Misafir E-Manyetik Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2006 kolay gelsin sağa aslında o kadar büyük mesele deil kimya iyidir ya. benim gibi dersleri takma. mesela şimdi okuldan kaçmış durumdayım. (bu arada dersleri çok rahat atlatırım ) Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2006 kolay gelsin sağa aslında o kadar büyük mesele deil kimya iyidir ya. benim gibi dersleri takma. mesela şimdi okuldan kaçmış durumdayım. (bu arada dersleri çok rahat atlatırım ) benim kimyam biraz vahim durumda yaa...keşkem senin gibi söyleyebilsem rahatça... bu arada okuldan kaytardın ha... =) bugün burda öyle bir yağmur yağdı ki..izmir doğru düüzgün ilk yağmurlarından birini gördü.. burda ilkbahar sanki..ama yavaş yavaş başlıyo soğuklarr..=) bu arada senden özel ders alıcamm manyetik haberin olsun... bana kimya anlatıcaksın..madem ki iyi... bakalım yanlız söyleyim kimyam pek iyi değil..ders anlatırken kafayı yeme payın var.. Alıntı
Misafir E-Manyetik Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2006 benim kimyam biraz vahim durumda yaa...keşkem senin gibi söyleyebilsem rahatça...bu arada okuldan kaytardın ha... =) bugün burda öyle bir yağmur yağdı ki..izmir doğru düüzgün ilk yağmurlarından birini gördü.. burda ilkbahar sanki..ama yavaş yavaş başlıyo soğuklarr..=) bu arada senden özel ders alıcamm manyetik haberin olsun... bana kimya anlatıcaksın..madem ki iyi... bakalım yanlız söyleyim kimyam pek iyi değil..ders anlatırken kafayı yeme payın var.. canın saolsun anlatırız ya kimya.2 yıl geçti üzerinden ama napak.burada da yağmur bugün başladı. gene de kaçtık (önemli olan arkadaşlarla beraber olmak. )warya acaip de kotu oldu. neyse ist izmir e benziyo herhalde. ayrıca derslerden daha büyük problemler beni bekliyo.(uykusuz geceler vs.) büyük başın büyük derdi olur derlermiş....kahretsin işte. ama herşeye rağmen mutlu olkmayı bil. Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2006 canın saolsun anlatırız ya kimya.2 yıl geçti üzerinden ama napak.burada da yağmur bugün başladı.gene de kaçtık (önemli olan arkadaşlarla beraber olmak. )warya acaip de kotu oldu. neyse ist izmir e benziyo herhalde. ayrıca derslerden daha büyük problemler beni bekliyo.(uykusuz geceler vs.) büyük başın büyük derdi olur derlermiş....kahretsin işte. ama herşeye rağmen mutlu olkmayı bil. mutluyum zatenn...kimyacı bile bozamaz mutluluğumu...=) ama kimya sınavını bilemicem tabiii.. bu arada yağmurları çokk severim....duygu yüklü yağmurlar...akıtmak ona baktıkça sıkıntını...salmak o boşluğa...ve ben yağmur her yağdığında daha bi hürüm...karşımdaki ister kimya...ister her neyse... hocam benim... size hocam diyemmi hocam..ama sizinle çalışsak çalışsak fizik çalışırız...(manyetik hesabı) Alıntı
Misafir E-Manyetik Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2006 mutluyum zatenn...kimyacı bile bozamaz mutluluğumu...=)ama kimya sınavını bilemicem tabiii.. bu arada yağmurları çokk severim....duygu yüklü yağmurlar...akıtmak ona baktıkça sıkıntını...salmak o boşluğa...ve ben yağmur her yağdığında daha bi hürüm...karşımdaki ister kimya...ister her neyse... hocam benim... size hocam diyemmi hocam..ama sizinle çalışsak çalışsak fizik çalışırız...