Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 19 yıl Size bir dileğim var Sevginiz sürsün sonsuza Benim az işim var Çattım bir imansıza
Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 19 yıl Vay imansız vay Uğraştırırmış seni Kim o söle bakim Çizeyum onun da yüzini
Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 19 yıl Şeker al gel yaylaya Kete yapalum kete habu buzaklar içun gireyirum internete.....(buzaktan tatlı ne var bee ) Biçtum çayirlarumi Oy kurusun kurusun sen habu forumda korkuluk gibi durursun.... Bu dunyanun hatasi Kuldan diyirum kuldan natalia çiçek yolladum ben sana istanbuldan........ Tutuldun sevdaluga Senda sarardun soldun habu akşam forumda türki ilen doydun..... Ne dedun bilmiyisun Soylersun oyle boyle kralx habu imansıza bizlerden selam söyle....
Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 19 yıl Anlamaz lafımı Karıştırdı kafamı Buldum ben belamı Erbay versin selamı Çizmekle olmaz ki Şimdi ona git de ki "İnne lillehi ve inne ileyhi raciun"... (Ondan geldik o na döneceğiz) "Külli nefsin zaikat’ül mevt"....( Her canlı mutlaka ölümü tadacaktır)
Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 19 yıl Oy ben yuriyemedum Yaylanun yollaruni herkes yazsun bi yere habu dedukleruni....
Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 19 yıl Ha beni de sinirlendirmuş biri Vardır imansız, kral'ın dediği gibi Neyse sinirlenmeyeceğum artıkın Buzaktan tatlı vardır koyunun yavrisi
Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 19 yıl oldun koyun yavrusi hadi hayırlı olsun sana konuşmalarun laz gibidur gittukçe benzeyisun bana...
Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 19 yıl Çok gösel olıyır böyle yazmasi Pek seversin bahçeyi kazmayi Yeşillik, orman, dağ bayir Yaylada gezmesi aman ne güsel olıyır
Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 19 yıl Gece uyumayisun Gündüzmi yatayisun Hani bilmem diyidun Çok güzel atayisun... Yeni alduğun etek Dardur belune dardur habu natalia nun acayip ağır eli vardur... senun habu türkülerun koyar beni müşküle natalia kaşuk atalalum senunle iki tabak keşküle.....
Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 19 yıl Getir keşkülü yiyelim Aza çok demiyelim Çok fena acıktım ben Cabuk ol delirdim
Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 19 yıl keşkülü yiyeceğuk senun köfteden sonra sakın delirmeyesun daha bulaşık yıkayecesun...
Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 19 yıl Ne bulaşığı yau Yeyip yatacağum Buranın hizmetlisi Gülsün O temizleyiversin caaanuuum
Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 19 yıl senun gibi tembelden bu beklenirdi zaten bunu gülsün duyarsa cırmıklar seni hakkaten....
Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 19 yıl Gülsün'ün duymaması için Bi sayfa öne geçmemiz lazım Cipsy'e yedirir beni Bulaşıkları yıkattığımız için
Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 19 yıl o dediğun nedur kız yoksa köpekmidur habu işun kurali yoksa böylemidur... trabzonun başina, sıra sıra meşeler elindeki cif ilen gülsün bulaşık eşeler....
Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 19 yıl Gülsün'ün köpeğidur Ama pek ufak tefekdur Yine de ne olur ne olmaz Kendimizi korumalıyuktur
Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 19 yıl ufak tefek deduğun hep ısıracak bizi oyy arkana bakmadan koşalum yoksa paçadan tutacak bizi....
Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 19 yıl Hoşt, hışt, kaşt desek Kaçar mı acep Saat 1 oldu Uyusak mı gari receeep
Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 19 yıl recep de kim oliyir yoksa oda benmiyim saat 1 oldi demek aklımdan çıkmıyor yemek...
Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 19 yıl Obursun işte obur Yemeden duramaysun Ha recep de sen olaysun Ben ne diyeyrum Biri beni sustursun
Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 19 yıl senun uykun gelmiş çekirge ne deduğuni senda bilmiysun oturduğun sandalyede galiba uyuyisun... Atayiruk türkiyi oy Hep ortaluk kopayir sitenun oynakbeyi yeter artuk yatayir....
Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 19 yıl Bende sana diyeceğudum De gari gidelim Bak pc karşısında uyursam Seni dedeme derim
Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 19 yıl müsade isteyelum sitenun bekçisinden ben öperum dedenun pamuk gibi elllerunden...
Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 19 yıl bizum burda havalar acayip bir pusli erbay elveda der size hemida kuss kuus li.....
Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 19 yıl Şarkı söylemekten sesim kısıldı Müşteriler bu gece çok kasıldı İstek te verdiler ama, O şarkının sözleri nasıldı.. Neyse saat ilerledi İçkiler de bolca içildi Kravatlar boyundan çıkarılıp Kafalara geçirildi.. Oynamayan kasıntılar Kovalasan durmuyorlar Biraz daha uzat diye Nerdeyse yalvarıyorlar.. Dedim ben yoruldum Baştan oynasaydınız Sıkıntıya gelemem Valla çok sıktınız.. Anlıyacağınız yoğun bir geceydi Yorgunluk var ama değer İşimi seviyorum ben Kısılsa da sesim,elbet geçer.. Gelseniz hepiniz bir yere Çalıversem ben de sizlere Halay kurup oynarsanız Erbay geçsin en öne.. Tanımak güzel olurdu Hepinizi teker teker Forumdaşlarım benim Hepsi birbirinden şeker.. Gece gece bukadar Yazmak bile marifet Takat kalmadı bende Arkadaşım affet..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.