Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Sınır Devriyesi videosu, kaçakçıların iki genç kızı 14 metrelik bariyerden düşürdüğünü gösteriyor


Admin

Önerilen İletiler

  • Admin

Sınır Devriyesi videosu, kaçakçıların iki genç kızı 14 metrelik bariyerden düşürdüğünü gösteriyor

Çarşamba günü bir Sınır Devriyesi yetkilisi tarafından yayınlanan video, kaçakçıların iki genç kızı bir bariyerin üzerinden düşürdüğünü ve bir çift çocuğu terk ettiğini gösterdi.

BB1fbc6P.img?h=683&w=1119&m=6&q=60&o=f&l

El Paso Sektör Şefi Gloria Chavez bir tweet'e yazdı.

Kimliği belirlenemeyen iki yetişkin daha sonra duvarın üzerinden bir nesne fırlattıktan sonra bariyerin karşı tarafındaki bir tepeye koşarak çocukları "en yakın konuttan millerce uzakta" bıraktı.

Ajanlar, kolluk kuvvetlerinin olaydan kısa bir süre sonra Ekvadorlu iki kız kardeşini kurtardığını ve yardımda bulunduğunu söyledi. Çocuklar, "ihtiyati tedbirler ve ileri değerlendirme için" yerel bir hastaneye nakledildi ve çift, geçici bir bekletme tesisine yerleştirilmeden önce "tıbbi olarak temizlendi".

Bu kaçakçıların masum çocukları dün gece 14 metrelik bir sınır bariyerinden acımasızca düşürmeleri beni şaşırttı. Temsilcilerimizin mobil teknolojiyi kullanarak uyanık olmaları olmasaydı, bu iki hassas yaşlı kardeş saatlerce çöl ortamının sert unsurlarına maruz kalırdı ”dedi Chavez yaptığı açıklamada. "Şu anda Meksika'daki kanun uygulayıcı ortaklarımızla birlikte çalışıyoruz ve bu acımasız insan kaçakçılarını, onları kanunun en geniş kapsamına kadar sorumlu tutabilmek için tespit etmeye çalışıyoruz."

Olay, elit bir kolluk kuvveti birimi olan Texas Rangers'ın, çocuğun ABD-Meksika Sınırı kaçakçıları tarafından bir tekneden kaçak geçişler için bir yuva olan Rio Grande Nehri'ne fırlatılmasının ardından 6 aylık bir bebeği kurtardığı duyurusunun ardından gerçekleşti. . Teksas Kamu Güvenliği Departmanı bir Facebook gönderisinde, çocuğun annesinin Meksika'daki kaçakçılar tarafından "saldırıya uğradığını" ve bacaklarının kırıldığını yazdı.

Geçen hafta, 9 yaşındaki Meksikalı bir çocuk, Rio Grande'yi geçerek Amerika Birleşik Devletleri'ne girmeye çalışırken öldü. ABD sınır yetkilileri Perşembe günü, Texas, Eagle Pass'ta bir teknede görevli ajanların, çocuğu Guatemalalı bir kadın ve 3 yaşındaki çocuğuyla birlikte geçen Cumartesi nehrin Meksika yakasındaki küçük bir adada mahsur kalmış halde bulduklarını açıkladılar. Her üç kişi de tepkisiz bulundu ve ajanlar onları kıyıya götürürken ilk yardım yapmaya başladı. Anne ve 3 yaşındaki çocuğu bilincine kavuştu ama çocuk olmadı.

Biden yönetimi, ABD-Meksika sınırında benzeri görülmemiş bir akını ele aldığı için iki partili eleştirilerle karşı karşıya kaldı. Uzmanlar, yılın sonuna kadar 117.000 yalnız çocuğun ülkeye gireceğini tahmin ettiği için, tepki, esas olarak cumhurbaşkanının refakatsiz göçmen çocukların rekor bir artışını kontrol altına alma çabalarına odaklandı.

Fotoğraflar, çocukların acil durum battaniyeleri giyerken küçük alanlara doldurulmuş gibi göründüğü Teksas, Donna'daki kalabalık bir tesisten ortaya çıktı. Fotoğrafları sızdıran bir Demokrat olan Teksas Temsilcisi Henry Cuellar, çadırların "bakla" olarak adlandırıldığını ve 260 kişi kapasiteli olduğunu söyledi. Ancak Axios'a, fotoğrafın çekildiği sırada belirli bir yurtta 400 göçmene ev sahipliği yaptığını söyledi.

Çoğu Demokrat, dalgalanmaya "kriz" demeyi reddetti, bunun yerine durumu Trump yönetimi tarafından uygulanan politikalardan kaynaklanan bir "meydan okuma" olarak nitelendirdi. Geçen hafta Başkan Joe Biden, ABD-Meksika sınırına akın eden refakatsiz çocuklar da dahil olmak üzere göçmenlerdeki yükselişi ele alma çabalarına liderlik etmesi için Başkan Yardımcısı Kamala Harris'i atadı.

Kaynak: Examiner

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.