Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 19 yıl sızde çıkın gezin gariii hava güzel gök maviii üzüntüler geçmiş olsun nerde bizim niyaziii ben gdiverom garii kalın sağlıcakla gani gani siz takılmaya devam edin ben adaparkta çay içeyim erbay gülsün natalıa bu manim onlara hem eğlenceli hem tatlılar saygım sonsuz onlara
Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 19 yıl Canım sedelinam benim Sen ne tatli bi kızsun Aman seni yerlerse Onlara bişey demeyesun Güle güle oynakbeyim Yolun açık olsun Akşama bekleruk ha Sakın geç kalmayasun
Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 19 yıl dının dının dının ben geldim foruma neden kismeler yok burada hanimiş güzel kızlar konuşunca yüreğim sızlar denen denen denen bir selam bile vermez oldunuz yoksa bende hatamı buldunuz ben bunu beğenmedim benden aşık olmazzzzz
Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 19 yıl dının dının dının ben geldim foruma neden kismeler yok burada hanimiş güzel kızlar konuşunca yüreğim sızlar denen denen denen bir selam bile vermez oldunuz yoksa bende hatamı buldunuz ben bunu beğenmedim benden aşık olmazzzzz olur mu selam vermemek tan geldım sen yoksun ondan haklısın kötü yazmışsın erbaydan bıraz ders alsan hanı benım yoğurdum koşu yaptım yorgunum oy belım ayaklarım hani nerde çaylarım çay yapsanızda içsek bırıde börek yapsa ama kilo aldırır lıgt börek olsa
Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 19 yıl sarı sarı saçların nede güzel parlayi sensuz habu forum inanki hep ağlayi....(natalia) yalan sölüyom inanma sakın istanbulda yangın var hertarafları sarmış natalianın evinde acayip öcüler varmış..... ander kalsın uşaklar bu gurbetin parası insanı deli ediiyor habu gönül yarasi.... Çingene kizlaruna Gaci diyilar gaci ekuz nerelerdesun çıksana gülsün baci.... Mekkeye gidenlere Haci diyiler haci çok güzel tatlı yapar bizum baklavacı naci..... Musade edun kardaş Birazda gülsün desun natalia alçak atta Biraz civcivler yesun.....
Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 19 yıl Öcü de neymiş Yok öle bişey evde Kormutmaya çalışmayın Sizi tınlamıom bile Bak bebe ben yalan dimem Doru konuş bi daha limonata getirmem Saçların yine yolunmak ister herhal Elimde kalırsın gerisine ben karışmam
Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 19 yıl Ye çekirgem çekirgem Lahana çorbasuni Ben sağa gonderurum Turkinun torbasuni..... Yikasun çamaşuri Sersun güneşe sersun ekız fazla konuşma benden cevabi yersun.... attumda vuramadum bu daldaki kargayi natalia kavgaya sazan gibi dalayi....
Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 19 yıl hey natalıa natalıa arkanda durur samara saçlarıda uzatmışellerıde havada arkandaki gölge ne sakın fredy olmasın rüyana girecekmiş sana selamı varmış hannıbal senı sordu dıyoı karnım acıktı elinde bıçağıyla senın eve damladı
Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 19 yıl Resmen hakaret edio yaa Terlik gelio kafana Sus fazla konuşma Dır dır bu ne böle Milletin dedikodusunu yapma Canım sedelinam korkmuyom Boşuna kendini helak etme Azıcık kandırıverdim sizi Hemen oltaya gelme ( )
Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 19 yıl Öcü möcü ne ayak Erbay istermi dayak Al eline kız sopayı Dağıt gözü kafayı Erbay şaka koçum Yok benim bi suçum Maydonoz olduk affola Kral buradan defola..
Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 19 yıl benmi hakaret ettum ekuz cadaloz sana eğer kusurum var ise hemen söyleyun bana.... senun püskül saçlaruni ekuz keserum bak kavga şimdi başlıyor git tırnaklaruni tak....
Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 19 yıl Koptum yaa Erbay saçmalıo işte Öcü möcü yok Kral sen nire giden İstersen limonata cok Tırnaklarımı takayım Bekle erbay geleyrım Yüzünü cırmıklıcam Ben bunu çok seveyrım
Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 19 yıl ben o tırnaklaru ekız kesmezmiyim makaslen kafamı kızdırmayun dağıturum lennnnnn... Uykum gelmiyir uykum Gece yatamayirum ekız senun yüzünden kapıya çıkamayirum.....(hep çizdin yüzümü ) trabzonun evleri Dağaluktur dağaluk habu bizum natalia tam bir sopaluk....
Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 19 yıl Sen biraz zor döversin beni Akıllanmamışsın yine çizerim seni Hangi deli benim tırnaklarımu kesecekmiş Çarparım iki kere elimin tersini ( Dagıttım iyice ya )
Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 19 yıl Artuk ihtiyarladum Uşaklar tekliyirum natalia ben seni arka bahçede bekliyirum.... Gece geldum kapina Kapileri sen açtun ekız beni görünce sen nereye kaçtun.... kaçmaaaa Bu akşamda girmişuk media sitesune bir selamda diyeyim natalinin dedesine.....(dedemizi unutmayalım bu arada ellerinden öperis) Çare bul ey ALLAH'um Gozyaşi tökenlere natalia serdum ben bir yumrukta yere..... (alınmak yok bak ) yaylanın dumanları etrafı hep kaplayi natalianun tırnaklaruni hep yüzüme saplayi....
Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 19 yıl Çarpta eğilsin ağzı yüzü Bulamasın yokuşu düzü Neden kızdırdın len kızı O buranın baharı güzü
Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 19 yıl Çarpta eğilsin ağzı yüzü Bulamasın yokuşu düzü Neden kızdırdın len kızı O buranın baharı güzü Bak kral ne gösel yazmış Sen yerden yere vur çekirgenii Bırakıp gidecek bi gun seni Kalacaksın ortada ( ) gibi ( buraya bişi bulamadım ) Bu sana kapak olsun Erbay Bana dokunursan gelir albay Dedemin de sana selamı var Der ki: de o velete bay ( valla dedem böle bişi demedi acıcık uydurma ) Elini korkak alıştırma Vur sende iki tane (kral) Bak beni yalnız gördü Gelio üstüme üstüme
Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 19 yıl dayak çıkmış cennetten ekız ben ne edeyim sen buradan gider isen bende arkandan geleyim.... ankaranun milleti Tarlaya gül ekturmiş natalia habu laflari hangi terziye diktirmiş.... Gel beraber keselum Yaylanun çayiruni keserum ben ekız o kapağun kulpuni..... Alttan usten konuşup Beni guldurecekler bıçak gibi tırnaklarıyla beni öldürecekler.... karadeniz yemeği yemekle doyum olmaz kralx'den bana asla düşman olmaz....(abim bana vurmas gizım.. ) bugünde akşam oldi yarına ALLAH kerim natalia türküleruni ben her zaman beklerim... Yaylanun çumenune Dana bağurur dana baruş ilanı içun çiçek alacağum sana....
Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 19 yıl Kendi söküğümü kendim dikerim Kralx dövmezse ben döverim Sen savunmasız mı sandın beni Bana çiçek verecekmişin şaşarım Keselum çimenleri Sevelim kuzulari Sora da oturup İçelim limonatalari Yav ben sensiz ne ederim Sen gelmezsen bu forumu terk ederim ( inanma ) A benim canım oynak beyim Bilirsin seni pek severim
Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 19 yıl ne oldu sana ekız daha atamadın mı alduğum çiçekleri vazoya koyamadın mı... Ondörtlü tabancami Sattum diyirum sattum ekız senun yüzünden vallahi ben battum....(çiçek parasi vermekten... ) Hap yandi yemeklerum Kömür oldiler kömür ALLAH'um versun sana çok huzurlu bir ömür.... Ayağum vurdi taşa Yaylalarda yururken ekız ben gidermiyum sen burada dururken.... Odun attum ocağa Oy tütüto tütüyo habu natalia denen kız vallaha güzel söylüyo.... (şarkici nataliayı diyrum ) Yemek yapmayan kizlar Oy evlerde kalsunlar seni sevmeyenler ekız ALLAH'undan bulsunlar... Bizum köyde bademe Hiyar diyiler hiyar sana toplayacağum çiçek diyar diyar....
Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 19 yıl Koydum hocam koydum Vazo biraz küçük geldi Ne cok çiçek almışsın Beni pek seversin belli ( belli ya ) Ahaaaaaaaa Ali turca çıktı Ahanda bizim ali çıktı meydane Peynirli gözlemem misin der Bize çay demleyecekmiş hocam Bak o da bizi çok sever
Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 19 yıl Vurmam vallla billa Ama vur dersen illa Düşeceğim peşine Vuracağım dişine Şakadır erbay şaka Natali düşürdü faka
Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 19 yıl Neyse vazgeçtim vurma Barıştık biz onunla Sever gibi görünür Çiçek göndermiş bana
Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 19 yıl sakun düşmeyesun abicim kız tuzağına habunlar çok tatlıdır benzerler inek buzağına.... hangi kanalda çıktı bizum kankimiz ali onun bir pantoloni var damalidur damali...
Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 19 yıl İnek buzagı dedi yaaaa Bizim tatlılığumuz Çok şeker yemekten Ha siz erkekler denemeyin Dişleriniz çürür.. gercekten Bizum ali nerdedir Bir garip köşededir Öle geziodum kanalları Kızların oldugu yerdedir ( bu pek uydurma oldu yau )
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.