(manyetik hesabı) ne hüzünü yaw. ben artık duygusuz acımasız biri oluyorum yavaş yavaş.fizikte idare eder de bizim dah zor derslerimiz de war yani. onun için alayı yalan geliyo. (geçen sene imkansız bi yazılıya girmiştim.hayatımda ilk defa.defter kitap serbest ama gene 0 çekmiştim onun için hiç bişe mesele deil.) neyse bakarız dicem bakamayabiliriz derslerine sana şimdiden kolay gelsin Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2006 ne hüzünü yaw.ben artık duygusuz acımasız biri oluyorum yavaş yavaş.fizikte idare eder de bizim dah zor derslerimiz de war yani. onun için alayı yalan geliyo. (geçen sene imkansız bi yazılıya girmiştim.hayatımda ilk defa.defter kitap serbest ama gene 0 çekmiştim onun için hiç bişe mesele deil.) neyse bakarız dicem bakamayabiliriz derslerine sana şimdiden kolay gelsin iyi kolay gelsin bana...gelirse artık bir yerlerden... sana da kolay gelsin ne diyim...artık ben giderim şimdi çalışmam lazım... hadi hocammmmmmmmmm teşekkürler.... Alıntı
Misafir E-Manyetik Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2006 iyi kolay gelsin bana...gelirse artık bir yerlerden... sana da kolay gelsin ne diyim...artık ben giderim şimdi çalışmam lazım... hadi hocammmmmmmmmm teşekkürler.... şimdilk dersimiz bu kadar.. bugün öğrendiklerimiz : hayat tecrübeleri ve motive olma. byeeeee iyi çalışmalar. ( ) Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2006 :thumbsup: :thumbsup: Alıntı
Misafir E-Manyetik Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2006 :thumbsup: :thumbsup: ya warya çıkıcaktım sizin yüzünüzden çıkamıyorum yaww. girmeyin kanıma rock la falan Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2006 :thumbsup: :thumbsup: işte buu.....!!! canım benimm... Taking Back Sunday - Falling For You Taking Back Sunday This drowning sorrow is shaking me More than it ever has before The road signs reading bitter end Leave me suspect of a crime The city air chokes me today More than it ever had before I’m nervous to feel deserved By these street signs anymore Are you Going to Be waiting up when i get home We’ll stay up all night Getting drunk and watching sunsets on our porch Falling for you Falling for you I fell for you(im falling) Falling for you(im falling) Falling for you I fell for you These empty feelings question me Of who i think i’ve become Mind is ticking life away Asking if you are the one Are you Going to Be waiting up when i get home We’ll stay up all night Getting drunk and watching sunsets on our porch Falling for you Falling for you I fell for you(im falling) Falling for you(im falling) Falling for you I fell for you I’m dying to explain my heart To you now I’m dying to explain my heart To you now There’s so much on my mind it’s tearing me apart There’s so much on my mind it’s tearing me apart Falling for you Falling for you I fell for you(im falling) Falling for you(im falling) Falling for you I fell for you sana ve manyetiğe gelsin..... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2006 ya warya çıkıcaktım sizin yüzünüzden çıkamıyorum yaww.girmeyin kanıma rock la falan =)) öyle birşey kanına işliyor insanın... