Φ mugmuge Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 ARKADAŞLARIM hızlı okuma için neler yapmalıyım..b ilgileriniz için şimdiden teşekkürler Alıntı
Φ Alekhine Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 Kelimeleri değil, kelime guruplarını görmeyi öğrenmelisin. Beynin gözünden çok daha hızlı. Kurslar faydalı, ben gittim şu anda dakikada 1000 kelimenin üstünde okuyabiliyorum. Alıntı
Φ mugmuge Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 çoook iyi darısıbaşıma ben bi bakışta iki üç kelime okuyabiliom..teknikleri biliom gestalt kriterleri gibi..ama iyi bi uygulamacı deilim..kurslar faydalı öylemi..sevindim faydasız diyenler de var iyisini bulurum inşallah Alıntı
Φ Alekhine Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2006 çoook iyi darısıbaşıma ben bi bakışta iki üç kelime okuyabiliom..teknikleri biliom gestalt kriterleri gibi..ama iyi bi uygulamacı deilim..kurslar faydalı öylemi..sevindim faydasız diyenler de var iyisini bulurum inşallah Kurslar yol göstericiler olarak faydalıdırlar. Sana hızlı okumaya nasıl ulaşacağını gösterirler sadece. Aslında hızlı okumayı bilen birinden de faydalanabilirsin. Kurslara para yatırman şart değil yani. Sadece bazı prensipler var, onları öğrenip bol alıştırma yapman gerek. (En önemli şey alıştırmadır.) [email protected] "msn" adresim. Eğer ihtiyacın olursa hem kurslar konusunda hem de teknikler konusunda yardımcı olmaya çalışırım. Alıntı
Φ mugmuge Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2006 haklısın..bilgim azcık var ama uygulama yapmıorum ki..erteliyorum..daha fazla bilgiyi burdan okumak için bu baslığı açtım.forumdaslarımın fikirlerini de almak istedim..sagol arkadaşım hızlı okumada oldukca faydalı bir yayım elime geçti.kasetli anlatımlı..ancak burda yazarsam reklam gibi olur..hadi şu kadarını yazıyım..mlkdyrghf... ....................açtıgım bu tompikle de pek kimse ilgilenmedi olsun.. silinse bari.. hmm.. Alıntı
Φ sabri_2020 Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2007 hızlı kitap okum teknikleri var bitanesi gözatlatma teknigi bu teknikte boylamasını görmeniz lazım önce gözünüzü onaalıştırın Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.