Zıplanacak içerik
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Tartışma ve Paylaşımların Merkezi - Türkçe Forum - Turkish Forum / Board / Blog

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

A Milli Takım hazırlıklarına başladı gözler Şenol Güneş'te

Featured Replies

Gönderi tarihi:

rssImage-f6f3574ab03a42be142951d93466c2c7.jpeg

A Milli Takım hazırlıklarına başladı gözler Şenol Güneş'te kapak_211933.jpg

Teknik direktör Şenol Güneş, milli formayı ilk kez giyen Taylan Antalyalı ve Halil Akbunar’ı idman öncesi kutlarken, resmi ve hazırlık maçlarına çıkacak 11'ler merak konusu.

/Archive%5C2021%5C3%5C22%5C211717641-a-milli-takim-hazirliklarina-basladi_3.jpgA Milli Futbol Takımı, 2022 FIFA Dünya Kupası Elemeleri’nde oynayacağı Hollanda müsabakasının hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla başladı. Teknik direktör Şenol Güneş, milli formayı ilk kez giyen Taylan Antalyalı ve Halil Akbunar’ı idman öncesi tebrik etti.

NASIL BİR 11

Şenol Güneş'in oldukça geniş bu kadrodan nasıl bir 11 çıkaracağı ise merak ediliyor.
Milliler, 2022 FIFA Dünya Kupası Elemeleri’nde 24 Mart’ta Hollanda, 27 Mart’ta Norveç ve 30 Mart’ta Letonya ile karşılaşacakları müsabakalar öncesi Riva Milli Takım Kamp Eğitim Merkezi’nde kampa girerek, ilk çalışmasını gerçekleştirdi. Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan antrenmana aday kadroda yer alan tüm futbolcular katıldı. İdmanda ısınma hareketlerinin ardından pas ve dar alan oyunları üzerine çalışıldı. Haftasonu maç takvimine göre bazı futbolculara rejenerasyon programı uygulandı.
Antrenmanın başında tüm kadro ile sahada toplanan Teknik Direktör Şenol Güneş, ilk kez A Milli Takım aday kadrosuna çağrılan Halil Akbunar ve Taylan Antalyalı’yı tebrik ederek tüm takıma alkışlattı.
Kırmızı-beyazlıların antrenmanını A Millî Takımdan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Selim Soydan da izledi.
Ay-yıldızlılar, Hollanda ile oynayacakları karşılaşma öncesindeki son çalışmasını 23 Mart Salı akşamı saat 18.00’de TFF Hasan Doğan Millî Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde yapacak.

İHA

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.