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2006 hissetmek ne kadar güzelse o kadarını yapıyorum şu an.... yarınımı hissediyorum...yarınımdakileri hissediyorum...ama düşünüyorum belki koca bir yalanı hissediyorum..yarınımı hissetsem de yarınıma çıkabileceğimin bir kesintisi yok.... ben siziiiiiiiiii çok seviyorum..... canım abim...senin gibi bu kadar anlayışlı birini daha görür müyüm bu yeryüzünde bilemem..seni herşeyinle çok seviyorum..karadenizimin o yeşillerinin eşsiz güzelliği sanki içini bürümüş...seni seviyorum THE_BOSS... canım abim....bu forumu bana söyleyen sensin...ve beni belki de herkessten daha çok tanıyanda....senin kalbin ne kadar iyi böyle...ne kadar düşüncelisin...bazen seninle konuşurken kendime diyorum duygusuz..sen çok duygulusun...burada ne kadar fark edildi bu bilmem ama senin içini de en iyi ben bilirim....seni seviyorum KAAN_BEBETO... forumun biricik dedesii....bana duygusal diyerek duygularımı kıpraştırıcak kadar ince ve duygusalsın....herşeyden önce ne kadar da tamamlayıcısın...ne kadar da cana yakınsın..bir dede denir sana gerçekten..bunu önceden de belirttiğim gibi çok büyük,ince bi sevgi içindeki..seni seviyorum TAURUSMUTİS... canım ablammm..(canım annem)...seni nasıl anlatabilirim ki...ben seninle konuşurken gerçekten bir abla değil bir anne gibisin bana...o yüzden sana bu şekilde hitap ediyorum...ve sen o kadar yücesin ki bende..sen bir annesin ve sen gerçek bir annesin herşeyden ötesin...kalbin hep evlat sevgisiyle dolu..bunu da o kadar güzel yyansıttın ki bana....seni seviyorum SARDUNYAM... evet canım abim benimm...ne zamandır karşılaşamıyoruz seninle...ama ben yazılarını okudukça seni dahada çok özlüyorum...artık bir karşılaşalım...o günün özlemindeyim açıkçası....düşüncelerin benim için çok değerli...ilk seninle paylaştım ben içimi...iyiki de paylaşmışım..seni tanıdığım gün anlamıştım senin bu kadar ince ve inceliğinde huzur veren bir insan olduğunu...seni seviyorum EGZORSİST.... hey müzik dostum benim....hüzünlü arkadaşım...seni hüzünlü gördüğüm anlarda gerçekten çok hisleniyorum...hep mutlu olmanı diliyorum....o güzelim kalbinin içinin ne kadar da sıcak olduğunu biliyorum canım....seni seviyorum YUMOTE... ve sen....fear of the dark...illk sohbetimiz bunun üzerine olmuştu...ve iyiki de oldu...ne kadar duygularını yitirdiğini söylesen de ben inanmıyorum buna...sen gerçekten duyguların en hislisine sahipsin...belki de buna inanamıyosun içine de ondan söylüyorsun...ama benim gözümde duygusal bir insansın bil...seni seviyorum E-MANYETİK... canım kardeşlerim...sizi hiç bir şekilde ayırmıyorum...sizde gördüğüm bu bağı bozmak da istemiyorum ve sizi bir yerde anlatıyorum...içiniz burda....kendiniz burda....sıcaklığınız burda....herşeyden öte kardeşliğiniz burda...sizi seviyorum XPRENSESX...XMİNEX... seni tanımıyo olduğum halde sana çiçek vermiştim...çünkü değer verilen birisinin bir çiçeği hakettiğini düşünüyorum...ve sen çiçeğimi alarak beni çok mutlu ettin...umarım sende hep mutlu olursun..seni seviyorum MURTİ_SAN... foruma girmez oldun..artık gelmicek de olsan seni az-çok tanıdım...baana gülücüğüm diyerek çok muutlu ediyodun beni..seni seviyorum PRUSİAS... ve çok tanımadığım için yorum yapamıcağım ama gerçekten sevdiğim arkadaşlarım.... NATALİE...OLİVİA....ERBAY....SESSİZLİĞİN KIZI....SEDELİNA....GECE YAĞMURU....XLARK TADES....