Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 19 yıl günaydın hepınıze saygılar sevgılerle hayat kısa eğlen coş kırgınlıklar boştur boş
Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 19 yıl aşıklara söz ne hacet verirler bak salavat aşık olan er kişiye içli bir gönül gerek
Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 19 yıl oyduğum gözüm senin olsun sen benim kavgam olasın top tüfek üsteme de gelsen sana bu can kurban olsun Ehem ehem bak beni kızdıraysun Hocam gelirse fena yapar seni bilesun Yiter gari cevap yazıp durma Oyacagum gözünü haberin olsun
Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 19 yıl oydun oydun oyamadın gözümü kızdın kızdın bilemedin sen beni yazdığın cevaplara yetişmekten natalıam yoruldum sen anla beni
Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 19 yıl Yok gari bişi demiom Seni hocama sevk ediom Gelince cevabını verir Az daha duruyum ben gidiom
Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 19 yıl Gülsün'ün duymaması için Bi sayfa öne geçmemiz lazım Cipsy'e yedirir beni Bulaşıkları yıkattığımız için sayfa atlamamis yakaldim seni demek benim kulaklarim cingir cingir cinladi gectim pc basina dayanamadim apolyontu atim kenara vermeliydim sana iki kelimede olsa cvp seviyorum seni öptüm kuss kuss he erbay seni unutum sanma sanada sevgilerimle hoscakalin (ben yazmadim gülo yazan bunu
Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 19 yıl natalia sen gidersen beni buraya bağlamazlar senin olmadığın yerde beni taşlarlar seven sevdiğini her daim korur derler sen yoksan bende gidiyorum iyi akşamlar
Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 19 yıl _ Gülsüüün bırak klavyeyi kendi pc'ne geç _ Apolyont dur bi dk şu Natalie'yi bi yolayım _ Bunu yazan ben değilim haa Gülsün _ Natelieeeeeeeee kuss kusss Seni bi yakalıyım Gülsün yiycem yiyceem
Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 19 yıl aşık olmuş gizlese nafile al al olmuş yanakları kiraz yedim demesi boşa durun! söyleyecek bak işte
Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 19 yıl ey gidi manidar efendi çekirgeme yan gözlemi bakaysun ben onun hocasıyım sen benum çok gözüme batayisun..... attuğun türkülerun ne başı var ne soni habu manidar bişeyler der tutun bağlayın oni.... Bizum karadenizde Herkes sahilde yurur fazla uğraşma onla yoksa yumruğu vurur...
Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 19 yıl Bunca çöpçatan site varken Kızlara asılmak niye Uğraşırsan biraz daha Erbay dönecek deliye.. Saygı çerçevesin de yazarız biz Rahatsızlığı asla istemeyiz Devam edeceksen buna eğer Erbay'la sonuna dek beraberiz.. Çok hoş olmadı bu mani Bi gerginlik hissettim hani Görmeseydim yazmazdım Sakın kızma Erbay dur bi.. Neyse uzamasın fazla Görelim ne olacak Elimizdeki sazla Bu iş nereye varacak.. Sevgiler..
Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 19 yıl Hep üfleye üfleye oy Tüketti nefesuni sende baya öğrendun haburada atmasuni.... Lafa girdimi birden Seri konuşur seri ben türki atayirum biraz açilun geri.... benum haböyle yazmama sizler pek aldurmayın ortada gerginlik yoktur biraz sert atarum siz bakmayın.... bizum dostluğumuzi hiçkimseler bozamaz natalia denen cadi benum saçlarumi yolamaz....
Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 19 yıl erbay kardeşim Uzun lafa gerek yok bilelim tartışacak durum yok görelim. bilki dostluk için yazdık söyledik düşmanluığa hacet yok kardeşim kim kimin çekirgesi bilmem kimseye asılmak değil niyetim abilige soyunmuşsun bilemedim çekirgen senin olsun kardeşim erbay kardeşim natalia bilmem neyin benim sadece forumda oyun arkadaşım ne söylediysem oyuna göre söyledim bilmem bu öfke neden söyle kardeşim zeytin dalı uzatırım tutasın söylediklerimi güzel anlayasın sen söz ustadı ol ben çırağın ama bana hor bakma kardeşim
Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 19 yıl Tamam Erbay yanlış anlamışım Gereksiz yere bi çıkıştaymışım Eğer kırdıysam birilerini sözlerimle Özür dilerim çok ayıp yapmışım..
Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 19 yıl habu söyleduklerumi sen gerçeğe vurmuşsun bida haburaya yazup güzel güzel uydurmuşsun.... natalia denen cadi olur benum kardaşum alayım uzattuğun dali habu yazduklarun manali....
Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 19 yıl bizum dostluğumuzi hiçkimseler bozamaz natalia denen cadi benum saçlarumi yolamaz.... Geçen yoldum ya saçlaruni Yine mi isteysun Doğru dur kaşınmayasun Senin için iyi olmaz bileysun
Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 19 yıl erbay kardeş bilemedim dostluğumuza sevindim yol o cadının saçlarını seyredip güleyim halini(Onun Halini -natalıa-)
Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 19 yıl ekız rahat durasun bir saniye susasun o püskül saçlaruna yağli boya dökülsun.... habura atışma yeri manidar neden daruldun benum deduklerume niye bu kadar alundun...
Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 19 yıl Gitmişler yaruşlara Kafa önde geleyler Ha ne oldi diye sorayrum Bizim ayşe koşamadı deyiler Üzülmeyin olur böle vakalar Aman ata dikkat trafik polisi yakalar
Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 19 yıl atlar tekmiklersin seni kızdarayisun kız beni taurus neredesin yav sal şunun üstüne düldününi....
Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 19 yıl Taurusun düldüli Otlayir samanlıkta O gelene kadar Kaçarim ben İstanbul'a
Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 19 yıl nataliayı aşıklar atışmasında görmüşler bir olup da makaraya sarıp dolamışlar ee her yiğidin harcı değil demiş gülmüşler akşam oldu bak git yemeğini yap demişler erbayım alınmak yok sala gitsin vurunca vurulan yıkılırsa söz utansın aşıklara sevda var gönül kırgılığı yok söz var söze mana katacak gönül var
Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 19 yıl gelursan istanbula rahat mı edecesun seni bulduğum zaman bakalum ne edecesun......P başındaki şapkayi ekız nerden almişsun öcü görmüş gibi monitöre bakmişsun....
Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 19 yıl Düldül geldi beriye Natalia'yı depiklemeye Polis netcekmiş beni İki bira içmeyle.. Taurus gitti yazamaz Kendisi çok yaramaz Çalışır durur gece gündüz Bi defa bile yakınmaz.. Severim hepinizi Duymasam da sesinizi Boş olursanız bi gün Gezdireyim hepinizi.. Nallarla yazmak zor oluyor Klavyem çok yamuluyor Bana göre yapsalar bunu Bana çok küçük geliyor.. Sınıfa gidicem şimdi Kızlar rahat durmazlar Bi iki depik atınca İyi rahatlarlar.. Sevgiler..
Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 19 yıl başındaki şapkayi ekız nerden almişsun öcü görmüş gibi monitöre bakmişsun.... Hocam sende dagıttın naptın yaaaaaaa Sus Kimmiş o makaraya saran Hepsinin hakkından gelirim Bekleyun tırnaklarımı takayım Görürsünüz noluyo bakayım
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.