Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 100 lük efettt bende isterim şu kişiye ösel 100 lüklerdennn duydunmu kısss Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 100 lük ama 1 tane olmasın nütfen Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 neyse bakem bari falınıza önce mineu sende bu beceriksizlik varken hiçbizaman yemek yapmayı öğrenemeyecen enişteyle aranıs bosulacak vee eniştem bu yüzden ...? gerisini öğrenmek için 100 avro verecen gece yağmuru şimdi sıra sende sana bir kısmet var ama çuk çirkin be ama ruhu güzel parasıda çok siz evleneceksinis adam seni aldatacak sen onu affedecen sunram tekrar seni aldatacak bu böyle sürüp gidecek sunram sen yakışıklı ama gururlu bir gençle tanışacan vee...?100 avro alim ablacım Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 neyse bakem bari falınıza önce mineu sende bu beceriksizlik varken hiçbizaman yemek yapmayı öğrenemeyecen enişteyle aranıs bosulacak vee eniştem bu yüzden ...? gerisini öğrenmek için 100 avro verecen gece yağmuru şimdi sıra sende sana bir kısmet var ama çuk çirkin be ama ruhu güzel parasıda çok siz evleneceksinis adam seni aldatacak sen onu affedecen sunram tekrar seni aldatacak bu böyle sürüp gidecek , sunram sen yakışıklı ama gururlu bir gençle tanışacan vee...?100 avro alim ablacım Sen bu durumda niye gülüyonki çok mu komik Kankim ne diyo bu bay clooney Yakışıklı ve gururlu bi genç dimek Bu da demek oluyoki parasıs 100 avroyuda rüyanda görürsün Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 efettt bende isterim şu kişiye ösel 100 lüklerdennn , duydunmu kısss duydum kıss temam iyi günlerde harca bakalım 100 lük ama 1 tane olmasın nütfen kıss kankim 3 tane yeter mi *3 Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 3 silahşörler gibin olduk kısslar atos(siyahx) portos(mineu) zırtapos(gece yağmırı) Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 duydum kıss temam iyi günlerde harca bakalım sağol kıss tatlım harca harca bitmes saten bu falcı felaket tellalı gibi geldi bana dimi kıslarr ama olmaskiii bu atos patosda bi yanlışlık var sankimmm Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 3 silahşörler gibin olduk kısslar atos(siyahx) portos(mineu) zırtapos(gece yağmırı) Kankim tşk ederim Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 unutmadan dartanyan (güzelyas) Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 neyse bakem bari falınıza önce mineu sende bu beceriksizlik varken hiçbizaman yemek yapmayı öğrenemeyecen , enişteyle aranıs bosulacak vee eniştem bu yüzden ...? gerisini öğrenmek için 100 avro verecen gece yağmuru şimdi sıra sende sana bir kısmet var ama çuk çirkin be ama ruhu güzel parasıda çok siz evleneceksinis adam seni aldatacak sen onu affedecen sunram tekrar seni aldatacak bu böyle sürüp gidecek , sunram sen yakışıklı ama gururlu bir gençle tanışacan vee...?100 avro alim ablacım sensin beceriksis ben yemek yapmayı biliyorum bi kerem eniştene hergün copy/paste yapıyorum bayılıyo 100 € da neymiş Türkiye Cumhuriyeti burası avro mavro kullanmıyorum ben kıss kankim yakışıklı ama gururlu genç haa kıss yuksam sen şöhret mi olcan Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 3 silahşörler gibin olduk kısslar atos(siyahx) portos(mineu) zırtapos(gece yağmırı) siyah amcam bu senin için pek hayırlı bi ileti olmıycak zannımca Kankim tşk ederim sinirlenme kankim aramis diycekti klavyesi sürçtü siyah amcamın bişey değil canım ne saman ihtiyacın olursa söle Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 sensin beceriksis ben yemek yapmayı biliyorum bi kerem eniştene hergün copy/paste yapıyorum bayılıyo 100 € da neymiş Türkiye Cumhuriyeti burası avro mavro kullanmıyorum ben kıss kankim yakışıklı ama gururlu genç haa kıss yuksam sen şöhret mi olcan ben kullanıyom işine gelirse Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 copy/paste nasıl bi yemek Kankim şöhret dediğin nedirki fani şeyler Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 ben kullanıyom işine gelirse 3 tane 100 lük versem ya da bi biskrem versem copy/paste nasıl bi yemek Kankim şöhret dediğin nedirki fani şeyler kıss kankim tarifini veremem çok ösel bi yemek bu spesiyalim benim tabe be kankim , senin saten şöhretle yakından usaktan bi ilgin yuk demi Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 Kankim biskrem ver Tabe yuk bi ilgim usaktan ama yakından olabiler Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 Kankim biskrem ver Tabe yuk bi ilgim usaktan , ama yakından olabiler afiyet olsun kankim kıss bi ara sös vermiştin şöhret olunca beni unutmuycan haaa Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 saol kankim Kıs kim ısırmış bu biskremi Unuturmuyum hiç kankim Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 kıss gecem diyet yokmu diyet götürüyon maşallah yavaş ye kısss Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 tadına baktım sadece kıss onlar nası mimikler öle Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 yavaş ye boğazında kalacak Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 kıss gecem diyet yokmu diyet götürüyon maşallah yavaş ye kısss kıskanma kıss güselim yasım sana da aldım hemde bi paket götür götür sende Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 kıss gecem diyet yokmu diyet ,götürüyon maşallah yavaş ye kısss Ne diyeti kıs hiç işim olmas tadına baktım sadece kıss onlar nası mimikler öle Tadına mı baktın Bi daha bakma tamam mı Nasıl mimiklermiş Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 Kank,m bana ısırılmış biskrem verion psiko güselyaza paket Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 yavaş ye boğazında kalacak sende ister misin siyah amcam Ne diyeti kıs hiç işim olmas Tadına mı baktın , Bi daha bakma tamam mı Nasıl mimiklermiş kankimin bugüne kadar hiç diyete ihtiyacı olmadı temam kıss kankim sanada paket verem hemde bütün çeşitlerinden alam kaşlar gösler oynuyo yine Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 oynamıo kıs İstemem çeşit meşit git psiko güselyasa ver Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.