Misafir ipek Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 sağol ipekcim darısın senin başına yaw burcu destanmı yasıyon kıss altı üstü 4 satır bişey yazcan siyah arkadaşım ben evliyim ve çok mutluyum tabiki nerden bileceksin bekar arakadaş için senin dilegin çok güzel dilek sağ ol saygılar Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ siyahx Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2006 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2006 geldim yafs E l ele büyüttük sevgiyi birlikte öğrendik seninle sevmeyi M avi gökler gibi sardın dünyamı yağmur gibi sızdın yüreğime E y tutsak olduğum sevdiğim benim.. bir ömür seninleyim L eylam ol mecnunun olur uğrunda ölürümü göze alırım.. yemedi yaww Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ siyahx Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2006 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2006 siyah arkadaşım ben evliyim ve çok mutluyum tabiki nerden bileceksin bekar arakadaş için senin dilegin çok güzel dilek sağ ol saygılar Allah mutluluğunuzu daim kılsın ozaman Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir ipek Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2006 Allah mutluluğunuzu daim kılsın ozaman Teşekkür ederim saygılar Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ siyahx Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2006 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2006 Teşekkür ederim saygılar reca ederim ni demek Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ yağmurun_kızı Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2006 yemedi yaww hahaha oda bilirdir senin şiir konusunda çok beceriksiz olduğunu Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ siyahx Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2006 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2006 hahaha oda bilirdir senin şiir konusunda çok beceriksiz olduğunu saten bi dahada zor görür ömrü boyunca Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ yağmurun_kızı Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2006 saten bi dahada zor görür ömrü boyunca heheheh bencede çünkü yazmayı bilmiyosun bacım Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ siyahx Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2006 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2006 heheheh bencede çünkü yazmayı bilmiyosun bacım çokda lasım değil saten Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ yağmurun_kızı Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2006 çokda lasım değil saten sen öle san bayanlar şiirden çok hoşlanır Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ siyahx Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2006 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2006 sen öle san bayanlar şiirden çok hoşlanır ben sevmiyom ala ala napim o bayanların sorunu Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ MINEU Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2006 Günaydın siyah amcam nasılsın? Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ siyahx Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2006 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2006 Günaydın siyah amcam nasılsın? sağolasın ablacım iyiyim sende iyisindir inşallah Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ MINEU Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2006 iyiyim çok şükür iş yoğunluğu var sadece başka bi sıkıntı yok Allah'a şükür Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2007 heyy bu plazayı biraz işgal etmek geçior içimden...taa arkalarda kalmışş...halbukiii muhabbett burda... :) gel vatandaş...muhabbetini yanına alda gell... hüzünlerini mutluluklarını al kalbine...eğlenmel istersen sıyrıl hüznünden...yok dertleşmek se amaç sarıl sıkı sıkı öle gel... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2007 benim de muhabbetim gelmisti ama kimsecikler yok.sesim yankilaniyor Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ siyahx Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2007 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2007 benim de muhabbetim gelmisti ama kimsecikler yok.sesim yankilaniyor Ben geldim buraya gelmeyeli uzun süre olmuştu vay bee Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2007 insan evini barkini terkeder mi boyle,iyi ki baskalari isgal etmemis Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ siyahx Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2007 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2007 insan evini barkini terkeder mi boyle,iyi ki baskalari isgal etmemis Hangi çılgın benim plazamı işgal edecekmiş şaşarım...! Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2007 ben biliyorum ama soylemem Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ siyahx Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2007 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2007 ben biliyorum ama soylemem Kim ? bak bende merak ettim şimdi çok düşmanım var çünkü Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2007 dusman demiyelim,en azindan ben demiyim.senin dedigin dusmanlarini sen daha iyi biliyosun,onlar edebilirdi yani..napalim,dusman etmeseydin Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ siyahx Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2007 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2007 dusman demiyelim,en azindan ben demiyim.senin dedigin dusmanlarini sen daha iyi biliyosun,onlar edebilirdi yani..napalim,dusman etmeseydin Bende vahşi bir cazibe var demekki düşman çekiyorum Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2007 evet google i da cekmissin Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2007 bennnn işgal ettim napıyım hep oyun bölümünde dönüo muhabbetler ilgisi yok başlıkla baktım burda bi plaza var işgal ettim bende ama bi leyla ablam ses verdi sağolsun Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.