Φ siyahx Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 neydi o kısın adı ver şiir yazcam emel Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 emel kiiiimmm manitam :lol: emel benim nişanlım olur kendisi Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 emel kiiiimmm manitam :lol: emel benim nişanlım olur kendisi Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 manitam :lol: emel benim nişanlım olur kendisi iyi de niye 2 defa yasdın öylemiiiii Allah tamamına erdirsin düğün ne saman Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 iyi de niye 2 defa yasdın öylemiiiii Allah tamamına erdirsin düğün ne saman birden korkudan elim ayağım titredi farkında değilim sağol ablacım yaz başı inşallah Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 birden korkudan elim ayağım titredi farkında değilim sağol ablacım yaz başı inşallah korkma korkma ( kankiiiiiiiiiimmmm ) demek emel bacımısın adını duyunca elin ayağın titriyo ha korkudan aferim sana inşallah demek yaz başı forumda düğün var heee Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 korkma korkma ( kankiiiiiiiiiimmmm ) demek emel bacımısın adını duyunca elin ayağın titriyo ha korkudan aferim sana inşallah demek yaz başı forumda düğün var heee evet takı takacak herkes davetli ben düğünüe yakın tarifeyi bildircem Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 evet takı takacak herkes davetli ben düğünüe yakın tarifeyi bildircem bisim forumda adettir düğünü olanlara altın takarıs forumdaki herkes birleşip bi çeyrek alırıs Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 bisim forumda adettir düğünü olanlara altın takarıs forumdaki herkes birleşip bi çeyrek alırıs canınıs sağolsın kıss abla ne gelse kardır :lol: Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 bi çeyrek bi çeyrekdir diyosun düğün istanbul da mı olcek Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 bi çeyrek bi çeyrekdir diyosun düğün istanbul da mı olcek evet burda olcek gelcenmi Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 yoooooo niye korkulu göslerle baktın öyle nası gelem be siyah amca çalışıyorus Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 yoooooo niye korkulu göslerle baktın öyle nası gelem be siyah amca çalışıyorus gel abla yaww seni nikah şahidim yaparım enişteyide sadıç yaparım bütün masrafları ona yüklerim he he he Alıntı
Φ yağmurun_kızı Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 evet benim arkadaşım nişanlıydı yazıyorum arkadaşım eklerim birazdan Alıntı
Misafir ipek Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 siyah arkadaş allah mesut etsin Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 siyah arkadaş allah mesut etsin sağol ipekcim darısın senin başına yaw burcu destanmı yasıyon kıss altı üstü 4 satır bişey yazcan Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 bisim forumda adettir düğünü olanlara altın takarıs forumdaki herkes birleşip bi çeyrek alırıs Forumdaki herkes birleşip bi çeyrekmi alıos Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 Forumdaki herkes birleşip bi çeyrekmi alıos kıss sen bi evlen 15'i bi yerde takcam sana enişteyede güzel hakiki bi meşe sopa :lol: Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 gel abla yaww seni nikah şahidim yaparım enişteyide sadıç yaparım bütün masrafları ona yüklerim he he he nikah şahidi olurus da sadıç olma konusunda bişey diyemem enişten düğünde kendi sadıçının neler çektiğini gördükten sonra bu konuya ne kadar sıcak bakar bilemiyorum Forumdaki herkes birleşip bi çeyrekmi alıos kıss kankim onu boşver de ascık yukarda bi ileti yasmıştım onu oku Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 korkma korkma ( kankiiiiiiiiiimmmm ) demek emel bacımısın adını duyunca elin ayağın titriyo ha korkudan aferim sana inşallah demek yaz başı forumda düğün var heee kankim korkmasın demi kıss Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 korkma korkma ( kankiiiiiiiiiimmmm ) Ne bağırıon kankim Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 ya bu burcuda bişey yazacak kaç saat oldu be neysem artıkın evden bakarım hadi kıslar ben gidiyom görüşmek üzere iyi akşamlar size kendinize iyi bakın Alıntı
Φ yağmurun_kızı Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 geldim yafs E l ele büyüttük sevgiyi birlikte öğrendik seninle sevmeyi M avi gökler gibi sardın dünyamı yağmur gibi sızdın yüreğime E y tutsak olduğum sevdiğim benim.. bir ömür seninleyim L eylam ol mecnunun olur uğrunda ölürümü göze alırım.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.