Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 18 yıl Yazar Günaydın cümletten günaydın avatarın ve imzan hoş değil değiştir
Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 18 yıl günaydın avatarın ve imzan hoş değil değiştir o nedenmiş bence güsel oldu
Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 18 yıl bana rol vermemiş o cadı napcam ben orda asla figuran olamam ben ama böyle işler figuranlıkla başlar be amcam bisde samanında hep küçük rollerde oynayarak geldik buralara Günaydın cümletten günaydın burcu avatarın ve imzan hoş değil değiştir ben ikisinide göremediğim için bişi diyemiycem
Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 18 yıl Yazar ben beğenmedim dur ben sana bi kaç tane avatar gönderim mineu abla yaw sen niye göremiyonki ayrıca benim adım cooleney ne figuranlığından bahsediyon sen
Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 18 yıl mineu abla yaw sen niye göremiyonki ayrıca benim adım cooleney ne figuranlığından bahsediyon sen bisim şirkette internet sınırlı olduğu için eklenen resimlerin çoğunu göremiyorum amcam kendini iyiden iyiye cooleney sanmaya başladı
Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 18 yıl Yazar bisim şirkette internet sınırlı olduğu için eklenen resimlerin çoğunu göremiyorum amcam kendini iyiden iyiye cooleney sanmaya başladı kaçak hat çek sende abla
Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 18 yıl Yazar olduuu sonra farketsinler bilgisayarımı mühürlesinler bişey olmas ama internetin sınırlı olması ile resim görememe arasında ne bağlantı varki
Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 18 yıl şöle bir bağlantı var demek ki göremediğim resimlerin eklendiği siteler şirketimisde girmesi yasak olan , kapalı siteler
Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 18 yıl Yazar Sanada bacımm yaw kaç kere dedim bana bacım deme diye ala ala
Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 18 yıl yaw kaç kere dedim bana bacım deme diye ala ala tamam demem bacım
Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 18 yıl Yazar tamam demem bacım bak saten bilgisayarım ağır çalışıyo sinirlerim tepemde bide bacım diyon sensiz bacım
Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 18 yıl bak saten bilgisayarım ağır çalışıyo sinirlerim tepemde bide bacım diyon sensiz bacım yaww tamam kısma karaoğlan
Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 18 yıl Yazar yaww tamam kısma karaoğlan ne dedin ne dedin oğlan moğlan hımm kan çıkar bak
Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 18 yıl Yazar siyahx senin için bacım şincik buradaki ana fikir ne oluyoki benim anlayacağım bir dilde çevirsen nassıl olur
Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 18 yıl Yazar bak sana avantar buldum arkadaşım Ben bu avatarı kullanan bir üye gördüm burda ama bacım
Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 18 yıl Ben bu avatarı kullanan bir üye gördüm burda ama bacım tamam sanada başka buluruz canım arkadaşım şımarma bak
Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 18 yıl Yazar tamam sanada başka buluruz canım arkadaşım şımarma bak kim benmi şımarcam :P :P
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.