Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 Hey Allahım İyi niyetimiz yine su istimal oldu yani O zaman yazmanın bir manası olsun çünküm bu defa gerçekten küstüm Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 Hey Allahım İyi niyetimiz yine su istimal oldu yani O zaman yazmanın bir manası olsun çünküm bu defa gerçekten küstüm ha işte şimdi oldu sevgili arkadaşım seni kırdığım,incittiğim,iyi niyetini suistimal ettiğim için af diliyorum gel barışalım affetmet büyüklüğün şanındandır Alıntı
Φ Yağmur Yüreklim Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 Ben hemen barışalım öyleyse öp elimi Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 Affetme kıss kankim yuk kıss affetmek Allah'a mahsustur, kankim küsmemiştir sana siyah amcam Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 hemen barışalım öyleyse öp elimi bende küstüm sana yufkam yüreğim niye en son gittiğin montaja beni çağırmadın yoksa beğenmiyor musun beni Alıntı
Φ Yağmur Yüreklim Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 seninle montajamı gidilir be montajlamı uğraşacam seninlemi elinin ojesiyle he sen iyisi otur oturduğun yerde bide barışmak istiyorsan kankim aha elim öp bakiim Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 seninle montajamı gidilir be montajlamı uğraşacam seninlemi elinin ojesiyle he sen iyisi otur oturduğun yerde bide barışmak istiyorsan kankim aha elim , öp bakiim 1.si tırnaklarımda oje yok 2.si eklediğin resmi göremiyorum 3.sü bana kankim dediğini kankim duymasın parçalar seni beni niye montaja çağırmadın yuksa beni beğenmiyor musun Alıntı
Φ Yağmur Yüreklim Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 yuk kankim senden çırak mırak olmaz beğenmemek değilde güvenmiyorum malum çatıda bizim işimiz zevkine atarsın beni aşağı olmas 4.sü kankin benden ödü patlar ne parçalıyor hem benim arkamda psikoda var Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 Benim kankime kim kankim diyorrrrrrrrrr Bay Clooney biras düşünecem Yufka Yürekli ne öpcem be senin elini Bayram değil seyran değil Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 güvenmiyor musun bu daha kötü ama niye bana güvenmiyorsun sen psikoyu senin arkanda mı sanıyosun psiko bu bigün senin arkanda olur bigün olmas napacağı belli mi olur onun Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 Kıs kankim psiko bu napcağı bellimi olur Neyse ben kaçtım görüşürüz Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2006 güvenmiyor musun bu daha kötü ama niye bana güvenmiyorsun sen psikoyu senin arkanda mı sanıyosun psiko bu bigün senin arkanda olur bigün olmas napacağı belli mi olur onun yaaa bana psiko demeyin benim adım güselyaz duydunuzmuuuuu kıss ben istikrarlı bi psikoyum haberin olsun bacım emiiiiii hepinizin dişlerini söküp beştaş oynayabilirem heee haberinis olsun ama seviyorum kıss ben sizii Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2006 kıss sedoş gel barışalım mı? canım barışmak istedi senle, hadi hadi affettim gel barışalım... Alıntı
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2009 Farkında olmadan kırdığım ve küstürdüğüm herkesten özür diliyorum Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.