Φ siyahx Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 öylemi şaka şaka kıss bu kadınlarada yaş konusunda şaka yapmaya gelmiyor yaww Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 şaka şaka kıss bu kadınlarada yaş konusunda şaka yapmaya gelmiyor yaww yap canım neolacakki 25 yaşındayım Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2006 Mutlaka İzleyin ***ÇAKKIDI*** Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2006 bu ne yaaaa çook güselll teşşkür ettikk o zaman siyah beyy Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2006 bu ne yaaaa çook güselll teşşkür ettikk o zaman siyah beyy Reca ederim Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2006 Buda gece yağmırı için http://www.youtube.com/watch?v=F4n95xNo448 Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2006 Buda gece yağmırı için http://www.youtube.com/watch?v=F4n95xNo448 Ocean's Eleven George Clooney tşkler Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2006 Ocean's Eleven George Clooney tşkler önemli değil çakkıdı'yıda izledinmi Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2006 Onu daha öncedende islemiştim Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2006 Ha denmes çok ayıp Efendim de Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2006 Sen kafayı ii taktın Bu ufoların yanında gösüne şerit çekilmiş olan senmisin Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2006 benim ufularla işim olmas benim karnım acıktı ben yemeğe gidiyom hadi görüşürük Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2006 senin olmayabilir ama onların seninle işi olabilir Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2006 kankiiiiiiimmmmm ama bena yasık değil mi ben göremedim afiyet olsun siyah amcam bende çok acıktım Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2006 yasık kankim yasık ama banada yasık yahu Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2006 kankiiiiiiimmmmm ama bena yasık değil mi ben göremedim afiyet olsun siyah amcam bende çok acıktım üzülme ablam sen merak etme senin için çok güzel resimler koruyorum ama gece yağmırı için bunu pek syleyemem Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 niye gelmiyo kimse benim plazama bu arada burcu yeni avatarını beğenmedim Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 üzülme ablam sen merak etme senin için çok güzel resimler koruyorum, ama gece yağmırı için bunu pek syleyemem göremiyorum ama inşallah öledir siyah amcam niye gelmiyo kimse benim plazama bu arada burcu yeni avatarını beğenmedim siyah amca hikaye yasıyorus bugün o yüsden uğrayamadık plasaya sende gelsene hikaye topiğine Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 göremiyorum ama inşallah öledir siyah amcam siyah amca hikaye yasıyorus bugün o yüsden uğrayamadık plasaya sende gelsene hikaye topiğine bana rol vermemiş o cadı napcam ben orda asla figuran olamam ben Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.