Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Yargıç (Bullhorn Lady) Diye Bilinen Kadını Mahkeme Kararını Alaya Alarak Halk İçinde Delikli Maske Giydiği İçin Neden Hapsedilmemesi Gerektiğini Açıklamasını İstedi


Admin

Önerilen İletiler

  • Admin

Yargıç (Bullhorn Lady) Diye Bilinen Kadını Mahkeme Kararını Alaya Alarak Halk İçinde Delikli Maske Giydiği İçin Neden Hapsedilmemesi Gerektiğini Açıklamasını İstedi

BB1futGo.img?h=585&w=1119&m=6&q=60&o=f&l

Rachel Powell olduğuna inanılan bir kadın, bir Facebook video ekran görüntüsünde görülüyor.

İnternette "Bullhorn Lady" olarak bilinen bir ABD Kongre Binası isyancısına, Law & Crime'ın içinde delikler olan bir kitapçıda kaydedildiğini bildirmesinin ardından neden mahkeme öncesi salıverilmesinin iptal edilmemesi gerektiğini açıklaması emredildi. hapishaneden uzak durmanın mahkeme kararıyla olası ihlalleri.

Law & Crime'ın 9 Nisan'da uzun uzadıya tartıştığı gibi, Mart ayı sonunda Batı Pennsylvania'da kullanılmış bir kitapçı olan Bay Bookman'ın Facebook sayfasında yayınlanan ve sonradan silinen bir video, Rachel Powell gibi görünen bir kişinin ağ maskesi taktığını gösterdi . Sorun, Powell'ın, duruşma öncesi salıverilmesinin benzersiz bir koşulu olarak, ABD Bölge Başkanı Beryl A. Howell tarafından "evinden her ayrıldığında maske takması" emrini vermesiydi.

Cuma günü, Ronald Reagan'ın atadığı Kıdemli ABD Bölge Yargıcı Royce Lamberth, sanığın eylemlerinin önceki mahkeme kararıyla alay ettiğini hissettiğini açıkça söyledi.

Lamberth, ABD Şartlı Tahliye ve Ön Yargılama Hizmetlerinin 15 Nisan'da Powell'ın davasında bir uygunsuzluk raporu sunduğunu belirterek başladı. Yargıç, söz konusu raporda, "sanığın maske taktığını gösteren" yukarıda bahsedilen videodan "bir görüntü" içerdiğini söyledi. sanığın burnunu ve ağzını görebilecek kadar büyük delikler ”(yukarıdaki resme bakın).

Mahkeme belgeleri, "Ön Yargılama Hizmetleri sanığı videoyla ilgili bilgi almak için aradığında, sanık memurun maskenin malzemesiyle ilgili sorularını yanıtlarken kaçamak bir tavır sergiledi" deniyordu.

Buradan Yargıç Lamberth, Powell'ın "işyerinde delikler olan bir maskeyle bir videoda görünme kararının Mahkeme'nin kararına uymakla alay ettiğini, mahkeme öncesi serbest bırakma koşulunu" evinden her ayrıldığında maske takması "şartını koyduğunu söyledi. '”

"Mantıklı hiç kimse, sanığın 'maskesinin', Baş Yargıç Beryl A. Howell'ın sanığın 'evini terk ettiğinde toplumun sağlığı ve güvenliği için bir risk oluşturmayacağından' emin olmak için dayattığı bu koşula uyduğunu düşünemezdi." Lamberth dedi.

Yargıç, "[Powell’ın] Mahkemenin kararını hafife almadığını" söyleyerek, sanığın duruşma öncesinde neden bir kez daha hapse atılmaması gerektiğine dair 10 gün içinde yazılı bir açıklama yapmasını emretti.

BB1fukgG.img?h=585&w=1119&m=6&q=60&o=f&l

Rachel Powell, tutuklanmasının ardından bir hapishanede sabıka fotoğrafında görülür.

Yargıç, nedeni göstermek için aşağılama hayaletini de gündeme getirdi.

"Buna göre Mahkeme, davalıyı, bu günden en geç on (10) gün sonra, neden Mahkeme'nin duruşma öncesi serbest bırakılmasını iptal etmemesi, yargılanmak üzere tutuklanmasına karar vermemesi veya onu hor görmemesi için yazılı olarak gerekçelendirmesini ister." Lamberth dedi.

