Φ cesur civciv Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2006 Erkek severse siir yazar Erkek severse saklamaz Erkek severse vazgeçmez SEVER TABİ cusur civciv.... ya ne zannnetin bakim sen yaw çok şıpsevdi şu erkekler netçes bis bunlarla Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2006 buna aklımda kalan bir şiirle cevap vermek istiyorum YALAN erkek ruhundan büyük dünyada yalan varmı erkek olur aldatmaz buna hiç imkan varmı sıksan yalan fışkırır etinden kemiğinden aldatmazsa şüphe et onun cinsiyetinden......... Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2006 yaw çok şıpsevdi şu erkekler netçes bis bunlarla aynen öle pehehehe evet öyleyiz napalım ..... cesur civciv Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2006 geç kaldın....... Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2006 buna aklımda kalan bir şiirle cevap vermek istiyorum YALAN erkek ruhundan büyük dünyada yalan varmı erkek olur aldatmaz buna hiç imkan varmı sıksan yalan fışkırır etinden kemiğinden aldatmazsa şüphe et onun cinsiyetinden......... hayırrrrrrrr hayırrrrrr buna kaılmıyorum mavişcim ne demmek yalan fışkırır yalan ... Alıntı
Φ cesur civciv Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2006 buna aklımda kalan bir şiirle cevap vermek istiyorum YALAN erkek ruhundan büyük dünyada yalan varmı erkek olur aldatmaz buna hiç imkan varmı sıksan yalan fışkırır etinden kemiğinden aldatmazsa şüphe et onun cinsiyetinden......... süpersin erkeğin doğası bu yaa ama tabi biz bunla övünmüyorus gerçekler acıdır Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2006 süpersin erkeğin doğası bu yaa ama tabi biz bunla övünmüyorus gerçekler acıdır sizi gidi sizler .... kadın birlikteliği yaptınız he ikiniz bir oldunuz erkeklere savaş mı açtınız hııııı Alıntı
Φ cesur civciv Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2006 sizi gidi sizler .... kadın birlikteliği yaptınız he ikiniz bir oldunuz erkeklere savaş mı açtınız hııııı yok be gülüm walla benim öle bi niyetim yok ama erkek milleti güven vermiyo bana? Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2006 yok canım yokk yokk siz savaş açmışsınız.. Alıntı
Φ cesur civciv Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2006 yok canım yokk yokk siz savaş açmışsınız.. sorun şu ki ben aşık oldum ama ona bi türlü güvenemiyorum bana her sölediği yalan geliyo neyse size doyum olmaz ama sınav dolu bi hafta beni bekliyo Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2006 sorun şu ki ben aşık oldum ama ona bi türlü güvenemiyorum bana her sölediği yalan geliyo neyse size doyum olmaz ama sınav dolu bi hafta beni bekliyo güvenmek zorr evet ona katılıyorum .... ama her erkeğede yalancı detirtmem içinde bende oluyorum ozaman hayat sınav ın da başarılar.. Alıntı
Misafir E-Manyetik Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2006 erkek severmi yaw bu bile inandırıcı gelmiyo bana sorun şu ki ben aşık oldum ama ona bi türlü güvenemiyorum bana her sölediği yalan geliyo neyse size doyum olmaz ama sınav dolu bi hafta beni bekliyo bende de durum aynı ya civciv... ama ben herşeyi boşvermiş durumdayım.... Alıntı
Φ crazy19 Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2006 bende de durum aynı ya civciv... ama ben herşeyi boşvermiş durumdayım.... canım zaten boşvermeyince hayat yaşanmaz hale geliyo evhamlar evhamlar evhamlar insanın yakasını bırakmıyor Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2006 Erkek severse vazgeçmez Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2006 bilmem .........eskobar kimseye güvenemiyorum artık.. Alıntı
Misafir E-Manyetik Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2006 canım zaten boşvermeyince hayat yaşanmaz hale geliyo evhamlar evhamlar evhamlar insanın yakasını bırakmıyor aynen crazy kendimi müziğe vermiş durumdayım ama aşk bitti benim... Erkek severse vazgeçmez ya kaan ben sana katılmıyorum... bence erkek severse vazgeçer çok rahat... nerden biliyosun dersen kendimden Alıntı
