Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2006 ne güzel oluyor..sen yazdıkça ablam(canım annemm) ah bi bilsen...o kadar okşuyorsun ki kalbimii...bende senii çokkk seviyorummmmm...... Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2006 selam nasılsın cadı Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2006 yaaff...bende en sonunda mail yollucaktım...merak ettim yaff...nerelerdesin kaan abi yüzünü gören cennetlik... iyi bak malum oldu....bugün hep düşündüm kaç gündür girmiyo hiç ne oldu diye...ama Allah'ım merakımı gidermemi sağladı... =) iyiyim abim napıyım...sen napıon asıl?=) Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2006 yaaff...bende en sonunda mail yollucaktım...merak ettim yaff...nerelerdesin kaan abi yüzünü gören cennetlik...iyi bak malum oldu....bugün hep düşündüm kaç gündür girmiyo hiç ne oldu diye...ama Allah'ım merakımı gidermemi sağladı... =) iyiyim abim napıyım...sen napıon asıl?=) iyiyim saol canım sen nasılsın ben de iyiyim tatlı cadı... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2006 ne güzel oluyor..sen yazdıkça ablam(canım annemm) ah bi bilsen...o kadar okşuyorsun ki kalbimii...bende senii çokkk seviyorummmmm...... sen iste ben hep yazarım ve hep gelirim sayfana... gerçi anneler pek çekilmez ama... vıdı vıdı sürekli nasihat kumkumalarıyızdır... annem derdi de inanmazdım öfff anne derdim ben biliyorum uzatma artık, sende anne olunca anlarsın derdi ben ondan beter oldum... ne güzel sana bunu hissettiriyorsam... çok mutluyum, evlatlarım çoğalıyor... Allah eksikliğinizi göstermesin... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2006 sen iste ben hep yazarım ve hep gelirim sayfana... gerçi anneler pek çekilmez ama... vıdı vıdı sürekli nasihat kumkumalarıyızdır... annem derdi de inanmazdım öfff anne derdim ben biliyorum uzatma artık, sende anne olunca anlarsın derdi ben ondan beter oldum... ne güzel sana bunu hissettiriyorsam... çok mutluyum, evlatlarım çoğalıyor... Allah eksikliğinizi göstermesin... hissettirmektende öte....beni anlayabiliyosun...gerçekleri bi anne gibi yüzüme vuruyorsun ya....ben seni çok seviyorum ablamm(canım annem) ... minik bi papatya...koy kalbinin bir kenarına ablam...=) Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2006 iyiyim saol canım sen nasılsın ben de iyiyim tatlı cadı... bende iyiyim...şükürler olsun...=) seni görmek yeniden güzelll...=)) ben sana herşey için teşekkür ederim...içimden geldi... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2006 hissettirmektende öte....beni anlayabiliyosun...gerçekleri bi anne gibi yüzüme vuruyorsun ya....ben seni çok seviyorum ablamm(canım annem) ... minik bi papatya...koy kalbinin bir kenarına ablam...=) sen neden bu kadar tatlısın ki, alıştırma bana kendini özlerim sonra çok. insanları anlamak çok kolaydır bebişim, yeterki dinlemesini bilelim... bak bir söz var çok güzel derki: insanları dinliyormusunuz, yoksa sıranın size gelmesini mi bekliyorsunuz? anlatmak istediğin herşeyi anlatabilirsin bana sakın unutma... papatyayı sakladım kalbimin bir köşesine orda hiç solmayacak emin ol... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 sen neden bu kadar tatlısın ki, alıştırma bana kendini özlerim sonra çok. insanları anlamak çok kolaydır bebişim, yeterki dinlemesini bilelim... bak bir söz var çok güzel derki: insanları dinliyormusunuz, yoksa sıranın size gelmesini mi bekliyorsunuz? anlatmak istediğin herşeyi anlatabilirsin bana sakın unutma... papatyayı sakladım kalbimin bir köşesine orda hiç solmayacak emin ol... tamam ablacım....=) artık dert bende...dinlemesi sende..=) aman ablam bi dert değil artık sennle mutluluklarımı da paylaşırım... o kadar sıcak ki kalbin eminim solmaz orda benim minicik çiçeğim... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 dua etmek istiyorum....sebebim var duama....anlattığım gibi...okuduysanız eğer... Allah'ım inşallah o minik kardeşimi hayatta yalnız bırakmaz,ona herşeyin iyisini nasip eder,onu annesi gibi bağrına basabilecek kişilerle karşılaşmasını nasip eder... ve Allah'ım sen bizi bu kalabalığın içinde ailemizzden ayırma yarabbim....küçük yaşımızda onlarla birlikte olmamızı nasip et Allah'ım. ve annemize babamıza hayırlı bir evlat olmamızı nasip et Allah'ım... AMİN... Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 dua etmek istiyorum....sebebim var duama....anlattığım gibi...okuduysanız eğer... Allah'ım inşallah o minik kardeşimi hayatta yalnız bırakmaz,ona herşeyin iyisini nasip eder,onu annesi gibi bağrına basabilecek kişilerle karşılaşmasını nasip eder... ve Allah'ım sen bizi bu kalabalığın içinde ailemizzden ayırma yarabbim....küçük yaşımızda onlarla birlikte olmamızı nasip et Allah'ım. ve annemize babamıza hayırlı bir evlat olmamızı nasip et Allah'ım... AMİN... AMİN Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 AMİN teşekkür ederim kaan abi...AMiN dediğin için duama... =) nasılsın bu arada bişey sorucam...? nerdeyse 2 haftadır seni göremedim...önemli birşey yoktu demii..? Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 teşekkür ederim kaan abi...AMiN dediğin için duama... =) nasılsın bu arada bişey sorucam...? nerdeyse 2 haftadır seni göremedim...önemli birşey yoktu demii..? gezmelerdeydim canım benim yine gitcem Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 iyi bakalum...gidişlerin geri dönüşü var nasılolsa...=)) bu arada afiyet olsun sana... Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 iyi bakalum...gidişlerin geri dönüşü var nasılolsa...=)) bu arada afiyet olsun sana... saol canım ..yemek yedim bide dışarı çıkıp alış veriş yaptım geldim .. Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 maşallah...maşallah.... ne kadar da hızlısın yaff...insan bu bilgisayarın başında zamanı unutuyor... Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 maşallah...maşallah....ne kadar da hızlısın yaff...insan bu bilgisayarın başında zamanı unutuyor... piracuk öyleyim Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 ya da ben biraz uzun durdum burda sankiii... neyse ama sen hızlısın ona bişey diyemicemm Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 ya da ben biraz uzun durdum burda sankiii... neyse ama sen hızlısın ona bişey diyemicemm kimya dersi kimya dersi bişey hatırlatıyormu.. çalışmak açısından Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 kimya dersi kimya dersi bişey hatırlatıyormu.. çalışmak açısından evet kötü anılarımı hatırlatıyor.. çalışmak açısından da...şeyyy neysem sonuçta acı hatırlatıyo ya yeter.. ben o kimyacıyı...Allah'tan bir anne sadece ona olan saygım anneliğinden ve öğretmenlerin nadideliğinden.. aslında ççok kötü değil...sadece öğretim şekline kızıyoorym..insanları korkutarak ne elde edebilir ki..neyse yine de kalbi iyi ama bize yansıtmıyo o kadar... alıştık artık..ama notlar da kötü olunca biraz kötü oluyo tabi kimyadn düzelcek inşallah düzelcekk.. Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 Unutulan Dost Hatırlar mısınız o ilk günü? Sıcacık bir merhaba, Ve içten bir tanışma ile Başlamıştı dostluğumuz… Git gide yakınlaşmıştık, Sözler verip, şakalaşmıştık, Bir gün ayrılsak bile Bitmeyecekti bu sıcaklık… Dostça bir birliktelik, Neşeli bir o kadar da, Romantik günlerimiz geçmişti, Biz kendimizle barışıktık… Şimdi, şimdi ne olduysa, Bitti bu dostluk, arkadaşlık… Ben hiç böyle olsun istememiştim, Neden oldu bu? Ayrılık, yalnızlık, soğukluk… Hatırlayınca hatırlanan bir dost olmak, Sıcacık bir merhabaya, Donuk, ruhsuz bir merhaba almak değildi, Benim savaşım, uğraşım, çırpınışlarım… Bir söz verdik biz, Bu söze sadık kalmaktı, Benim çabalarım, arzularım… Hiç unutamadığım, unutmayacağım, Canım dostlarım… Hadi nerdesiniz gelin artık, Ben hep yanınızdayım… ................................................................................................................................................... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 Özletiyor Seni Bu Yağmurlar Burada yağmur yağıyor Aralıksız yağıyor günlerdir Ama sen yine de şemsiyeni Almadan gel ilk otobüsle Buğulanan camlara usulca Yüzünü çiziyorum ki yüzün Bir yağmur damlası olup Düşüyor yapraklarına gülün Güller de bozamıyor bu uzun Karanlık sessizliğini kentin Anılarını yitiriyor sokaklar Bezirgânlaşıyor bulvar ışıkları Tarih de kekemeleşiyor bazen Ki o zaman aşktır tek bilici Aşksa yürümek gibi bir şey Duyabilmek kuşların gelişini Anısı bizsek eğer bu kentin Unuttuğu türküler bizsek Acıyı rehin bırakıp bir güle Anımsatmalıyız bunları bir bir Sonra yürümeliyiz seninle Sokaklara caddelere çıkmalıyız Belki bir aşktır bu kentin Belleğini geri getirecek olan Burada yağmur yağıyor ama sen Şemsiyeni almadan gel yine de Özletiyor bu çılgın sağanak seni Sırılsıklam özletiyor biliyor musun Ahmet Telli Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 canımmm nasılsın umarım iyisindir özledim kız cadı Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 evet ya görüşemedik şöle bi...bende özledim iyiyim şükürler olsun...teşekkür ederim yazdığın için... sen nasılsın pekiii? Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 iyi diyelim iyi olsun gülüm be Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.