Φ siyahx Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 lütfen ivedilikle toplantı salonu hazırlansın.. makamımda titizlikle üzerinde durduğum bir takım hususlar var..onları size yazılı bir metin halinde sunacağım Siyah x..öte yandan asistan olarak Gece Yağmurunu düşünmüştüm amma kendisi görev tanımını demincek açıkladı..bu hususu yönetim kurulunun diğer azalarıyla görüşmek istiyorum..zira niyet belli gece yağmırının pozisyonu belli benim menejerim bunca yıl bende emeği var o yüzden kendisine her türlü yetkiyi verdim ama iş alanında değil tabi o yüzden kendi haline bırak miss be ablacım onuda açacağım film şirketinin başına geçirmeyi düşünüyorum Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 nedenmiş o İçimden bi ses öyle dedi öte yandan asistan olarak Gece Yağmurunu düşünmüştüm amma kendisi görev tanımını demincek açıkladı..bu hususu yönetim kurulunun diğer azalarıyla görüşmek istiyorum..zira niyet belli Asistan mı İhtiyar heyetini de toplayın bari azalardan sonra Alıntı
Φ Miss Bee Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 gece yağmırının pozisyonu belli benim menejerim bunca yıl bende emeği var o yüzden kendisine her türlü yetkiyi verdim ama iş alanında değil tabi o yüzden kendi haline bırak miss be ablacım onuda açacağım film şirketinin başına geçirmeyi düşünüyorum bu konuyu hafife alıyorsunuz ama bakını yakıp yıkmak ve hatta talan etmek zikrediliyor-uslubum değişti zira artık bir Genel Müdürüm bilmem hatırlatmaya gerek var mı? Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 bu konuyu hafife alıyorsunuz ama bakını yakıp yıkmak ve hatta talan etmek zikrediliyor-uslubum değişti zira artık bir Genel Müdürüm bilmem hatırlatmaya gerek var mı? ne haliniz varsa görün ben size karışmıyorum artık tüm yetki sende miss bee abla pardon müdirem Alıntı
Φ Miss Bee Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 Asistan mı İhtiyar heyetini de toplayın bari azalardan sonra canım yaaa..ihtiyar heyeti köylerde olur..burası plaza canım plaza Alıntı
Φ Miss Bee Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 tüm yetki sende miss bee abla pardon müdirem hah şöyle! yola gelin Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 gece yağmırının pozisyonu belli benim menejerim bunca yıl bende emeği var o yüzden kendisine her türlü yetkiyi verdim ama iş alanında değil tabi o yüzden kendi haline bırak miss be ablacım onuda açacağım film şirketinin başına geçirmeyi düşünüyorum Film şirketimi Apla bu plasa nerde sanıyordun sen Sankim metropol bi şehirde Alıntı
Φ Miss Bee Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 Apla bu plasa nerde sanıyordun sen Sankim metropol bi şehirde ne diyosun kıs sen?333 katlı bir plazanın köyde işi yok sanırsam..hemi benim villada boğazda olduğuna göre..nerde olduğu belli Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 Apla kandırmış seni 333 değil 3 katlı ilisyon yani o gördüğün de boğas değil yalak Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 sayın müdirem en kısa zamanda yönetim kurulu toplansın bir toplantı yapıcam Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 Yıkma,yakma ve ardınadan talan etme görevindeyiz :lol: Apla kandırmış seni , 333 değil 3 katlı , ilisyon yani , o gördüğün de boğas değil yalak efet apla bu siyah amcam varya hokkabas gibim sen yalağı boğas diye yuttur missbe aplama Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 Tam zamanında kankim Alıntı
Φ Miss Bee Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 Apla kandırmış seni 333 değil 3 katlı ilisyon yani o gördüğün de boğas değil yalak Ne yalak mı?bir saniye kapı çalıyor sanırım jetim geldi Siyah X bittin sen!kapımın önünde beni almak için bir at arabası bekliyor.. bir açıklama bekliyorum hem de derhal!!!! Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 kıss kankim samanlamam süperdir övünmek gibim olmasın siyah amcam duydun miss be aplamı cvp bekliyorus hem de derhal Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 :lol: efet apla bu siyah amcam varya hokkabas gibim sen yalağı boğas diye yuttur missbe aplama buyrun size tahsisli yeriniz onlara vermedik diye kıskanıyolar Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 buda sizin kıslar gece yağmırı ve mineu biraz dar ama şimdilik idare edin :D Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 Ne , yalak mı?bir saniye kapı çalıyor sanırım jetim geldi Siyah X bittin sen!kapımın önünde beni almak için bir at arabası bekliyor.. bir açıklama bekliyorum hem de derhal!!!! Zaten jet dediğin kapıyı çalmas Kağnı olmasın sakın kıss kankim samanlamam süperdir övünmek gibim olmasın Ah canım benim buyrun size tahsisli yeriniz onlara vermedik diye kıskanıyolar Kıs kankim bay clooney bisim malikanemisdeki tabloyu araklamış Alıntı
Φ Miss Bee Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 Zaten jet dediğin kapıyı çalmas Kağnı olmasın sakın kızım jet kapıyı çalmaz da kağnı çalar ele mi? ama bununla beraber dooru tahmin ettin tebrikler Siyah x gösterdiğin resim dooruysa kapımda kişneyerek beni bekleyen ata ve çektiği iki tahtaya ne demeli?? çabuk açıkla senin yüzünden patronumun odasına bi çalımla girip istifada verdim..eğer bunlar doğruysa ölümün elimden olacak SiyahX duydun mu?? Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 Ne yalak mı?bir saniye kapı çalıyor sanırım jetim geldi Siyah X bittin sen!kapımın önünde beni almak için bir at arabası bekliyor.. bir açıklama bekliyorum hem de derhal!!!! kıss nostaljik olsun diye gönderdim o faytonu Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 buyrun size tahsisli yeriniz onlara vermedik diye kıskanıyolar buda sizin kıslar gece yağmırı ve mineu biraz dar ama şimdilik idare edin kıss kankim ne var bu resimlerde neeee bisim tabloyu mu araklamış çok ayıp bişi siyah amca söleseydin hediye ederdik Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 bence duymamıştır biras daha bağır apla Kıs kankim madem resimleri göremiyon ne diye alıntı yapıon Kıs ne hediye edecekmişim ben o tabloyu Bikerem antika o tablo su içinde çok milyar eder Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 çekemeyenler çatlasın o tablo değil resim bi kerem gece yağmuru çok milyar ederse bol bol çekip gönderim Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 su içinde çok milyarediyorsa kuruyken kaç çok milyar eder siz düşünün artıkın Bu arada seni dava etces haberin olsun gerçi kankim hangi tablo olduğunu daha görüp anlayamadı ama olsun Alıntı
Φ Miss Bee Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 kıss nostaljik olsun diye gönderdim o faytonu hadi bu köhne şeye fayton diyelim..nostalji istediğimi de nerden çıkardın! derhal jetimi bekliyorum..ayriyetten kış mış dedim ama atın kılını kıpırdattığı yok..o da kapımının önünden çekilsin lütfen Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 su içinde çok milyarediyorsa kuruyken kaç çok milyar eder siz düşünün artıkın Bu arada seni dava etces haberin olsun gerçi kankim hangi tablo olduğunu daha görüp anlayamadı ama olsun etmesseniz aklım kalır :P bak beni deli etmeyin plazamın 333.katından aşağı atarım sizi Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.