Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Bu Şık, 70 Metrelik Yat Ice-Class Kaşif, Eşit Derecede Şık Bir Tedarik Gemisiyle Birlikte Satılıyor


Admin

Önerilen İletiler

  • Admin

Bu Şık, 70 Metrelik YAT Ice-Class Kaşif, Eşit Derecede Şık Bir Tedarik Gemisiyle Birlikte Satılıyor

GillSchmidDesign_70M_TWINS_08.jpg?w=1000

Gill Schmid Design, en son denizcilik konseptiyle ciddi bir ikiliğe imza attı. New York merkezli firma, ana gemisi kadar çok kafayı çevirebilecek bir destek gemisine sahip yeni bir buz sınıfı kaşifini açıkladı.

İkizler olarak adlandırılan dinamik ikili, ünlü Alman inşaatçı Dörries Yachts ile ortaklaşa kaleme alındı. Aynı teknik platforma sahip her iki gemi de her yere gitme yeteneklerini bol lüks ve hassas mühendislik ile birleştiriyor.

İkizler hiçbir şekilde özdeş olmasalar da, aynı tasarım dilini paylaşırlar. Her ikisi de 230 fit (70 metre) uzunluğundadır ve keskin, temiz çizgilerle şık silüetler sergiler. Her gemi ayrıca alüminyum üst yapıya ve dizel-elektrik tahrikine sahip buz sınıfı bir çelik gövdeye sahiptir.

GillSchmidDesign_70M_TWINS_02.jpg

Bununla birlikte, farklılık gösterdikleri yer işlevdir. Ana gemi eğlence ve rahatlama için tasarlanmıştır. Bu nedenle, muhteşem olanaklar ve lüks konaklama birimleri ile doludur. Bu arada tedarik yardımcısı, mürettebata ve operasyonlara adanmıştır.

Ana geminin cömert yerleşimi, ikisi su hattında, dördü köprü güvertesinde olmak üzere toplam altı misafir süitinden ve özel bir güverte ve açık hava jakuzisi ile birlikte gelen gösterişli bir mal sahibi süitinden oluşmaktadır.

Diğer yerlerde, gemide resmi bir yemek odası, şef masası bulunan bir gösteri mutfağı, sinema, piyano bar ve yemek sonrası salonu bulunmaktadır. Ayrıca spa, sauna, masaj alanı ve buhar odası ile donatılmış büyük bir spor salonu da mevcuttur.

GillSchmidDesign_70M_TWINS_03.jpg

Denizciler, açık havada geniş salon alanlarına, şezlonglu bir havuza ve iyi stoklanmış bir bara, bir plaj kulübüne ve bir sürü açık havada yemek yeme noktasına erişebilecekler. Gün batımında sake ve sashimi yiyebileceğiniz bir açık hava suşi barı bile var.

Bu arada destek gemisi, ikizine hizmet vermek için gerekli tüm donanım ve imkanlarla donatılmış olarak gelir. 23 mürettebat uyuyabilir ve kendi spor salonuna sahiptir. Ana gemide olanlar için çiftlikten masaya yemek deneyiminin yanı sıra ek yiyecek ve şarap depoları için balık tankları ve hidroponiklerle kendi okyanus çiftliğine sahiptir.

GillSchmidDesign_70M_TWINS_04.jpg

Gemi de oyuncaklarla doludur. 33 metrelik bir limuzin botu, 36 fitlik Damen Interceptor, bir Triton denizaltısı, 23 fit RIB, altı jet ski, iki araba, birkaç scooter, motosiklet ve dörtlü bisiklet depolayabilir. Bu yeterli değilse, yeni başlayan kaşifler için bir dalış merkezine bile sahiptir. Konuklar ayrıca destek gemisi ile gelip gidecekler: Helikopter iniş yapıp istiflenirken, konuklar ana gemiye ihalelerde şoförlüdür.

GillSchmidDesign_70M_TWINS_05.jpg

İlginç bir şekilde, iki gemi aslında 460 fitlik bir megayattan daha hızlı ve daha uygun maliyetli olabilir. Bunun nedeni, mühendislik ve inşaatın Twins'te kopyalanabilmesi ve tekrarlanabilmesidir. Belki iki gerçekten birden iyidir.

Dinamik deniz ikilisinin daha fazla fotoğrafına aşağıdan göz atın:

GillSchmidDesign_70M_TWINS_12.jpg

GillSchmidDesign_70M_TWINS_07.jpg

GillSchmidDesign_70M_TWINS_09.jpg

GillSchmidDesign_70M_TWINS_06.jpg

GillSchmidDesign_70M_TWINS_10.jpg

Kaynak: RobbReport

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Admin başlığı şöyle değiştirdi Bu Şık, 70 Metrelik Yat Ice-Class Kaşif, Eşit Derecede Şık Bir Tedarik Gemisiyle Birlikte Satılıyor

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.