Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 18 yıl bende yeniyim.selam arkadaşlar herkese sevgi ve saygılarımı gönderiyorum herkes kendine çok iyi baksın.bugün hayattayız yarın yokuz doya doya yaşayın ömrünüzü
Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 18 yıl hoş geldin avatarın çok ilginç. aşkım sen hayvanmısın ????? tam olarak ne demek????????
Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 18 yıl Yazar bende bilmiyorum:D ama çok hoşuma gitti:) gerçekten de hoş değil mi:D bu arada beni karşılayan arkadaşlara çok teşekkür ederim.
Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 18 yıl bende yeniyim.selam arkadaşlar herkese sevgi ve saygılarımı gönderiyorum herkes kendine çok iyi baksın.bugün hayattayız yarın yokuz doya doya yaşayın ömrünüzü Hoş geldin arkadaş
Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 18 yıl bi şey değil yine bekleriz..... çay kahvemizde var arkadaşlar ikram etmedilermi gösteririm ben onlara
Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 18 yıl Yazar evet kuşadalı arkadaşım bana ikram teklif edilmedi. canım çay istedi yanında da şimdi gofret yemede yanında yat hoş bulduk arkadaşlar.karşılamanız beni çok mutlu etti
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.