Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 18 yıl sağol ipekcim darısın senin başına yaw burcu destanmı yasıyon kıss altı üstü 4 satır bişey yazcan siyah arkadaşım ben evliyim ve çok mutluyum tabiki nerden bileceksin bekar arakadaş için senin dilegin çok güzel dilek sağ ol saygılar
Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2006 18 yıl Yazar geldim yafs E l ele büyüttük sevgiyi birlikte öğrendik seninle sevmeyi M avi gökler gibi sardın dünyamı yağmur gibi sızdın yüreğime E y tutsak olduğum sevdiğim benim.. bir ömür seninleyim L eylam ol mecnunun olur uğrunda ölürümü göze alırım.. yemedi yaww
Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2006 18 yıl Yazar siyah arkadaşım ben evliyim ve çok mutluyum tabiki nerden bileceksin bekar arakadaş için senin dilegin çok güzel dilek sağ ol saygılar Allah mutluluğunuzu daim kılsın ozaman
Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2006 18 yıl Allah mutluluğunuzu daim kılsın ozaman Teşekkür ederim saygılar
Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2006 18 yıl yemedi yaww hahaha oda bilirdir senin şiir konusunda çok beceriksiz olduğunu
Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2006 18 yıl Yazar hahaha oda bilirdir senin şiir konusunda çok beceriksiz olduğunu saten bi dahada zor görür ömrü boyunca
Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2006 18 yıl saten bi dahada zor görür ömrü boyunca heheheh bencede çünkü yazmayı bilmiyosun bacım
Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2006 18 yıl Yazar heheheh bencede çünkü yazmayı bilmiyosun bacım çokda lasım değil saten
Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2006 18 yıl çokda lasım değil saten sen öle san bayanlar şiirden çok hoşlanır
Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2006 18 yıl Yazar sen öle san bayanlar şiirden çok hoşlanır ben sevmiyom ala ala napim o bayanların sorunu
Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2006 18 yıl Yazar Günaydın siyah amcam nasılsın? sağolasın ablacım iyiyim sende iyisindir inşallah
Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2006 18 yıl iyiyim çok şükür iş yoğunluğu var sadece başka bi sıkıntı yok Allah'a şükür
Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2007 18 yıl heyy bu plazayı biraz işgal etmek geçior içimden...taa arkalarda kalmışş...halbukiii muhabbett burda... :) gel vatandaş...muhabbetini yanına alda gell... hüzünlerini mutluluklarını al kalbine...eğlenmel istersen sıyrıl hüznünden...yok dertleşmek se amaç sarıl sıkı sıkı öle gel...
Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2007 18 yıl benim de muhabbetim gelmisti ama kimsecikler yok.sesim yankilaniyor
Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2007 18 yıl Yazar benim de muhabbetim gelmisti ama kimsecikler yok.sesim yankilaniyor Ben geldim buraya gelmeyeli uzun süre olmuştu vay bee
Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2007 18 yıl insan evini barkini terkeder mi boyle,iyi ki baskalari isgal etmemis
Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2007 18 yıl Yazar insan evini barkini terkeder mi boyle,iyi ki baskalari isgal etmemis Hangi çılgın benim plazamı işgal edecekmiş şaşarım...!
Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2007 18 yıl Yazar ben biliyorum ama soylemem Kim ? bak bende merak ettim şimdi çok düşmanım var çünkü
Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2007 18 yıl dusman demiyelim,en azindan ben demiyim.senin dedigin dusmanlarini sen daha iyi biliyosun,onlar edebilirdi yani..napalim,dusman etmeseydin
Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2007 18 yıl Yazar dusman demiyelim,en azindan ben demiyim.senin dedigin dusmanlarini sen daha iyi biliyosun,onlar edebilirdi yani..napalim,dusman etmeseydin Bende vahşi bir cazibe var demekki düşman çekiyorum
Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2007 18 yıl bennnn işgal ettim napıyım hep oyun bölümünde dönüo muhabbetler ilgisi yok başlıkla baktım burda bi plaza var işgal ettim bende ama bi leyla ablam ses verdi sağolsun
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.