İPEK....LEYLA24...ANUBİS...CİNDİRELLA...HONEST...KESKİNKALEM...EREN... ve adını unuttuğum kim varsa..zaten önce de dediğim gibi...baktın ki burda adın yok..eğer okuduysan bile burayı seni seviyorumdur zaten..eğer unuttuysam da şimdiden özür dilerim.... :hug: Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2006 ayrıca bi yorum daha eklemek istiyorum... çok kibarsın...insanları yaptığın o güzel slaytlarınla çok mutlu edebilirsin..en azından ben çok seviyorum onları..seni de seviyorum XLARK TADES....--sonradan eklediğim için şimdiden özür dilerim-- Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 canım ablammm..(canım annem)...seni nasıl anlatabilirim ki...ben seninle konuşurken gerçekten bir abla değil bir anne gibisin bana...o yüzden sana bu şekilde hitap ediyorum...ve sen o kadar yücesin ki bende..sen bir annesin ve sen gerçek bir annesin herşeyden ötesin...kalbin hep evlat sevgisiyle dolu..bunu da o kadar güzel yyansıttın ki bana....seni seviyorum SARDUNYAM... ölürüm ben sana, çok teşekkür ederim çok güzel duygular yaşattın, güne güzel başladım sayende, iyiki varsın. yolun açık olsun, bende seni çok seviyorum canım kızım. sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 hissetmek ne kadar güzelse o kadarını yapıyorum şu an....yarınımı hissediyorum...yarınımdakileri hissediyorum...ama düşünüyorum belki koca bir yalanı hissediyorum..yarınımı hissetsem de yarınıma çıkabileceğimin bir kesintisi yok.... ben siziiiiiiiiii çok seviyorum..... canım abim...senin gibi bu kadar anlayışlı birini daha görür müyüm bu yeryüzünde bilemem..seni herşeyinle çok seviyorum..karadenizimin o yeşillerinin eşsiz güzelliği sanki içini bürümüş...seni seviyorum THE_BOSS... canım abim....bu forumu bana söyleyen sensin...ve beni belki de herkessten daha çok tanıyanda....senin kalbin ne kadar iyi böyle...ne kadar düşüncelisin...bazen seninle konuşurken kendime diyorum duygusuz..sen çok duygulusun...burada ne kadar fark edildi bu bilmem ama senin içini de en iyi ben bilirim....seni seviyorum KAAN_BEBETO... forumun biricik dedesii....bana duygusal diyerek duygularımı kıpraştırıcak kadar ince ve duygusalsın....herşeyden önce ne kadar da tamamlayıcısın...ne kadar da cana yakınsın..bir dede denir sana gerçekten..bunu önceden de belirttiğim gibi çok büyük,ince bi sevgi içindeki..seni seviyorum TAURUSMUTİS... canım ablammm..(canım annem)...seni nasıl anlatabilirim ki...ben seninle konuşurken gerçekten bir abla değil bir anne gibisin bana...o yüzden sana bu şekilde hitap ediyorum...ve sen o kadar yücesin ki bende..sen bir annesin ve sen gerçek bir annesin herşeyden ötesin...kalbin hep evlat sevgisiyle dolu..bunu da o kadar güzel yyansıttın ki bana....seni seviyorum SARDUNYAM... evet canım abim benimm...ne zamandır karşılaşamıyoruz seninle...ama ben yazılarını okudukça seni dahada çok özlüyorum...artık bir karşılaşalım...o günün özlemindeyim açıkçası....düşüncelerin benim için çok değerli...ilk seninle paylaştım ben içimi...iyiki de paylaşmışım..seni tanıdığım gün anlamıştım senin bu kadar ince ve inceliğinde huzur veren bir insan olduğunu...seni seviyorum EGZORSİST.... hey müzik dostum benim....hüzünlü arkadaşım...seni hüzünlü gördüğüm anlarda gerçekten çok hisleniyorum...hep mutlu olmanı diliyorum....o güzelim kalbinin içinin ne kadar da sıcak olduğunu biliyorum canım....seni seviyorum YUMOTE... ve sen....fear of the dark...illk sohbetimiz bunun üzerine olmuştu...ve iyiki de oldu...ne kadar duygularını yitirdiğini söylesen de ben inanmıyorum buna...sen gerçekten duyguların en hislisine sahipsin...belki de buna inanamıyosun içine de ondan söylüyorsun...ama benim gözümde duygusal bir insansın bil...seni seviyorum E-MANYETİK... canım kardeşlerim...sizi hiç bir şekilde ayırmıyorum...sizde gördüğüm bu bağı bozmak da istemiyorum ve sizi bir yerde anlatıyorum...içiniz burda....kendiniz burda....sıcaklığınız burda....herşeyden öte kardeşliğiniz burda...sizi seviyorum XPRENSESX...XMİNEX... seni tanımıyo olduğum halde sana çiçek vermiştim...