Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Avatar Temalı Bu Ford Mustang Canavarı İnsan Ruhunu Ezmek İçin Yapıldı


Önerilen İletiler

  • Admin

Avatar Temalı Bu Ford Mustang Canavarı İnsan Ruhunu Ezmek İçin Yapıldı

Araba kültürü çok çeşitli ve bazen gizemlidir. Sahnenin her bir mikro niş, otomobil tutkunlarını başkalarıyla paylaştıkları hobi konusunda çok hevesli ve tutkulu yapan bir şeyi temsil ediyor. Ancak genellikle drift füzeleri, dengeli arabalar, kaldırılmış kamyonlar veya alçak biniciler gibi bir şey - James Cameron'ın Avatar filmine adanmış cosplay kreasyonları değil.

BB1fF0et.img?h=630&w=1119&m=6&q=60&o=f&l

2000'lerde bırakılması gereken araba kültürünün bazı bölümleri var; Need for Speed: Underground'ı son kez kapattığınızda ölü kalması gereken bazı şeyler. Birleşik Arap Emirlikleri'nden bu Ford Mustang, hemen hemen hak ediyor.

BB1fEOJ8.img?h=746&w=1119&m=6&q=60&o=f&l

Tüm bu boyanın ve benzersiz özelleştirmenin altında bir S550 Mustang bulunuyor. Özellikle "AVATAR" yazan arkadan aydınlatmalı ızgaranın dikkatini dağıtmasıyla hayal etmenin zor olduğunu biliyorum.

Mustang'in fabrikasının üzerinde bir ton bilimkurgu temalı işçilik ve vahşi bir geniş gövde kiti var. Arka kemerler aşırı çamurluklarla donatılmıştır ve görünüm ön tampona doğru ilerlemektedir. Değişikliği tamamlamak için tavan bir Targa tavana dönüştürüldü ve kapıların menteşeleri önden arkaya kaydırıldı.

İşin sonuna doğru ilerlediğinizde, kaputun bir değil, üç farklı şekilde açıldığını göreceksiniz ve aşağıda motor kapağını açığa çıkaran büyük bir akrilik levha oyulmuş. Pastanın kreması, kaputun her iki tarafından çıkan sarı gözler olabilir.

İç mekan çalışmalarının kalitesi de en üst düzeyde olsa da birinci sınıftır. Tanaka koşum takımlarına ve özel döşeme işçiliğine sahip güzel koltuklar tonu belirlerken, sonsuz bir LED zemin arka koltuk ve bagajın yerini büyük bir Mustang amblemi ile değiştiriyor.

İnşaatçı, Street Fighter Garage, uzun inşa sürecinin video kolajını bir araya getirdi. Dönüşümü aşağıdaki Instagram videolarından izleyebilirsiniz.

İşin toplamda yaklaşık 10 hafta sürdüğü görülüyor. Modifiye edilmiş Mustang'in sahibi, Ocak ayının sonundaki boyama işinden önce bir fotoğrafını yayınladı ve geçen hafta Orta Doğu'daki en büyük özel otomobil ve bisiklet etkinliklerinden biri olan Custom Show Emirates'te ortaya çıktı.

Tüm zorlu çalışmaların karşılığını aldı çünkü gösteri Dubai Dünya Ticaret Merkezi'nde yapıldığında Mustang, egzotiklerden eski Amerikan kasına kadar çok sayıda yüksek dolarlık yapılara karşı yarışarak "Gösteri Kralı" nı kazandı. Motosikletlerin, kamyonların ve hatta tek seferlik gümrük işlemlerinin zeminde yeri vardır - hızlı bir bakış, etkinliğin gerçekte ne kadar çeşitli ve benzersiz olduğunu gösterir.

Şimdi beni dinleyin çünkü benim işim bir inşaatçının başarısını kesinlikle yıkmak değil. Araba kesinlikle bir ton işçiliğe sahip ve içine zaman dökülmüş - Mustang'i şu anda gördüğünüz şeye dönüştürmek için gereken özel imalat veya boyaların hiçbirini yapamayacağımı itiraf etmekten rahatım. Ama bir noktada, bir adım geri çekilmeli ve nasıl bu kadar ileri gittiğini merak etmelisiniz. Ve dahası, araba neden Avatar temalı?

Neyse ki, Mustang sizin fincan çayınız değilse, paletinizi temizleyecek bazı güzel katkılar var. Özel Nissan Patrol kupaları ve birçok eski tarz havalı arasında, herkes için bir şeyler var.

Kaynak: TheDrive

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.