Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

ARKADAŞLARIM hızlı okuma için neler yapmalıyım..b ilgileriniz için şimdiden teşekkürler

Gönderi tarihi:

Kelimeleri değil, kelime guruplarını görmeyi öğrenmelisin. Beynin gözünden çok daha hızlı.

Kurslar faydalı, ben gittim şu anda dakikada 1000 kelimenin üstünde okuyabiliyorum.

Gönderi tarihi:
  • Yazar

çoook iyi :clover: darısıbaşıma :stuart: ben bi bakışta iki üç kelime okuyabiliom..teknikleri biliom gestalt kriterleri gibi..ama iyi bi uygulamacı deilim..kurslar faydalı öylemi..sevindim :clover::clover: faydasız diyenler de var :clover: iyisini bulurum inşallah :clover:

Gönderi tarihi:

çoook iyi :clover: darısıbaşıma :stuart: ben bi bakışta iki üç kelime okuyabiliom..teknikleri biliom gestalt kriterleri gibi..ama iyi bi uygulamacı deilim..kurslar faydalı öylemi..sevindim :clover::clover: faydasız diyenler de var :clover: iyisini bulurum inşallah :clover:

Kurslar yol göstericiler olarak faydalıdırlar. Sana hızlı okumaya nasıl ulaşacağını gösterirler sadece. Aslında hızlı okumayı bilen birinden de faydalanabilirsin. Kurslara para yatırman şart değil yani. Sadece bazı prensipler var, onları öğrenip bol alıştırma yapman gerek. (En önemli şey alıştırmadır.)

[email protected] "msn" adresim. Eğer ihtiyacın olursa hem kurslar konusunda hem de teknikler konusunda yardımcı olmaya çalışırım.

Gönderi tarihi:
  • Yazar

haklısın..bilgim azcık var ama uygulama yapmıorum ki..erteliyorum..daha fazla bilgiyi burdan okumak için bu baslığı açtım.forumdaslarımın fikirlerini de almak istedim..sagol arkadaşım :clover: hızlı okumada oldukca faydalı bir yayım elime geçti.kasetli anlatımlı..ancak burda yazarsam reklam gibi olur..hadi şu kadarını yazıyım..mlkdyrghf... :lol::clover: ....................açtıgım bu tompikle de pek kimse ilgilenmedi :sweatingbullets: olsun.. :sweatingbullets: silinse bari.. :w00t: hmm.. B)

• 2 ay sonra...
Gönderi tarihi:

hızlı kitap okum teknikleri var bitanesi

gözatlatma teknigi bu teknikte boylamasını görmeniz lazım önce gözünüzü onaalıştırın

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.