Law & Crime'ın daha önce bildirdiği gibi, Baş Yargıç Howell'in emri, "yukarıdaki tahliye koşullarından herhangi birinin ihlal edilmesi, Powell'ın tutuklanması, salıverilmesinin iptali, tutuklama, tahvilin elden çıkarılması ve" aşağılama davası için derhal bir emir çıkarılmasına neden olabilir "dedi. mahkemenin. "

BB1fukgH.img?h=591&w=1119&m=6&q=60&o=f&l

Yargıç Lamberth ayrıca Ön Yargılama Hizmetlerinin Powell'ın tartışmadaki avukatının rolünden bahsettiğini iddia ettiği bir şey hakkındaki endişelerini de dile getirdi.

"Ek olarak, Mahkeme, savunma avukatının sanığın uyumsuzluğuna verdiği açık tepkiyle ilgilenmektedir. Ön Yargılama Hizmetleri sanığa maskenin nerede olduğunu sorduğunda, sanık "avukatının tavsiyesi üzerine onu attığını" söyledi, "diye devam etti Yargıç Lamberth. "Davalının dava sebebi dosyasında, savunma avukatı, müvekkiline Mahkeme tarafından emredilen mahkeme öncesi tahliye şartına uymadığına dair kanıtları elden çıkarması yönündeki iddia edilen talimata bir açıklama ekleyecektir."

Geçen hafta, Law & Crime söz konusu maske videosuyla ilgili olarak Powell’ın avukatı Michael Engle ile iletişime geçtiğinde, "Bunu bana gönderdiğiniz için teşekkür ederim."

O zamanlar, "Bu konuya bakmam gerekiyor," dedi.

Law & Crime, neden gösterme emrinin isabet etmesinden sonra Cuma günü yorum yapmak için Engle'ye ulaştı.

Engle, "Müvekkilimle konuyu gözden geçirmem ve Mahkemeye bir yanıt vermem gerekiyor," dedi. "Ancak, müvekkilime vermiş olabileceğim herhangi bir hukuki tavsiyenin nitelendirilmesinin doğru olmadığını kesin olarak belirtebilirim."

Powell, 6 Ocak ABD Kongre Binası ihlalinde rol aldığı iddiasıyla Şubat ayında tutuklandı. Kuşatmanın viral videosu, internet tarafından hızlı bir şekilde "Bullhorn Lady" olarak adlandırılan, diğer isyancıları bir megafonla yöneten ve Capitol düzeni hakkında bilgi veren bir kadını gösterdi. Federal savcılar, pembe şapka takan Powell'ın, Capitol Kompleksi'nin camlarını kırmak için doğaçlama bir koç olarak büyük bir pipo kullanan insanlardan biri olduğunu iddia ettiler.

BB1dqNAr.img?h=585&w=1119&m=6&q=60&o=f&l

Rachel Powell olarak tanımlanan bir kadın, FBI tarafından elde edilen ABD Kongre Binası'ndan bir fotoğrafta görülüyor.

Sekiz çocuk annesi Powell, The New Yorker için Ronan Farrow ile yaptığı detaylı röportajda davranışlarının bir kısmını doğruladı.

"Dinle, biri yardım edip insanlara yön vermezse, o zaman daha çok insan ölür mü?" megafon ile ilgili olarak dedi. "Bununla ilgili tüm söyleyeceğim bu. Artık söyleyemem. Bir avukatla konuşmam gerekiyor. "

Kayıtlar, Powell'ın aşağıdakiler için suçlandığını gösteriyor:

Resmi Yargılamanın Engellenmesi; Devlet Mülkiyetinin İmhası; Sınırlandırılmış Bir Binaya veya Ölümcül veya Tehlikeli Silahla Araziye Girmek ve Kalmak; Kısıtlanmış Bir Binada veya Ölümcül veya Tehlikeli Silah Bulunan Arazilerde Düzensiz ve Yıkıcı Davranış; Kısıtlanmış Bir Binada veya Ölümcül veya Tehlikeli Bir Silahla Gerekçede Fiziksel Şiddete Karışmak; Bir Kongre Binasında Düzensiz Davranış; Hükümet Binası veya Binalarda Fiziksel Şiddet Eylemi; Bir Kongre Binasında Geçit Töreni, Gösteri veya Gösteri.

Kaynak: Law and Crime

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.