Φ siyahx Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 Günaydın cümletten günaydın avatarın ve imzan hoş değil değiştir Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 günaydın avatarın ve imzan hoş değil değiştir o nedenmiş bence güsel oldu Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 bana rol vermemiş o cadı napcam ben orda asla figuran olamam ben ama böyle işler figuranlıkla başlar be amcam bisde samanında hep küçük rollerde oynayarak geldik buralara Günaydın cümletten günaydın burcu avatarın ve imzan hoş değil değiştir ben ikisinide göremediğim için bişi diyemiycem Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 ben beğenmedim dur ben sana bi kaç tane avatar gönderim mineu abla yaw sen niye göremiyonki ayrıca benim adım cooleney ne figuranlığından bahsediyon sen Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 mineu abla yaw sen niye göremiyonki ayrıca benim adım cooleney ne figuranlığından bahsediyon sen bisim şirkette internet sınırlı olduğu için eklenen resimlerin çoğunu göremiyorum amcam kendini iyiden iyiye cooleney sanmaya başladı Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 bisim şirkette internet sınırlı olduğu için eklenen resimlerin çoğunu göremiyorum amcam kendini iyiden iyiye cooleney sanmaya başladı kaçak hat çek sende abla Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 olduuu sonra farketsinler bilgisayarımı mühürlesinler Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 olduuu sonra farketsinler bilgisayarımı mühürlesinler bişey olmas ama internetin sınırlı olması ile resim görememe arasında ne bağlantı varki Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 şöle bir bağlantı var demek ki göremediğim resimlerin eklendiği siteler şirketimisde girmesi yasak olan , kapalı siteler Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 Bay Clooney bu arada cadı sensin Alıntı
Φ yağmurun_kızı Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 selam ben geldim siyah selam Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 selam ben geldim siyah selam aleyküm selam bacım Alıntı
Φ yağmurun_kızı Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 aleyküm selam bacım Sanada bacımm Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 Sanada bacımm yaw kaç kere dedim bana bacım deme diye ala ala Alıntı
Φ yağmurun_kızı Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 yaw kaç kere dedim bana bacım deme diye ala ala tamam demem bacım Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 tamam demem bacım bak saten bilgisayarım ağır çalışıyo sinirlerim tepemde bide bacım diyon sensiz bacım Alıntı
Φ yağmurun_kızı Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 bak saten bilgisayarım ağır çalışıyo sinirlerim tepemde bide bacım diyon sensiz bacım yaww tamam kısma karaoğlan Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 yaww tamam kısma karaoğlan ne dedin ne dedin oğlan moğlan hımm kan çıkar bak Alıntı
Φ yağmurun_kızı Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 siyahx senin için bacım Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 siyahx senin için bacım şincik buradaki ana fikir ne oluyoki benim anlayacağım bir dilde çevirsen nassıl olur Alıntı
Φ yağmurun_kızı Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 bak sana avantar buldum arkadaşım Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 bak sana avantar buldum arkadaşım Ben bu avatarı kullanan bir üye gördüm burda ama bacım Alıntı
Φ yağmurun_kızı Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 Ben bu avatarı kullanan bir üye gördüm burda ama bacım tamam sanada başka buluruz canım arkadaşım şımarma bak Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 tamam sanada başka buluruz canım arkadaşım şımarma bak kim benmi şımarcam :P :P Alıntı
Φ yağmurun_kızı Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 kim benmi şımarcam :P :P neydi o kısın adı ver şiir yazcam Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.