çünkü değer verilen birisinin bir çiçeği hakettiğini düşünüyorum...ve sen çiçeğimi alarak beni çok mutlu ettin...umarım sende hep mutlu olursun..seni seviyorum MURTİ_SAN... foruma girmez oldun..artık gelmicek de olsan seni az-çok tanıdım...baana gülücüğüm diyerek çok muutlu ediyodun beni..seni seviyorum PRUSİAS... ve çok tanımadığım için yorum yapamıcağım ama gerçekten sevdiğim arkadaşlarım.... NATALİE...OLİVİA....ERBAY....SESSİZLİĞİN KIZI....SEDELİNA....GECE YAĞMURU....XLARK TADES....İPEK....LEYLA24...ANUBİS...CİNDİRELLA...HONEST...KESKİNKALEM...EREN... ve adını unuttuğum kim varsa..zaten önce de dediğim gibi...baktın ki burda adın yok..eğer okuduysan bile burayı seni seviyorumdur zaten..eğer unuttuysam da şimdiden özür dilerim.... :hug: KARDEŞİM BENİMM.... SENİN SICAKLIĞIN DA HEP BİZLERLE EMİN OL!!İÇTENLİĞİNİ,DOĞALLIĞINI,KARDEŞİLİĞİNİ HEP YANIMDA HİSSEDİYORUM.... PRENSESİMLE BENİ AYNI BÖLÜMDE YAZDIĞIN İÇİN AYRI BİR TEŞEKKÜR EDİORUM DÜŞÜNCELİ KARDEŞİM.... SENİ ÇOOOK SEVİORUM..... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 diz dövdüm şavkı aktı sakarya'nın suyuna sakarya'nın suları nâmın söyleşir hemşehrim sakarya öksüz sakarya ankara'dan uçan kuşlar kemal'im der günler günü çağrışır kahrolur bulutlara karışır gök bulut yaşmak bulut uca dağlar dev boyunlu morca dağlar divan durmuş bekleşir mustafa'm mustafa kemal'im nasıl böyle varıp geldin hoşgeldin çıngı kaymış yalazlanmış gözlerin sol yüzünde güneş südü sıcaklık ellerinden öperim mustafa kemal senin dalın yaprağın biz senin fidanların biz bunları yapmadık sen elbette bilirsin bilirsin mustafa kemal elsiz ayaksız bir yeşil yılan yaptıklarını yıkıyorlar mustafa kemal hani bir vakitler kubilay'i kestiler çün buyurdun kesenleri astılar sen uyudun asılanlar dirildi mustafa'm mustafa kemal'im ATTİLA İLHAN Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 canım ablammm..(canım annem)...seni nasıl anlatabilirim ki...ben seninle konuşurken gerçekten bir abla değil bir anne gibisin bana...o yüzden sana bu şekilde hitap ediyorum...ve sen o kadar yücesin ki bende..sen bir annesin ve sen gerçek bir annesin herşeyden ötesin...kalbin hep evlat sevgisiyle dolu..bunu da o kadar güzel yyansıttın ki bana....seni seviyorum SARDUNYAM...ölürüm ben sana, çok teşekkür ederim çok güzel duygular yaşattın, güne güzel başladım sayende, iyiki varsın. yolun açık olsun, bende seni çok seviyorum canım kızım. sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... sağol ablamm...(canım annem)..hem düşüncelerin için hem de şiir için... KARDEŞİM BENİMM.... SENİN SICAKLIĞIN DA HEP BİZLERLE EMİN OL!!İÇTENLİĞİNİ,DOĞALLIĞINI,KARDEŞİLİĞİNİ HEP YANIMDA HİSSEDİYORUM.... PRENSESİMLE BENİ AYNI BÖLÜMDE YAZDIĞIN İÇİN AYRI BİR TEŞEKKÜR EDİORUM DÜŞÜNCELİ KARDEŞİM.... SENİ ÇOOOK SEVİORUM..... kardeşim benim....ne güzel söylemişsin hislerini...inan çok mutlu oldum...hem okuduğun için hem de cevapladığın için... umarım hiç ayrılmazsınız.... Alıntı
