Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 yaff walla bu plazada şey varmı şeyyy....ıııııııııııııııııııı dur aklıma gelcek hadi biri tahmni etsin .. Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 oynamıo kıs İstemem çeşit meşit , git psiko güselyasa ver Allahtan oynamıyo ay ay küsmüş mü benim bi tane kankim kıss sen iste ülkeri, etiyi bütün markaları getirem yaff walla bu plazada şey varmı şeyyy....ıııııııııııııııııııı dur aklıma gelcek hadi biri tahmni etsin .. bis medyum muyus bebeto nerden tahmin edces Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 oynamıo kıs İstemem çeşit meşit git psiko güselyasa ver psiko=güzel dimi kıss gece ben alırım kıss minecim saklarım samanı gelir gece misafirim olur yediririm ne demişler sakla samanı gelir zamanıııı Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 Yuk abla ben almim sevmem Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 Kankim oynamıo diosam oynamıo Kandıramassın öyle ülker,eti falan Kıs güselyaz demişim zaten psiko güsel dimek olur mu hiç Kıs bayat şeylerimi yedirecen bana Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 Allahtan oynamıyo ay ay küsmüş mü benim bi tane kankim kıss sen iste ülkeri, etiyi bütün markaları getirem bis medyum muyus bebeto nerden tahmin edces Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 Yuk abla ben almim sevmem olar ben de kankime sös vermiştim saten Kankim oynamıo diosam oynamıo , Kandıramassın öyle ülker,eti falan nasıl kandırabilerem Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 hadi kıslar ben gidiyom mesai bitti sizler yoksunus hafta sonu ben size iyi hafta sonları ve iyi akşamlar diliyorum kendinize iyi bakın Allaha emanet olun ben akşam burdayım fal baktıracaklara duyurulur Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 Kankim oynamıo diosam oynamıo Kandıramassın öyle ülker,eti falan Kıs güselyaz demişim zaten psiko güsel dimek olur mu hiç Kıs bayat şeylerimi yedirecen bana olur canım olurrr kıs bayatlamas beee hem hatır için dimi gecem bi düşün bak minecim alıyo ben ikram edecem öff be hatırımıza bak yaaaa Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 hadi kıslar ben gidiyom mesai bitti sizler yoksunus hafta sonu ben size iyi hafta sonları ve iyi akşamlar diliyorum kendinize iyi bakın Allaha emanet olun ben akşam burdayım fal baktıracaklara duyurulur görüşürük siyah amcam iyi tatiller ve iyi akşamlar bisde birasdan çıkarıs demi kankim Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 yaff walla bu plazada şey varmı şeyyy....ıııııııııııııııııııı dur aklıma gelcek hadi biri tahmni etsin .. sen ya mantı istersin ya köfte Alıntı
Φ dowjones Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 Plazaya giriş kartla mı free mı aidat muhabbeti filan çıkmaz dimi daha sonra siyah x Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 Plazaya giriş kartla mı free mı aidat muhabbeti filan çıkmaz dimi daha sonra siyah x yok yok çıkmaz üstünde silah veya herangi bir tehlikeli alet bulunmadığı sürece serbestçe girebilirsiniz Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 abi bu muhabbet plazaya girince hiç sanşım yaver gitmiyor kimse cevap yazmıyor neyse bu topic güzel olmuş... cafcaflı olmuş dükkanın girişide iyi muhabbet plaza diye güzel bir girişi var ellerinize salık ... Alıntı
Φ dowjones Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 yok yok çıkmaz üstünde silah veya herangi bir tehlikeli alet bulunmadığı sürece serbestçe girebilirsiniz Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 abi bu muhabbet plazaya girince hiç sanşım yaver gitmiyor kimse cevap yazmıyor neyse bu topic güzel olmuş... cafcaflı olmuş dükkanın girişide iyi muhabbet plaza diye güzel bir girişi var ellerinize salık ... burası böyle birden muhabbet gırla gider birden kesilir allahın kulu kalmaz Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 burası böyle birden muhabbet gırla gider birden kesilir allahın kulu kalmaz mesela ben hiç uğramamışım buraya siyah bende geldim tamam oldu Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 mesela ben hiç uğramamışım buraya siyah bende geldim tamam oldu daha yeni 2,3 günlük hoşgeldinn bacım Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 daha yeni 2,3 günlük hoşgeldinn bacım hoş b. abicim nasılsın bakalım görüşmeyeli Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 hoş b. abicim nasılsın bakalım görüşmeyeli nasıl olayım bildiğin gibi işte muhabbet olsun zaman dolsun misali yaşayp gidiyoruz Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 nasıl olayım bildiğin gibi işte muhabbet olsun zaman dolsun misali yaşayp gidiyoruz bende bildiğin gibi aynen devam Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 bende bildiğin gibi aynen devam Allah iyilik versin Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 imzamda bulunan resimdeki çirkin bendim korkmadın değilmi Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 imzamda bulunan resimdeki çirkin bendim korkmadın değilmi ben annen falan sanmıştım Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 ben annen falan sanmıştım öylemi Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.