten rejim yapıyorum Sana afiyet olsun Yanında da soğuk ayran bulunsun
Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 19 yıl aşkıların atışması ne de hoş olur seven insan halden anlar olur forumdaşlarım can yoldaşlarım dillerden zehir değil bal aksın derim
Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 19 yıl Yabancımıyım elmiyim Sana densiz dermiyim İyi oku erbayım Bak yanına gelmiyim
Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 19 yıl Ne kerimi sildim onu Şimdi kerimmi oldu konu Bırak kerimi merimi Yoksa gelmez lafın sonu.. Ben yemedim dedim sana Erbaya değil bana inansana Yesem senle yerim diyorum Ah be yağmur anlasana
Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 19 yıl Yabancımıyım elmiyim Sana densiz dermiyim İyi oku erbayım Bak yanına gelmiyim bekleyirum ben seni inan ki dört gözle yanında gelir iken getir 1.5 etli ekmek.......
Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 19 yıl Ne kerimi sildim onu Şimdi kerimmi oldu konu Bırak kerimi merimi Yoksa gelmez lafın sonu.. Ben yemedim dedim sana Erbaya değil bana inansana Yesem senle yerim diyorum Ah be yağmur anlasana Anlıyorum kralx seni Bu Erbay çok gasa getirdi beni Eh madem yemedim diyosun Bu tepsiyle ne yapıyorsun bekleyirum ben seni inan ki dört gözle yanında gelir iken getir 1.5 etli ekmek....... Bu satte ne etli ekmeği Çok yeme büyütürsün göbeği
Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 19 yıl Yazın müsait olursa Oraya otobüs varsa Geleceğim erbayım Ha Trabzon ha Bursa
Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 19 yıl Ben bilirim bilirim Türkinun hitabuni ekız yağmur sana vereyum cevabuni.... habu gece yağmuru Çokda zayif duruyir Yemek bişe yemezmi Hepten açmi duruyir....
Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 19 yıl bu ne aldım verdim davası aşıkar kim yedi kim götürdü davası kardşler Siniyle börekler birileri kerimi kovalar kerimin peşine... hani benim börekler
Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 19 yıl Oynayisun horoni Salın güzelum salın bırakun konuşmayi habu böreğe dalın....
Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 19 yıl Vasgeçtim kim yediyse yedi Bunu diyen çoktan gitti Daha ne deyim dedi yağmur Afiyet olsun dedi Erbay yapmazsın yemek Bilmezsin çömlek Sonrada bu yağmur Yemek yemez dersin demek
Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 19 yıl Biz atışırken aramızda Böreği kaptılar yani Oysa son kararımızda Birlikte yiyecektik hani..
Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 19 yıl böreğin tadına bayıldım kokusuna siz birbirinize bakarken öyle aldım yedim böreği afiyetle bi çay söyleyin de içelim gayri
Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 19 yıl Kim kapmış böreği Yenisi var fırında Erbay yakmış böreği Artık o da yok bu durumda
Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 19 yıl ekız ben ne bileyim çömlekte pişirmesuni hayatta da anlamam ben yemek yapmasini.... habu yemek muhabbeti uzadukçe uzandi oy bu kadar konuştukya benum midem kazundi...... istanbulun köyüne şamlar diyiler şamlar ben artuk gideyirum size iyi akşamlar.....
Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 19 yıl Bilemdin yapmasını yemek Bulamadın demesini çömlek Eh madem iyi akşamlar diyorsun Bisede düşer iyi akşamlar demek
Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 19 yıl yemekler gelir şamdan çaylar ise kralxden börekleri yağmur yapmış erbay kola ısmarlarmış manidar sana afiyet olsun
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.