Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 19 yıl senda kariştirdun haburda saği soli kralx'un deduklerinin hepsi mana doli.... sürmene deresinde tutarum alabalık habu saatte site amma da kalabalık... eşkıyamıyım neyim hep daglarda yatarım habu türkülerun üstüne birda mangal yakarım.....
Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 19 yıl Oynakbeyim haksızdır Yedikleri sınırsızdır Patlıcak yakında Sorumlusu kendisidir Not : Yemeklerde hiçbir katkı maddesi yoktur. Tamamen oynakbeyimin oburlugundandır Çok şekersiniz siz ya
Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 19 yıl ben yerum yemekleri sınır falan anlamam tatlımı yemeden ben sofradan asla kalkmam....
Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 19 yıl Oynak beyim oynar da gelir Beline dolama bağlar da gelir.. Ey benim natalyam som altınım Sana sevgim cigerimden gelir.. Not: Olaylar uydurma kişiler canlandırmadır, lütfen durumdan mana çıkarmayınız...
Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 19 yıl Yeni yaptum evumi oy pencerem kanat kanat kralx habu foruma birkaç türküde sen at....... Neda güzel kokayir habu çamun çirasi gene geldi aybaşi gelecek adsl faturasi.... meşelerde çürudi kestani yapraklari acayip uykum geldi kapaniy gözümün kapaklari.... Sıra sıra tezgahlar Kurulmuş bugün pazar ben artuk yatacağum kaçayım azar azar..... kara üzüm asması dalları hep yerdedur natalia senun aklun söyle bana nerdedur.... turkum kamyon gibidir gelirde seni ezer fazla uğraşma natalia ustan bunları sezer....... Yaylanun dağlarında Yari ararim yari natalia nere gidersun bi yemet etsen bari... fındıkları koyarum oy belumdeki sepete alursan yarum beni gideruk memlekete......... denizde kum tanesi rüzgar gelir savurur habu kızlar ancak dedikodu yapar durur....
Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 19 yıl Türkü yaktım tütmedi Natali koyun gütmedi Sazım çizilmiş neden Bir çalıya sürtmedi Of natali bağrım yanar El görse öldü sanar O rahmetli dedeni Köylü hayırla anar Ah o deden yokmuydu Acep karnı tokmuydu Kimseye minnet etmedi Hiç bir derdi yokmuydu Sen sen ol kurulma El kızına vurulma Ey dostum erbayım Hatam varsa darılma El kızı vefa bilirmi Ölsen yanına gelirmi Unut dünyadan gayrıyı Taş kibritle erirmi Kral söyler son sözü Saltanatta yok gözü Şah olsa ne fayda Gariptende garip özü Gelişine salıverilmiş şiir.. (yada sallama şiir)
Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 19 yıl deduklerune katulurum benum kral ağabeyim el kızı deduğune oy desin canımı vereyim.... natalia'nun dedesini sen nereden tanursun ey gidi kral abim senda güzel atarsun.... habu dağun arkası yeşil vadiye bakar içelum çeşmeden suyi habu sıcakta buz gibi akar... bu senun deduklerun kulaklara küpe olsun koy güğümü çeşmeye yarıya kadar dolsun.... ben sana darılırmıyım söylesene sedat abim elden bişey gelmiyor çok ağırıyor kalbim.... mısırın püskülüni asmışım tavana sen sen ol sokma koluni arı doli kovana.... terziye yapturmişum bir pantolon bir gömlek habu bizum gülsün'ün yemekleri bir çömlek.... ben atarum türkiyi finduk kabuğu dolsun senun bütün dileklerun dilerim ki hep olsun.... bizum köyun yolları patikadur patika habu kızlar çok konuşuyor ağızlarına mendil tika.... gecenun yıldızları karanlığı yakıyor bu sitenun kızları buraya değer katıyor... ben deli bir ozanum atarum ara sıra habu deduklerume kızmayun güldüklerume....
Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 19 yıl Sana kızmak ne kelime İlaç sürün kelime Her harf her kelime İltifattan öte geçmez valla Sarı gelin sallandı Allandıda pullandı Çukurlara çullandı Bir daha kalkmaz valla Natali sarımsakla gelir Elinden herşey yenir Birde üstüne genir Karanfil ye kokmaz valla Kralsak tacımız yok Yarına ümidimiz yok Yatıpta kalkmayan çok Ecel geldimi gitmez valla Aaah bu dünya malı Desenlimi desensizmi halı Kaymaksız yemezsin balı Bu gidşle hesabın zor valla Sedatım sözümü yemem Merde namert demem El kızına gönül vermem Verirsem namerdim valla Not : Son iki mısranın diyetini ödiycem.. kızlara gönül verilmezmi ya
Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 19 yıl Kaymakla yersen balı Dikersin hemen nalı Çok acıktıysan şayet Doludur kiraz dalı.. Anlaşılmaktır umudum Nedir ki etim budum Bir güzel söze tavım Az istedim çok buldum.. Erbay ile atışırdık Güzel güzel yazışırdık Vurdurmasaydın boynumu Seninle de tanışırdık.. Gülsün ile natalia Barıştılar mı acaba? Barışmadılarsa eğer Küsecem ben de valla.. Bu gün doğmuş gloria Bi de mutlu varya Mutlululuğu daim olsun İyiki doğdun Gloria.. Sermin derler biri var Çiçeklerde adı var Ben tanımam kendisini Belliki forumda tanıyanı var.. Sorunlarımı unuturum Dertlerimi avuturum İyiki varsınız arkadaşlar Ben sizsiz mahvolurum.. Yazınca ardı gelir Uyaklar önemlidir Daha yazardım ama Ardımdan biri gelir.. Sevgiler..
Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 19 yıl mayısun sonlarinda kesilir bütün çaylar şimdi beni dinleyun bütün baylar bayanlar.... hazurladum hamuri yapacağum birer kek sizler ile atışmak gerçekten büyük keyf... yersun etli ekmeği bizlerden habersuz bizeda yolla biraz ben yerum onlari tuzsuz.... mevlananın şehridur sedat abinin yeri fırtına gibi döndi foruma tekar geri... arabamun bagaji daha yük taşımıyor habu bizum taurusda güzel türkü atıyor.... vagonludur trenler kampanadur frenler bizden sonrada yazsun arkamuzdan gelenler.... habu güzel sayfalari yazmakla bitiremem türki atarum ama çalmasını bilemem.... ayağumda terlukler püfür püfür esiyor natalia karpuzları dilim dilim kesiyor.... gene geldi yaz başi gidelum mi denize habu garip erbayunuz kurban olsun hepinize.... arabamun vitesi beş ileri bir geri bişey diyeceğum sana meydünüm gel beri.... açtum bilgisayari girdum bizim foruma habu fearles man olacak buraya koruma.... (hemşerum benum) habu media cafenun yokmidur nargilesi arman abim nerede yine çıkmıyor sesi.... kral deduğun insan oda yaratan kulidur insanlarun içinde en iyisi ALLAH'tan korkanidur.... bugün çıktım pazara topladum erukleri üç kağıtçı pazarcı vermiş hep çürükleri.... şimdiluk buda yeter yarın da devam eder erbay kardeşiniz hepinize selam eder....
Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 19 yıl Oynak beyim oynar da gelir Beline dolama bağlar da gelir.. Ey benim natalyam som altınım Sana sevgim cigerimden gelir.. Not: Olaylar uydurma kişiler canlandırmadır, lütfen durumdan mana çıkarmayınız... Olur mana çıkarmayız kara üzüm asması dalları hep yerdedur natalia senun aklun söyle bana nerdedur.... turkum kamyon gibidir gelirde seni ezer fazla uğraşma natalia ustan bunları sezer....... Yaylanun dağlarında Yari ararim yari natalia nere gidersun bi yemet etsen bari... Aklım bilmem nerdedir Bir vefasız meçhuldedir Sen beni boşver Senin aklın hep yemektedir Gülsün ile natalia Barıştılar mı acaba? Barışmadılarsa eğer Küsecem ben de valla.. Barıştık Taurus barıştık Edit : Kral ve oynakbeyim nie benim arkamdan atışıonuss haa yüzüme karşı sölemionus Hadi ben neyse de dedemi de katmışınız işin içine..
Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 19 yıl Oy dereler oy taşlar Akar gözümden yaşlar kaçun bizum natalia'dan yoksa hepumizi taşlar.... Kiraz çiçek açayi Aykiri dal üstüne oy gel seninle çelenk koyalum atatürk'ün büstüne.... Asker ettiler beni Ya Tuna'dur ya Bursa habu zor günlerumde sevduğum yanuma dursa... Dere kunduzi misun Sabah yildizi misun dedeni ben kariştirmadum yukarıye bakarmisun... O kemençem kemeçem Ne garip bağurursun benum aklum yemekte mi bunu nerden uydurursun.... Beyaz ati nalladum soğuksuya yolladum ekız senun yüzüne azmı türküler dedum... ben hiç arkadan atmam türküme yalan katmam habu garip türküciyi sana parçalatmam.... (alınmak yok haa atışıyoz burda ) Kiz vermediler bağa Kemençe çaldum diye Kurban olsunlar kurban benum gibi deliye..... Şemsiyemun altina Ne yağmurlar yemişum millet gelun yanıma size yemek etmişum.....
Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 19 yıl Natalia ve gülsün; Barıştığınıza sevindim.. Erbay; Şimdi işe gidicem ama gelince manin hazır..
Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 19 yıl At aldım atlamaz Sakız aldım patlamaz Nataliyi görenler İnşallah çatlamaz Nerden bilim dedeni İncecikmiş bedeni Görmedimde, duydum Köyün önde gideni Taurus senle taarruzdamıyız Yoksa azıcık zordamıyız Derdin nedir be kardeş Ateştemiyiz kordamıyız Erbaya sözüm yoktur Zaten ihtiyacı yoktur Öyle kuru alkışa Hiç minneti yoktur Kral yazar okurmusun Kara kilim dokurmusun Aşkından ölürüm be kız Bana kraliçe olurmusun
Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 19 yıl kaç zamandur kurstasun daha öğrenmedin mi ben sana daha napiiim diploma vermedim mi...
Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 19 yıl herkes atısıyor burda benım kafam kelmı ıyımı ettım acaba buraya atmakla kendımı
Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 19 yıl Oy natali natali Sen bana laf atali Kesildim bisikletten Çeviremedim petali Masaj dedim terlik dedin İlk şart askerlik dedin İş olsa olmazmı dedim Olmaz, iş herkeste dedin Sence farkımız varmıdır Konuşmamız armıdır Senden bir yanak alsam Zararmıdır karmıdır..
Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 19 yıl Az cok yazıyorum Ama sizin gibi değil Zamanla olacak biliyorum Çok da kötü değil Sevdiğim nerdesin Hangi yaban eldesin Hasretim bakışına Gel de yüzüm gülsün.. Kral terliğin bu defa topuklusu gelio ( Yazdığına uyduracaktım ama bulamadım )
Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 19 yıl senun habu attukleruni gözüm nerden ısırıyir benum bisikletumda otamatik vitesli gidiyir..... suti kodum cezveye gidiyirum gezmeye kızdırmayun çekirgemi alışıktur surat çizmeye.... sini tabakda reçel kralx gelurda geçer acaba habu laflari cımbızlamı seçer.... ben habu radyomi vereceğum tamire natalia deduğun kız sanki rütbeli amire.... Nasil becerdun eki Yureğumi yakmayi neden diğer uşaklar haburada atmayir...
Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 19 yıl Yarim gitti gelmiyor Kimse acımı bilmiyor Gittiğin günden beri Yar yüzüm gülmüyor
Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 19 yıl nereye gitmiş yarun elbet birgün dönecek seviyorum diyen insan hasret olsada çekecek.....
Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 19 yıl O şimdi benden cok uzak Onunla ben asla olmayacak Hasretliği bile güzel Canımın içi sevdam hiç bitmeyecek
Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 19 yıl efferim sana çekirgem sevmesini bilirsin sen senin gibi öğrenciyle gurur duyarım ben......
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.