Φ sardunyam Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 fıstık kızım nasılsın dersler yoğun anlıyorum kolaylıklar dilerim bitanem seni çok seviyorum unutma dualarımız her zaman seninle tatlım... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 fıstık kızım nasılsın dersler yoğun anlıyorum kolaylıklar dilerim bitanem seni çok seviyorum unutma dualarımız her zaman seninle tatlım... Amin annecim... yaa öyle...yarın bi sınavım daha vardı..o iptal oldu....ama görmelisiniz çocuklar gibi seviniyorumm.... o kadar bıktım ki artık..dopdolu beynim... canlarımsınız siz benim yaa.... sizin sevginiz..desteğiniz..dualarınız hep kalbimde zaten.... çok da özledimm ayrıca... ben birazdan uyumaya gidicem annem....bende seni çokk seviyorum... öpüyorum seni ve miniklerimi..bu arada az önce güzel gönülleme bi not ilettim orda gördüm...minik Efe'm hastalanmış... geçmiş olsun...öpersin benim yerime.... Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 Bakıyorum dersler seni epey yordu bu aralar.Sınavlardan alnının akıyla çıkar kuş gibi hafiflersin inşallah. Kendine dikkat et canım sevgiyle kal Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 Bakıyorum dersler seni epey yordu bu aralar.Sınavlardan alnının akıyla çıkar kuş gibi hafiflersin inşallah.Kendine dikkat et canım sevgiyle kal sen beni böle düşünüyosun ya...kalbim pır pırlanıyor yaa... canımsın benim... evett...oldukça fazla yoruldum....kanatlarım bile yoruldu...sınavların yanında olan bi kaç ufak da olsa...üzücü şeyler de var kanatlarımı yoran... ne güzel bir duaa...o kadar ihtiyacım vardı ki...Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.... :clover: gül için de ayrıca teşekkür ederim hemşerim benim... Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 kıs delüü diyip kaçıyon her gün.... sebebim sen olcan vicdan azabı çekicen sonra bu kadarı yeter ,zır delülüğüm çekilmes valla.... bak kırk kez senden önce sana söylerim..senin o hassas kalbin hiç dayanmaz.... oo..canım benim kıyamam ben sana seni gördüğüme sevindim Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 kıs delüü diyip kaçıyon her gün.... sebebim sen olcan vicdan azabı çekicen sonra...bu kadarı yeter ,zır delülüğüm çekilmes valla....bak kırk kez senden önce sana söylerim..senin o hassas kalbin hiç dayanmaz.... oo..canım benim kıyamam ben sana seni gördüğüme sevindim olsun kıyy kıs...delülüğüm senn elinden oluversin...çok mu sanki.... ama napıım sana delü kleom demek çok hoşuma gidiyoorr... rahatsız olduğunda söyle bana... tamam mı... hem sen de bana delü kelebek diyebilirsin... sen bana kıyamıyonn ben sana hiç kıyamıom...canım delü kleom benim... ben de seni gördüğüme çok sevindim... Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 delüü kelebek sen hala yatmadın mı..... faslası zarar ...arada bir sakıncası yuk Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 nasılmış bakem benim minik kelebeğim Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 Bir süre sonra... -------------------------------------------------------------------------------- Bir süre sonra, bir eli tutmakla bir ruhu zincirlemek arasındaki farkı görürsün. Ve aşkın yaşlanmak, birlikte olmanın da güvende olmak anlamına gelmediğini öğrenirsin. Ve yenilgileri; Başın dik ve gözlerin açık karşılamaya başlarsın, Bir çocuğun üzüntüsü ile değil, Bir yetişkinin zerafeti ile. Ve her şeyi bugünü düşünerek yapmayı öğrenirsin, Çünkü yarın ile ilgili her şey belirsizdir. Bir süre sonra güneşin ışığının yakıcı olduğunu öğrenirsin, Eğer fazla maruz kalırsan. Bu yüzden, başka birisinin sana çiçek getirmesini beklemeden, Kendi bahçeni yarat. Ve göreceksin ki dayanıklısın, Ve kuvvetlisin, Ve değerlisin, Ve öğrenirsin… Ve öğrenirsin, her hoşçakal ile öğrenirsin. sevgili RA_dya bu ne kadar güzel bir yazı ve ne kadar doğru... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 öptüm Efe'yi senin yerinede... oda seni öpüyormuş ayrıca Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 nasılmış bakem benim minik kelebeğim iyiyim frozenm.... ama kalbi sıcacık olann canım... yorgunluğumu atıyoruum.... haftasonuu....yaşasıınnnn diyenlerdenim yani... öptüm Efe'yi senin yerinede...oda seni öpüyormuş ayrıca canım benim..kıyamam ona ben... dikkat etsin kendisine.... Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2007 ne haber kelebek.. Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2007 KELEBEK DERS ÇALIŞIYORMUŞ... Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2007 seni öylemi kandırıyo Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2007 sen öylemi kandırıyo görüyüm zaten kulagını çekecem Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2007 forumda görebilirsin.....delüü rolü oynuyomuş dediğine göre Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2007 anam dedikodum dönüyoo... hemi de benim defterimde... neyse hadi ben şimdi gidiyorum..siz yapın bakalım dedikodumu... pis dedikoducular siizii... abimm yaf...kulağımı çekme ama... kleoo.... sadece saana bunu yapıyorum... küstüm sana....! neyse....çok dedikodu yapmayın arkamdan... sonra çınlamasına dayanamam uyuyamam....pardon çalışamam dicektim... ya ama gerçekten çok yoğun bi haftadan çıktım..bunu çok görmeyin bana... Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2007 kıs ayıp dil çıkarıyo bide..... üzmüşüm üzüldüm..seni samimiyetine dayanarak takıldım..sana sende bana bende kızdım şimdi sana bende küstüm Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2007 Canım benim sen günaydın dersin de günüm güzel olmazmı hiç Sana da günaydın ablasının kelebeği Biraz dinlendin mi bari?Öpüyorum seni bugün güneş seni daha bi güzel aydınlatsın,ısıtsın.Senin günün daha da güzel olsun Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2007 izmirli napıyomuş bakıyım izmirden selamlar Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2007 Canım benim sen günaydın dersin de günüm güzel olmazmı hiç Sana da günaydın ablasının kelebeği Biraz dinlendin mi bari?Öpüyorum seni bugün güneş seni daha bi güzel aydınlatsın,ısıtsın.Senin günün daha da güzel olsun canımm İzmir kokulum...günlerim o kadar güzel geçiyor ki...ve bunu yazdığın günn... gerçekten çok mutlu bir gündü... senin duaların hep benimle zaten...biliyorum... izmirli napıyomuş bakıyım izmirden selamlar heyy.....bi İzmir kokusu dahaa... pembe şekerim... iyiyim ne yapayım.... selamlar memleketlim.....güzel memleketlim.... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2007 kıs ayıp dil çıkarıyo bide..... üzmüşüm üzüldüm..seni samimiyetine dayanarak takıldım..sana sende bana bende kızdım şimdi sana bende küstüm ayıpp mıı.... ama bebişler hep müüü yaparlar...çok da tatlı olurlar ayrıca ya öle bi alındım ama geçtii... küsük delüü senii.... Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2007 Ne güzel bir haber bu Çok sevindim kelebeğim...Elbette dualarım seninle Bir Gün Çok Sevileceksin! derdimi içtim, yaş girdi saçlarıma yaktı içimi sarhoş etti akıl şimdi su değirmeni…öğütecek buğdayı yok! geriye dönemedik, kırıktı sevgi bakışımız misafir ettik kendimiz gibi kederi…zamanın anahtarı yok! içimizde hasta çırpınışları yaşama coşkusuyla ölüm arzusu, kol kola çirkinsin kapın çalınmadığı an, güzelsin sevgiyi içtiğin zaman…bilirsin! bilirsin, ne zaman küfelik, ne zaman seyirlik olduğunu… bilirsin, öldüğünde yaşadığının emanetin olduğunu… bilmezden geldik, kulağımıza su kaçtı saçlarımızı taramadık, kıyısına kar yağmıştı duygularımızı kilitleyip, kaçamadık…kaçacak yol kapalıydı! kaçırmak istedik arzuları, kırmak istedik bir an tabağı canağı…kırdık da hasretimiz ocakta kaynamaktaydı…bir tas çorba gibi konuldu akşam soframıza… bize bir haller oldu, yarım kalan romanlar raflarında tozlandı yazılmayan duygular kirpiklerde asılı kaldı anlatılmayan sevdalar kursağımızda haram lokma mıydı, ki konuşamadık… bir dilek tut, perdelerden aşk girsin gözlerini kapa sevgi alnına ıslaklık versin kollarını aç yar sana perdesiz gelsin…sen kendine şans ver bir gün çok sevileceksin… İlknur Köknar Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 SENSİZ Sensiz de denizi seyredebiliyorum. Hem dalgaların dili seninkinden açık. Ne kadar hatırlatsan kendini boş. Sensiz de seni sevebiliyorum. Hep boş konuşurduk hatırlar mısın, bula bula, Karşılaştığımız zamanlarda. Sen, sevgiden şımaran çocuk, Ben şaşıran budala Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.