Φ siyahx Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2007 evet google i da cekmissin Diyorum ya o bnile dayanamadı vahşi cazibeme Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2007 bennnn işgal ettim napıyım hep oyun bölümünde dönüo muhabbetler ilgisi yok başlıkla baktım burda bi plaza var işgal ettim bende ama bi leyla ablam ses verdi sağolsun bende liderlik ruhu yok,hep ikinci olurum,biri isgal ederse arkasindan gelirim Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2007 bende liderlik ruhu yok,hep ikinci olurum,biri isgal ederse arkasindan gelirim hadii ablam işgal edelim dağıtalım tozusun burası... ustam gelir temizler toparlar artık Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2007 Bakın kızlar akıllı olun beni düşman etmeyin kendinize gazabımı tahmin edebiliyosunuzdur az çok Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2007 Bakın kızlar akıllı olun beni düşman etmeyin kendinize gazabımı tahmin edebiliyosunuzdur az çok kaç leyla abla kaçç... ustam kafa göz dalmasın sora bizee.. yaff ama napalım muhabbet plaza da tozutmak yasak die bişi yoh ki...artık yöneticisi bu plazanın yane ustam çaresine bakar... mı acaba...yoksa bir bir temizlettirir mi tozuttuklarımızı Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2007 kaç leyla abla kaçç... ustam kafa göz dalmasın sora bizee.. yaff ama napalım muhabbet plaza da tozutmak yasak die bişi yoh ki...artık yöneticisi bu plazanın yane ustam çaresine bakar... mı acaba...yoksa bir bir temizlettirir mi tozuttuklarımızı Takılın hadi kafanıza göre izin verdim ama damarıma basmayın Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2007 Takılın hadi kafanıza göre izin verdim ama damarıma basmayın tamamdır zaten de....leyla ablam kayboldu... gazabından korktu galipa ustam... yoh yoh...gelir birazdan bişeye bakıodur kesin... Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2007 tamamdır zaten de....leyla ablam kayboldu... gazabından korktu galipa ustam... yoh yoh...gelir birazdan bişeye bakıodur kesin... Neyse böyle kuru kuru olmuyo biraz eğlenelim dimi Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2007 dım tıss...dım tıs... kopp kopp.... çılgın gençler.... ooh...sağdan soldan...10 20 30....60 70...100.... Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2007 dım tıss...dım tıs... kopp kopp.... çılgın gençler.... ooh...sağdan soldan...10 20 30....60 70...100.... Hadi seni piste alalım bak ben başlıyorum Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2007 nasılım ama... ? maşallahım var... hehe....sahne ağladı beeeeeeeee Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2007 nasılım ama... ? maşallahım var... hehe....sahne ağladı beeeeeeeee ne kız öyle kısa şort falan izin verdimmi sana Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2007 ne kız öyle kısa şort falan izin verdimmi sana terzi malzemeden çalmış ben suçsuzum Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2007 terzi malzemeden çalmış ben suçsuzum İyi öyle olsun bakalım bana müsade biraz Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2007 İyi öyle olsun bakalım bana müsade biraz tamam ustam... benimde ders çalışmam gerekiyor zaten... Alıntı
Misafir ßL@D€-RUNN€R Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2007 çalış bakem ne işişn var senin burda? Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2007 çalış bakem ne işişn var senin burda? yaa...sorma kafamı veremedim....bi kaç saat oyalanmam lazım benim... ya zaten konuları biliyorum da işte takılıo insan bazı şeylere ama kafam dağıınık toparlamam lazım Alıntı
Misafir ßL@D€-RUNN€R Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2007 benimde bu hafta 10 tane war bakam napcam? Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2007 benimde bu hafta 10 tane war bakam napcam? bide düşünüyosun...hiç çalışmadan 100 alan insandan ne beklerim ben... çalışmasan da yapıosun...zeki insan seni.. ama bana sor...hadi gel de çalışma....sınavlar çok ağır bizim yaa ...neden üstümüze geliolar bu kadar...prof. olcaz diye bakıolar galiba... Alıntı
Misafir ßL@D€-RUNN€R Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2007 bide düşünüyosun...hiç çalışmadan 100 alan insandan ne beklerim ben... çalışmasan da yapıosun...zeki insan seni.. ama bana sor...hadi gel de çalışma....sınavlar çok ağır bizim yaa ...neden üstümüze geliolar bu kadar...prof. olcaz diye bakıolar galiba... o özelliğim sadece alan derslerinde geçerli en büyük sorunum ingilizce yazılısı...ve felsefe ezberi... diğerleri yalan olur Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2007 o özelliğim sadece alan derslerinde geçerli en büyük sorunum ingilizce yazılısı...ve felsefe ezberi... diğerleri yalan olur o zaman oturup benim gibi çalışıcaksın bu arada ben gidiorum... kafamı dağıttım şimdi çalışıcam Alıntı
Φ samaroglani Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 çalışın bakalım.. Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 çalışın bakalım valla bnmde finaller btti okul 2. dnm başladı bile offf offf okul mu var ders var.... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.