Zıplanacak içerik
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Tartışma ve Paylaşımların Merkezi - Türkçe Forum - Turkish Forum / Board / Blog

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

A Milli Takımı teknik direktörü Şenol Güneş: "Letonya'yı yenmek zorundayız"

Featured Replies

Gönderi tarihi:

rssImage-2159703c9b413b3a479e950a08fa27e9.png

A Milli Takımı teknik direktörü Şenol Güneş: "Letonya'yı yenmek zorundayız" kapak_180010.png

A Milli Takımı teknik direktörü Şenol Güneş, Letonya maçı öncesi önemli açıklamalarda bulundu. Güneş, "Letonya'yı yenmek zorundayız. Hedefimiz belli, hayalimiz belli. Beklentilerin de büyüdüğünü görüyoruz" dedi.

A Milli Takımımızda teknik direktör Şenol Güneş, Letonya maçı öncesinde açıklamalarda bulundu. Şenol Güneş, Göztepe'den Alpaslan Öztürk, Altınordu'dan Enis Destan ve Antalyaspor'dan Bünyamin Balcı'nın kadroya alındığını söylerken, 8 oyuncunun sakatlık ve hastalık nedeniyle kadrodan çıkarıldığını belirtti.

Bazı oyuncuların koronavirüs nedeniyle kadrodan ayrılacağını söyleyen Güneş, "10 adımın ilk 2 adımını attık, zorlu 2 maçtan iyi çıkmak avantaj. Gönül istiyor ki kolay kazanalım, farklı kazanalım ama galibiyet önemli. Bazı oyuncular aramızdan ayrılacak, sağlık problemleri var. Hepsi oynamak istiyor, bu güzel ama bazen beklenmeyen hadiseler olabiliyor. Biz kazanmak için en iyi kadroyla sahaya çıkacağız. Letonya'yı yenmek zorundayız. Hedefimiz belli, hayalimiz belli. Beklentilerin de büyüdüğünü görüyoruz." dedi.

İşte Şenol Güneş'in açıklamaları...

 "O gün başarısız olduk. Sürpriz sonuçlar aldık o dönemde, olağanüstü şartlar altında oynadık. Daha önce Letonya'da olağanüstü şartlar altında oynamıştık, buz bir sahaydı. Yarım saatten fazla krampon kavgamız olmuştu. İlk maçtaki 1-0'lık sonuç hem hayal kırıklığı yarattı, hem moral bozukluğu yarattı. İkinci maçta az atakla 2 gol attılar. Az atak yapıp gol atabiliyorlar. Kuzey Avrupa ülkelerinin oynama şekli zorluk yaşatabiliyor. Sertlik olarak düşünürsek Hollanda daha yumuşak, Norveç'i daha sert bekledik, onu gösteremedi.

Letonya'nın Karadağ maçını izlediğimde gördüm, çok sert, içinden geldiği gibi rakibe giren oyunları var. Oyunu bozan bir oyun. Biz top oynamaya çalışan bir takım olarak etkilenebiliyoruz. Bunlara hazırlanıyoruz. Tekmelere kafa koyacağız, hakemin kararına saygı duyacağız, işimizi iyi yapacağız. Hücum varyasyonlarını iyi yaptığımızda başarılı olacağımızı düşünüyorum." Beklenenin aksine zor bir maç olacağını söyleyen tecrübeli hoca, "Zor maç olacaktır. Öyle bir maç oynuyorsunuz ki kağıt üzerinde favorisiniz, fark yapmanız bekleniyor, önce 3 puan, oyun disiplininden kopmayan bir takım olacağız. Rakibimiz inatla, sabırla merkezi kapatan ve bu oyun planıyla oynayan bir takım. Letonya'ya, Cebelitarık'a, Karadağ'a kayıpsız geçersek rakiplere karşı 1 puan da avantajdır. "

KADROYA EKLENEN 3 YENİ OYUNCU

"Bugün aramızda olmayan 8 oyuncu var, 8 oyuncu kadroda yok. 3 oyuncu ekliyoruz. Biri Alparslan, biri Antalyaspor'dan Bünyamin, biri de Enis Altınordulu. Olağanüstü koşullar itibariyle bunu yapıyoruz.

2002 takımı çok iyi bir takımdı, bu da çok iyi bir takım. O takım bir iş yaptı bitirdi, bunlar yeni başlıyorlar. Avrupa Şampiyonası iyi bir imtihan olacak. Biz eğer Dünya Kupası'na katılırsak, bu oyuncuların önü açık. Şimdi 10, 20, 30'sa; o zaman 50-100 olacak. Türkiye hoca da üretir, oyuncu da üretir, her alanda üretim yapar. Birbirimizi yememe üzerine düşünürsek bunları da yaparız." 


cumhuriyet.com.tr

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.