Φ cesur civciv Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2006 bende de durum aynı ya civciv... ama ben herşeyi boşvermiş durumdayım.... ah be e-manyetik sendemi ama boşver ya bu hayat onlarlada olmuyo onlarsızda en azından biz bi kerede onlarla olan kısmı deneyelim nasılsa ikiside aynı kapıya çıkıyo yani ben buna karar verdim umarım sende senin için en doğru kararı verirsin Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2006 ya kaan ben sana katılmıyorum... bence erkek severse vazgeçer çok rahat... nerden biliyosun dersen kendimden http://www.turkish-media.com/forum/index.php?showtopic=62758 şu hikayeyi oku arkidişim sonra bir kaç cümle fikrini yazarsan ....ben bunu okuduktan sonra hayatım değişti.. Alıntı
Misafir E-Manyetik Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2006 ah be e-manyetik sendemi ama boşver ya bu hayat onlarlada olmuyo onlarsızda en azından biz bi kerede onlarla olan kısmı deneyelim nasılsa ikiside aynı kapıya çıkıyo yani ben buna karar verdim umarım sende senin için en doğru kararı verirsin aynen civciv ama ben de kararımı verdim.., onu bıraktım başka birine yönelcem nasıl yani aynı kapıya çıkıyo????????? bence onlarla daha mutlu oluyosun Alıntı
Φ cesur civciv Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2006 aynen civciv ama ben de kararımı verdim.., onu bıraktım başka birine yönelcem nasıl yani aynı kapıya çıkıyo????????? bence onlarla daha mutlu oluyosun diğer topici biraz geç farkettim bilseydim zaten hiç böle bişi demezdim erkek milleti hep aynı zaten umarım bende böle düşünen birini bulmamışdır Alıntı
Misafir E-Manyetik Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2006 http://www.turkish-media.com/forum/index.php?showtopic=62758 şu hikayeyi oku arkidişim sonra bir kaç cümle fikrini yazarsan ....ben bunu okuduktan sonra hayatım değişti.. arkadaşım okudum etkileyici bir hikaye.... ama benim hayatta bu kadar çok seveceğim ve de o da beni sevecek biri olacağını sanmıyorum.... ben severim ama o beni sevmes (bana gore) bi de herzaman aklım duygularımın önüne geçiyor... bi de bu yüzden sevmek istemem kimseyi bu kadar.... benim dediğim gibi hayatta kaybedeceğim kimse olmassa benden güçlüsü olmas hayatta.onun için. ama bunun hergün acı veren bir bedeli de var tabe... yalnızlık acısı...ve hep yalnız kalacağını bilmenin acısı... ama herşeye rağmen herzaman gülümsemeyi bileceksin tabe Alıntı
Misafir E-Manyetik Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2006 diğer topici biraz geç farkettim bilseydim zaten hiç böle bişi demezdim erkek milleti hep aynı zaten umarım bende böle düşünen birini bulmamışdır ya civciv haklısın ama bende ole ölümüne seven ttiplerdendim eskiden... baktım bu işler ole yürümüyo değiştirdim kendimi... dünya bole olmuş napak. ama olumune sevgiyi hakeden birine rastlarsam onu oyle seveceğimden eminim. Alıntı
Φ crazy19 Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2006 kaan inan bana saçma geldi bu hikaye..bence sadece bi kişi odaklı yaşamak yanlış..düşünsene o varsa sen varsın o yoksa sen yoksun..yani sen sen olmaktan çıkmış benliğini kaybetmişsin..halbuki hayatta sadece sen varsın..gerisi seni mutlu edecek etkenler..herkes kendi için yaşar Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2006 kaan inan bana saçma geldi bu hikaye..bence sadece bi kişi odaklı yaşamak yanlış..düşünsene o varsa sen varsın o yoksa sen yoksun..yani sen sen olmaktan çıkmış benliğini kaybetmişsin..halbuki hayatta sadece sen varsın..gerisi seni mutlu edecek etkenler..herkes kendi için yaşar her düşünceye saygı duyuyorum eskobar.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.