Misafir E-Manyetik Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 ve sen....fear of the dark...illk sohbetimiz bunun üzerine olmuştu...ve iyiki de oldu...ne kadar duygularını yitirdiğini söylesen de ben inanmıyorum buna...sen gerçekten duyguların en hislisine sahipsin...belki de buna inanamıyosun içine de ondan söylüyorsun...ama benim gözümde duygusal bir insansın bil...seni seviyorum E-MANYETİK... demek öle küçük hanım :)saol ama inan bu kadar duygusallık midemi bulandırdı. XPRENSESX... ayrıca bu şahsiyetle bi daha konuşacağımı da sanmıyorum.ihaneti affettmem... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 ve sen....fear of the dark...illk sohbetimiz bunun üzerine olmuştu...ve iyiki de oldu...ne kadar duygularını yitirdiğini söylesen de ben inanmıyorum buna...sen gerçekten duyguların en hislisine sahipsin...belki de buna inanamıyosun içine de ondan söylüyorsun...ama benim gözümde duygusal bir insansın bil...seni seviyorum E-MANYETİK... demek öle küçük hanım :)saol ama inan bu kadar duygusallık midemi bulandırdı. XPRENSESX... ayrıca bu şahsiyetle bi daha konuşacağımı da sanmıyorum.ihaneti affettmem... iyi sen bilirsin...tamam sen cani ruhlusun o zaman... seni muutlu edecekse ben böylede söylerim...aamma pek inandırıcı gelmez bana... neysem manyetik...orantılı normal bir insansın o zaman..=) Alıntı
Misafir E-Manyetik Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 iyi sen bilirsin...tamam sen cani ruhlusun o zaman... seni muutlu edecekse ben böylede söylerim...aamma pek inandırıcı gelmez bana... neysem manyetik...orantılı normal bir insansın o zaman..=) yo cani deilim. orantılı ne demek yaw kusel bi kelime deil ayrıca manyetikte deilim artıkın deişecek bi süre sonra. Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 yo cani deilim. orantılı ne demek yaw kusel bi kelime deil ayrıca manyetikte deilim artıkın deişecek bi süre sonra. o zaman sen söyle sayın ßL@D€-RUNN€R size ne dememi istersiniz... dedim kim bu ilk gördüğümde sonra çakktım...arkadaşım sen nesin..duygulu değilsin...duygusuz değilsin...o zaman sen.... karmakarışık bişeysin....sevecek kdar duygulu...affetmeyecek kadar duygusuz..en güzeli bu oldu galiba... Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 hey müzik dostum benim....hüzünlü arkadaşım...seni hüzünlü gördüğüm anlarda gerçekten çok hisleniyorum...hep mutlu olmanı diliyorum....o güzelim kalbinin içinin ne kadar da sıcak olduğunu biliyorum canım....seni seviyorum YUMOTE... canım benim sen üzülme olur geçer bunlar gelip geçer umarım hiç gelmez sen de mutlu ol sen de üzülme ve titremesin ellerin yaş inmesin yüzüne SENİ SEVİYORUM canımmmmm Alıntı
Misafir ßL@D€-RUNN€R Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 bilmem adını sen koy. ama beni oliviaya sormayın. kızın 6. hissi çok kuvvetli Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2006 Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2006 fıstığım nasılsın aşkım keyifler yerindemi kimya sınavın nasıl geçti. umarım iyi geçmiştir. kızımın fen sınavı iyi geçmiş 90 almış türkçeden de 85 almış inşallah senden de iyi haberler alırım birtanesi... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.