Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:
  • Yazar
evet google i da cekmissin :D

Diyorum ya o bnile dayanamadı vahşi cazibeme :rolleyes:B)

• Cevaplar 372
  • Görüntü 23b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:
bennnn işgal ettim :w00t: napıyım hep oyun bölümünde dönüo muhabbetler ilgisi yok başlıkla baktım burda bi plaza var işgal ettim bende ama bi leyla ablam ses verdi sağolsun :wub::)

bende liderlik ruhu yok,hep ikinci olurum,biri isgal ederse arkasindan gelirim :online2long::D

Gönderi tarihi:
bende liderlik ruhu yok,hep ikinci olurum,biri isgal ederse arkasindan gelirim :online2long::D

:) hadii ablam işgal edelim dağıtalım tozusun burası... :D ustam gelir temizler toparlar artık :lol:

Gönderi tarihi:
  • Yazar

Bakın kızlar akıllı olun :rolleyes: beni düşman etmeyin kendinize gazabımı tahmin edebiliyosunuzdur az çok :shifty:

Gönderi tarihi:
Bakın kızlar akıllı olun :rolleyes: beni düşman etmeyin kendinize gazabımı tahmin edebiliyosunuzdur az çok :shifty:

:w00t: kaç leyla abla kaçç... ustam kafa göz dalmasın sora bizee.. :D yaff ama napalım muhabbet plaza da tozutmak yasak die bişi yoh ki...artık yöneticisi bu plazanın yane ustam çaresine bakar... :lol: mı acaba...yoksa bir bir temizlettirir mi tozuttuklarımızı :D:unsure:

Gönderi tarihi:
  • Yazar
:w00t: kaç leyla abla kaçç... ustam kafa göz dalmasın sora bizee.. :D yaff ama napalım muhabbet plaza da tozutmak yasak die bişi yoh ki...artık yöneticisi bu plazanın yane ustam çaresine bakar... :lol: mı acaba...yoksa bir bir temizlettirir mi tozuttuklarımızı :D:unsure:

Takılın hadi kafanıza göre izin verdim ama damarıma basmayın :getlost::D

Gönderi tarihi:
Takılın hadi kafanıza göre izin verdim ama damarıma basmayın :getlost::D

:lol: tamamdır zaten de....leyla ablam kayboldu... :unsure: gazabından korktu galipa ustam... :) yoh yoh...gelir birazdan bişeye bakıodur kesin... :D

Gönderi tarihi:
  • Yazar
:lol: tamamdır zaten de....leyla ablam kayboldu... :unsure: gazabından korktu galipa ustam... :) yoh yoh...gelir birazdan bişeye bakıodur kesin... :D

Neyse böyle kuru kuru olmuyo biraz eğlenelim dimi :)

boomshakare8py7.gif

Gönderi tarihi:
  • Yazar
42jx7fc5.gif

dım tıss...dım tıs... :D:lol: kopp kopp....

çılgın gençler.... :) ooh...sağdan soldan...10 20 30....60 70...100.... :D

Hadi seni piste alalım bak ben başlıyorum :D

sm29jc7.gif

Gönderi tarihi:
  • Yazar
a40947424cmwyb1be9aj5.gif

nasılım ama... ? :lol: maşallahım var... hehe....sahne ağladı beeeeeeeee :w00t::D

:rolleyes: ne kız öyle kısa şort falan <_< izin verdimmi sana :grin:

Gönderi tarihi:
  • Yazar
:sweatingbullets: terzi malzemeden çalmış ben suçsuzum :w00t::lol:

İyi öyle olsun bakalım bana müsade biraz :)

Gönderi tarihi:

çalış bakem ne işişn var senin burda? :D

Gönderi tarihi:
çalış bakem ne işişn var senin burda? :D

yaa...sorma kafamı veremedim....bi kaç saat oyalanmam lazım benim... :) ya zaten konuları biliyorum da işte takılıo insan bazı şeylere ama kafam dağıınık toparlamam lazım :):D

Gönderi tarihi:

benimde bu hafta 10 tane war bakam napcam? :D

Gönderi tarihi:
benimde bu hafta 10 tane war bakam napcam? :D

bide düşünüyosun...hiç çalışmadan 100 alan insandan ne beklerim ben... :w00t: çalışmasan da yapıosun...zeki insan seni.. :)

ama bana sor...hadi gel de çalışma....sınavlar çok ağır bizim yaa :angry: ...neden üstümüze geliolar bu kadar...prof. olcaz diye bakıolar galiba... :online2long::D

Gönderi tarihi:
bide düşünüyosun...hiç çalışmadan 100 alan insandan ne beklerim ben... :w00t: çalışmasan da yapıosun...zeki insan seni.. :)

ama bana sor...hadi gel de çalışma....sınavlar çok ağır bizim yaa :angry: ...neden üstümüze geliolar bu kadar...prof. olcaz diye bakıolar galiba... :online2long::D

o özelliğim sadece alan derslerinde geçerli :D

en büyük sorunum ingilizce yazılısı...ve felsefe ezberi...

diğerleri yalan olur :D

Gönderi tarihi:
o özelliğim sadece alan derslerinde geçerli :D

en büyük sorunum ingilizce yazılısı...ve felsefe ezberi...

diğerleri yalan olur :D

o zaman oturup benim gibi çalışıcaksın :w00t: bu arada ben gidiorum... :) kafamı dağıttım şimdi çalışıcam :D

• 1 ay sonra...
Gönderi tarihi:

çalışın bakalım valla bnmde finaller btti okul 2. dnm başladı bile offf offf okul mu var ders var....

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.