Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 18 yıl heyy..herkese selam.. bende yeni geldim...:) umarım hoşgelmişimdir..
Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 18 yıl heyy..herkese selam.. bende yeni geldim...:) umarım hoşgelmişimdir.. hoş geldin cadı
Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 18 yıl Yazar hoşbuldukk..zaten forumada cadı diye tanıttın beni. .cadı diye takmıcaklar beni..
Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 18 yıl hoşbuldukk..zaten forumada cadı diye tanıttın beni. .cadı diye takmıcaklar beni.. olurmu abisi ben seni TATLI CADI koydum ismini .... minik tatlı cadı ...
Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2006 18 yıl Yazar hoşbulduk.... henüz bizden beri diyemeseniz de umarım öle olurum..zamanla...
Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2006 18 yıl Yazar ıı..aa..ii..uu... kimmiş o heç haberim yok...bak sen terbiyesizin yaptığına...
Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2006 18 yıl ıı..aa..ii..uu... kimmiş o heç haberim yok...bak sen terbiyesizin yaptığına... cadıyı gören yokmuş neyse bir görev vardır helpet.........
Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2006 18 yıl heyy..herkese selam.. bende yeni geldim...:) umarım hoşgelmişimdir.. umarım dediğin gibi hoş geldinde boş gelmedin..................... h.g..........
Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2006 18 yıl hoşbuldukk..zaten forumada cadı diye tanıttın beni. .cadı diye takmıcaklar beni.. cadı hoşgeldin.
Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2006 18 yıl heyy..herkese selam..bende yeni geldim... umarım hoşgelmişimdir.. hoşgeldin titrek kız şaka bı yana nıkın güzel..bende pek tıtrıyom da bu aralar..ama sevdiğimin estiğinden değil,havalar soğudu da ondan
Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2006 18 yıl Yazar umarım dediğin gibi hoş geldinde boş gelmedin..................... h.g.......... orası sizin kararınız..umarım boş gelmemişimdir..:)teşekkür ederimm.... cadı hoşgeldin. hoşbuldukkk...teşekkür ederim sana da...iyi alışın bakalım cadı demeye...ben seviyorum ya sorun değil.. hoşgeldin titrek kız şaka bı yana nıkın güzel..bende pek tıtrıyom da bu aralar..ama sevdiğimin estiğinden değil,havalar soğudu da ondan sana da teşekkür ederim...evett kış geldii...üşüyorsun titriyorsun... benim kalbim de titriyooo...
Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2006 18 yıl leman okudunmu bilmem, orda bi erdener abi vardı zamanında o olsa '' Alın bunu ay a götürün bir ay yedirip içirin,sooorada salıverin bakalım bi daha titriyomu '' derdi : ))
Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2006 18 yıl Yazar leman okudunmu bilmem, orda bi erdener abi vardı zamanında o olsa '' Alın bunu ay a götürün bir ay yedirip içirin,sooorada salıverin bakalım bi daha titriyomu '' derdi : )) eğer ay titremesini alırsa kalbimin heyyy hadi ben aaya uçuyorummmmmmmm
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.