Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

hoşbuldukk..zaten forumada cadı diye tanıttın beni. :lol: .cadı diye takmıcaklar beni.. :blushing:

olurmu abisi ben seni TATLI CADI koydum ismini .... ;) minik tatlı cadı ... ;):clover::clover:

Gönderi tarihi:

:sweatingbullets::sweatingbullets::sweatingbullets::sweatingbullets:

ıı..aa..ii..uu...

kimmiş o heç haberim yok...bak sen terbiyesizin yaptığına... :sweatingbullets::stuart:

cadıyı gören yokmuş neyse bir görev vardır helpet......... :lol::lol::lol::online2long:

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

hoşbuldukk..zaten forumada cadı diye tanıttın beni. :lol: .cadı diye takmıcaklar beni.. :blushing:

cadı hoşgeldin.

:devil:

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:
heyy..herkese selam..

bende yeni geldim... :):)

umarım hoşgelmişimdir.. :)

hoşgeldin titrek kız :D:clover:

şaka bı yana nıkın güzel..bende pek tıtrıyom da bu aralar..ama sevdiğimin estiğinden değil,havalar soğudu da ondan :lol:

Gönderi tarihi:

umarım dediğin gibi hoş geldinde boş gelmedin..................... :D

h.g.......... :devil:

orası sizin kararınız..umarım boş gelmemişimdir..:)teşekkür ederimm.... :clover:

cadı hoşgeldin.

:devil:

:) hoşbuldukkk...teşekkür ederim sana da...iyi alışın bakalım cadı demeye...ben seviyorum ya sorun değil.. :stuart:

hoşgeldin titrek kız :clover:

şaka bı yana nıkın güzel..bende pek tıtrıyom da bu aralar..ama sevdiğimin estiğinden değil,havalar soğudu da ondan :lol:

sana da teşekkür ederim...evett kış geldii...üşüyorsun titriyorsun...:)

benim kalbim de titriyooo... ;)

Gönderi tarihi:

leman okudunmu bilmem,

orda bi erdener abi vardı zamanında

o olsa

'' Alın bunu ay a götürün bir ay yedirip içirin,sooorada salıverin bakalım bi daha titriyomu '' derdi

: ))

Gönderi tarihi:

leman okudunmu bilmem,

orda bi erdener abi vardı zamanında

o olsa

'' Alın bunu ay a götürün bir ay yedirip içirin,sooorada salıverin bakalım bi daha titriyomu '' derdi

: ))

:sweatingbullets::) eğer ay titremesini alırsa kalbimin heyyy hadi ben aaya uçuyorummmmmmmm :D

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.