Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 heyy..herkese selam.. bende yeni geldim...:) umarım hoşgelmişimdir.. Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 umarım... hoşbulduk.. Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 heyy..herkese selam.. bende yeni geldim...:) umarım hoşgelmişimdir.. hoş geldin cadı Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 hoşbuldukk..zaten forumada cadı diye tanıttın beni. .cadı diye takmıcaklar beni.. Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 hoşbuldukk..zaten forumada cadı diye tanıttın beni. .cadı diye takmıcaklar beni.. olurmu abisi ben seni TATLI CADI koydum ismini .... minik tatlı cadı ... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 teşekkür ederimmmm Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 hoşbuldukk Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 Hoşgeldin.. Nickin çok hoş Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 teşekkür ederim canım.... hoşbuldukk... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2006 hoşbulduk.... henüz bizden beri diyemeseniz de umarım öle olurum..zamanla... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2006 hoşbulduukk:)) Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2006 bu foruma bir CADI gelmiş duyan varmı Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2006 ıı..aa..ii..uu... kimmiş o heç haberim yok...bak sen terbiyesizin yaptığına... Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2006 ıı..aa..ii..uu... kimmiş o heç haberim yok...bak sen terbiyesizin yaptığına... cadıyı gören yokmuş neyse bir görev vardır helpet......... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2006 heyy..herkese selam.. bende yeni geldim...:) umarım hoşgelmişimdir.. umarım dediğin gibi hoş geldinde boş gelmedin..................... h.g.......... Alıntı
Misafir E-Manyetik Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2006 hoşbuldukk..zaten forumada cadı diye tanıttın beni. .cadı diye takmıcaklar beni.. cadı hoşgeldin. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2006 heyy..herkese selam..bende yeni geldim... umarım hoşgelmişimdir.. hoşgeldin titrek kız şaka bı yana nıkın güzel..bende pek tıtrıyom da bu aralar..ama sevdiğimin estiğinden değil,havalar soğudu da ondan Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2006 umarım dediğin gibi hoş geldinde boş gelmedin..................... h.g.......... orası sizin kararınız..umarım boş gelmemişimdir..:)teşekkür ederimm.... cadı hoşgeldin. hoşbuldukkk...teşekkür ederim sana da...iyi alışın bakalım cadı demeye...ben seviyorum ya sorun değil.. hoşgeldin titrek kız şaka bı yana nıkın güzel..bende pek tıtrıyom da bu aralar..ama sevdiğimin estiğinden değil,havalar soğudu da ondan sana da teşekkür ederim...evett kış geldii...üşüyorsun titriyorsun... benim kalbim de titriyooo... Alıntı
Φ jackjohnson Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2006 leman okudunmu bilmem, orda bi erdener abi vardı zamanında o olsa '' Alın bunu ay a götürün bir ay yedirip içirin,sooorada salıverin bakalım bi daha titriyomu '' derdi : )) Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2006 benim kalbim de titriyooo... o hep tıtrıyo ya benımde benımde Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2006 cadıyı gören oldumu Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2006 leman okudunmu bilmem, orda bi erdener abi vardı zamanında o olsa '' Alın bunu ay a götürün bir ay yedirip içirin,sooorada salıverin bakalım bi daha titriyomu '' derdi : )) eğer ay titremesini alırsa kalbimin heyyy hadi ben aaya uçuyorummmmmmmm Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.